Vekst i netthandel viktig for grafisk bransje

Netthandelen blir stadig viktigere for grafisk bransje og ser ut til å fortsette å vokse.

De mange emballasjene, etikettene og informasjonsbladene som trengs er en viktig ingrediens i en voksende del av trykkeribransjen. Spesielt spennende ettersom mye produseres i mindre serier, som med fordel kan digitaltrykkes i storformatprintere.

De siste fem årene har omsetningen for norsk netthandel doblet seg fra 51,8 milliarder kroner i 2012 til 105,1 milliarder kroner i 2017. Siste års vekst er på 16% og det regner man også med at veksten i 2018 vil være. Det er spesielt mobiltelefonen som er pådriver for omsetningsøkningen.

En kommentar til “Vekst i netthandel viktig for grafisk bransje”
  1. Kan bare beekrefte at dette er viktig for Grafisk Bransje, og det øker.
    Jeg ser også det at de av bedriftene som bruker nettløsninger aktivt ut mot sine kunder lykkes godt, og har en stigende omsetning.
    De gir store fordeler for kundene til den Grafiske Bransje; raskere levering, sikrere levering, og ikke minst en sikret god kvalitet og design kontroll. Bedriftene har også sine store fordeler; mer effektivitet, kontroll på alle oppdragene; raskere fakturering, integrering mot MIS system og mer automatisering. Jeg kan liste opp mange flere fordeler!
    Det er viktig at salgsapparat i de grafiske brdiftene får eierskap til denne type løsninger, og kan presentere og selge dette som en fordelsløsning. Det vil på sikt lette salgsarbeidet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Horizon møter utfordringene innen den digitale transformasjonen

Omstrukturering i ledelsen hos Horizon skal gjøre ferdiggjøringsfirmaet i stand til å møte utfordringene ved den digitale forandringen innen trykkeribransjen. Økende krav til ytelsen av produkter, service og levering av individuelle kundeløsninger står i fokus for videreutviklingen av selskapet.

Publisert av: