Stor interesse for Ikeas etikettkonkurranse

PUBLISERT: 8 mars 2018
OPPDATERT: 8 mars

Ikeas konkurranse «Open Innovation Challenges» har etter mer enn halve tiden allerede generert en hel del interessante ideer om smarte etiketter.

– Det har vært stor interesse, sier Ikeas Johan Edvardsson.

I desember i fjor utfordret IKEA forskjellige foretak og innovatører å komme frem med sine beste ideer og forslag hva angår elektroniske etiketter, noe vi har skrevet om tidligere. Ifølge møbelgiganten har utfordringen hittil medført at det har kommet inn en hel del interessante forslag.

– Det har vært stor interesse og vi er takknemlige for den fantastiske responsen vi har fått. Så langt kommer disse fra veldig blandede nasjonaliteter, men blant disse er det flere nordiske bidragsytere, sier  Johan Edvardsson, strategic dynamic marking program manager for Ikea i Sverige.

Konkurransen avsluttes 31. mars og deretter vil det bli foretatt en teknisk analyse av forslagene, dette gjøres av en ekstern partner. Så begynner en intern utvalgsprosess der IKEA velger ut de løsningene som går videre til neste trinn. Hva som deretter kommer til å skje vil bli bestemt ut fra bidragenes individuelle forutsetninger.

– De er interessante av forskjellige årsaker, men det beste er når bidraget kombinerer en bedre kundeopplevelse med en smartere måte å jobbe på. Konkurransen er åpen til 31. mars, så det er fortsatt mulig å være med, sier Johan Edvardsson.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324