Blekk for arkskrivere fra Canon

Canon lanserer nytt iQuarius MX-blekk til arkskriverene i Océ VarioPrint i-serien, spesialutviklet for kunder som jobber med bestrøket offsetpapir i grafisk produksjon av høy kvalitet.

Med det nye Océ iQuarius MX-blekket er det mulig å oppnå høyere blekkdekning på mange bestrøkne offsetpapir, slik at det er mulig å bruke et større utvalg av standardpapir på skriverne i Océ VarioPrint i-serien.

Det betyr videre at det er mulig å produsere et større spekter av kvalitetsprodukter med Océ VarioPrint i-seriens teknologi, som bøker av høyere kvalitet, manualer og direktereklame som krever førsteklasses fargegjengivelse. Med Canons arkbaserte blekkskriverteknologi kan grafiske bedrifter og hustrykkerier nå høste fordelene med produksjon av småopplag og personlig tilpasset digital produksjon på et større spekter av utskriftsmedier og enkelt veksle mellom ulike papirtyper.

Océ iQuarius MX-blekket brukes i kombinasjon med en integrert ColorGrip-teknologi for papirbehandling for å oppnå best mulig feste og absorbering av blekket.

Peter Wolff, Senior Director for Customer Groups Commercial Printer & CRDs hos Canon Europa sier at de har aktivt utviklet ytelsen for teknologien og blekket, slik at enda flere kunder kan dra nytte av dette banebrytende skriverkonseptet.

– Da vi lanserte ColorGrip på drupa 2016, hadde vi fokus på segmentene for transaksjonsutskrift og direktereklame, men vi har siden utvidet med støtte for standard bestrøket offsetpapir og dermed også produksjon av direktereklame og bøker av høyere kvalitet. Dette utvidet målgruppen for Océ VarioPrint i-serien i en slik grad at Canon nå er global markedsleder innen blekkbaserte produksjonsskrivere med arkmating og har kunder over hele verden som produserer et bredt spekter av trykksaker for markedsførere og forlagshus, sier Wolff.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: