Blekk for arkskrivere fra Canon

PUBLISERT: 15 mars 2018
OPPDATERT: 15 mars

Canon lanserer nytt iQuarius MX-blekk til arkskriverene i Océ VarioPrint i-serien, spesialutviklet for kunder som jobber med bestrøket offsetpapir i grafisk produksjon av høy kvalitet.

Med det nye Océ iQuarius MX-blekket er det mulig å oppnå høyere blekkdekning på mange bestrøkne offsetpapir, slik at det er mulig å bruke et større utvalg av standardpapir på skriverne i Océ VarioPrint i-serien.

Det betyr videre at det er mulig å produsere et større spekter av kvalitetsprodukter med Océ VarioPrint i-seriens teknologi, som bøker av høyere kvalitet, manualer og direktereklame som krever førsteklasses fargegjengivelse. Med Canons arkbaserte blekkskriverteknologi kan grafiske bedrifter og hustrykkerier nå høste fordelene med produksjon av småopplag og personlig tilpasset digital produksjon på et større spekter av utskriftsmedier og enkelt veksle mellom ulike papirtyper.

Océ iQuarius MX-blekket brukes i kombinasjon med en integrert ColorGrip-teknologi for papirbehandling for å oppnå best mulig feste og absorbering av blekket.

Peter Wolff, Senior Director for Customer Groups Commercial Printer & CRDs hos Canon Europa sier at de har aktivt utviklet ytelsen for teknologien og blekket, slik at enda flere kunder kan dra nytte av dette banebrytende skriverkonseptet.

– Da vi lanserte ColorGrip på drupa 2016, hadde vi fokus på segmentene for transaksjonsutskrift og direktereklame, men vi har siden utvidet med støtte for standard bestrøket offsetpapir og dermed også produksjon av direktereklame og bøker av høyere kvalitet. Dette utvidet målgruppen for Océ VarioPrint i-serien i en slik grad at Canon nå er global markedsleder innen blekkbaserte produksjonsskrivere med arkmating og har kunder over hele verden som produserer et bredt spekter av trykksaker for markedsførere og forlagshus, sier Wolff.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1