Grafisk Øst: Helge Lundeby gjenvalgt

Støtvig-samlingen for Grafisk bransjeforening Øst er definitivt etablert som vårens sentrale begivenhet i Grafisk bransjeforening Øst. Sist uke var nærmere 40 medlemmer av regionforeningen samlet til faglig inspirasjon og årsmøte i usedvanlig vakre omgivelser.  Helge Gabriel Lundeby, Lundeby & Co ble gjenvalgt som leder av Øst.

Stemningen under samlingen var upåklagelig. Vår pensjonerte advokat Bjørn Moen, som for øvrig leder bransjeforeningens seniorgruppe, utfordret med en quiz med grafisk profil, og lagene konkurrerte etterpå i en bowlingturnering. Fagprogrammet ble ledet av bransjesjef Kari Rømcke.

Valgene

På tampen av fagseminaret ble det avholdt årsmøte for Grafisk bransjeforening Øst. Helge Gabriel Lundeby, Lundeby & Co Bokbinderi ble gjenvalgt som leder, Lars Christoffersen, HG Media rykket opp til nestleder. Øvrige styremedlemmer er Elin Hanssen, Bokbinderiet Johnsen, Einar Simensen, Hamar Media, Anita Frøland Stølan, Andvord Grafisk og Vidar Elfving, Elfving Bokbinderi. Varamedlem er Daniel Hauksson, Zoom Grafisk.

Styreleder i Grafisk bransjeforening Øst Helge Lundeby fra Lundeby & Co Bokbinderi og bransjesjef Kari Rømcke loset medlemmene gjennom fagprogram og årsmøte på Støtvig Hotel, Larkollen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny programvare fra Agfa Graphics sparer kostnader

Agfa Graphics lanserer programvarene InkTune og PressTune for å redusere produksjonskostnadene. Verktøyene kan brukes på trykkpresser fra forskjellige fabrikanter og på tvers av trykkteknologier. Disse intelligente verktøyene er en del av Agfa Graphics ECO³-tilbud, og gir trykkerier full kontroll over alle utskriftselementer, fra blekkforbruk til samsvar med ISO, G7 og klientspesifikke standarder, samtidig som produksjonskostnadene reduseres.

Publisert av: 

Pantone introduserer nå sin nye standard på Polyester

Pantone LLC presenterer polyesterstandarder som er ideelle for sportsklær, fottøy, badetøy, turutstyr, hjem og tilbehør til motebransjen, som et tillegg til Fashion, Home + Interiorsystem. Farget på 100% varpstrikket polyester, kan disse produktene effektivt brukes til fargestyring i polyester, poly-blandinger og andre syntetiske materialer.

Publisert av: