Grafisk Øst: Helge Lundeby gjenvalgt

PUBLISERT: 15 mars 2018
OPPDATERT: 15 mars

Støtvig-samlingen for Grafisk bransjeforening Øst er definitivt etablert som vårens sentrale begivenhet i Grafisk bransjeforening Øst. Sist uke var nærmere 40 medlemmer av regionforeningen samlet til faglig inspirasjon og årsmøte i usedvanlig vakre omgivelser.  Helge Gabriel Lundeby, Lundeby & Co ble gjenvalgt som leder av Øst.

Stemningen under samlingen var upåklagelig. Vår pensjonerte advokat Bjørn Moen, som for øvrig leder bransjeforeningens seniorgruppe, utfordret med en quiz med grafisk profil, og lagene konkurrerte etterpå i en bowlingturnering. Fagprogrammet ble ledet av bransjesjef Kari Rømcke.

Valgene

På tampen av fagseminaret ble det avholdt årsmøte for Grafisk bransjeforening Øst. Helge Gabriel Lundeby, Lundeby & Co Bokbinderi ble gjenvalgt som leder, Lars Christoffersen, HG Media rykket opp til nestleder. Øvrige styremedlemmer er Elin Hanssen, Bokbinderiet Johnsen, Einar Simensen, Hamar Media, Anita Frøland Stølan, Andvord Grafisk og Vidar Elfving, Elfving Bokbinderi. Varamedlem er Daniel Hauksson, Zoom Grafisk.

Styreleder i Grafisk bransjeforening Øst Helge Lundeby fra Lundeby & Co Bokbinderi og bransjesjef Kari Rømcke loset medlemmene gjennom fagprogram og årsmøte på Støtvig Hotel, Larkollen.

Les videre

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

FlexiPrint og Fespa Norway holder åpent hus

Onsdag 17.april inviterer FlexiPrint i Drammen alle Fespas medlemmer til Åpent Hus, i forbindelse med avvikling av den 63. generalforsamlingen i Fespa Norway.
flexiprint_logga

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz