Grafisk Øst: Helge Lundeby gjenvalgt

Støtvig-samlingen for Grafisk bransjeforening Øst er definitivt etablert som vårens sentrale begivenhet i Grafisk bransjeforening Øst. Sist uke var nærmere 40 medlemmer av regionforeningen samlet til faglig inspirasjon og årsmøte i usedvanlig vakre omgivelser.  Helge Gabriel Lundeby, Lundeby & Co ble gjenvalgt som leder av Øst.

Stemningen under samlingen var upåklagelig. Vår pensjonerte advokat Bjørn Moen, som for øvrig leder bransjeforeningens seniorgruppe, utfordret med en quiz med grafisk profil, og lagene konkurrerte etterpå i en bowlingturnering. Fagprogrammet ble ledet av bransjesjef Kari Rømcke.

Valgene

På tampen av fagseminaret ble det avholdt årsmøte for Grafisk bransjeforening Øst. Helge Gabriel Lundeby, Lundeby & Co Bokbinderi ble gjenvalgt som leder, Lars Christoffersen, HG Media rykket opp til nestleder. Øvrige styremedlemmer er Elin Hanssen, Bokbinderiet Johnsen, Einar Simensen, Hamar Media, Anita Frøland Stølan, Andvord Grafisk og Vidar Elfving, Elfving Bokbinderi. Varamedlem er Daniel Hauksson, Zoom Grafisk.

Styreleder i Grafisk bransjeforening Øst Helge Lundeby fra Lundeby & Co Bokbinderi og bransjesjef Kari Rømcke loset medlemmene gjennom fagprogram og årsmøte på Støtvig Hotel, Larkollen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: