Ny serie digitaltrykkmaskiner fra Konica Minolta

Den nye AccurioPress C3080 serien består av modellen C3070, C3080 og C3080P på henholdsvis 71 og 81 sider pr. minutt, og bygger på storselgeserien PressC2070 fra Konica Minolta.

Hva er nytt og forbedret?
Konica Minolta har forbedret produktet på en rekke områder med blant annet støtte for langt format opp til 1300 mm og langt format opp til 762 mm fra høyvolumsmagasin og automatisk tosidig. Dette åpner for en rekke nye spennende printapplikasjoner. C3080 serien kjører opp til hele 350 g/m² tosidig og maskinen korriger nå automatisk tosidig pasning i sanntid.

Produktsjef Morten Hegge

Hva mener Konica Minoltas produktsjef om den nye serien?
– Alle disse optimaliseringene gir trykkeriet en digitaltrykkløsning som alltid leverer en super kvalitet, sier produktsjef Morten Hegge. – Robust vakuminntrekk fra papirmagasiner, et stort utvalg av inline etterbehandling og automatisk kalibrering sørger for en løsning der trykkeriet skal lete svært lenge etter feil og mangler. Perfekt bildeoptimalisering,- avslutter Hegge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny programvare fra Agfa Graphics sparer kostnader

Agfa Graphics lanserer programvarene InkTune og PressTune for å redusere produksjonskostnadene. Verktøyene kan brukes på trykkpresser fra forskjellige fabrikanter og på tvers av trykkteknologier. Disse intelligente verktøyene er en del av Agfa Graphics ECO³-tilbud, og gir trykkerier full kontroll over alle utskriftselementer, fra blekkforbruk til samsvar med ISO, G7 og klientspesifikke standarder, samtidig som produksjonskostnadene reduseres.

Publisert av: 

Pantone introduserer nå sin nye standard på Polyester

Pantone LLC presenterer polyesterstandarder som er ideelle for sportsklær, fottøy, badetøy, turutstyr, hjem og tilbehør til motebransjen, som et tillegg til Fashion, Home + Interiorsystem. Farget på 100% varpstrikket polyester, kan disse produktene effektivt brukes til fargestyring i polyester, poly-blandinger og andre syntetiske materialer.

Publisert av: