Ny serie digitaltrykkmaskiner fra Konica Minolta

PUBLISERT: 21 mars 2018
OPPDATERT: 21 mars

Den nye AccurioPress C3080 serien består av modellen C3070, C3080 og C3080P på henholdsvis 71 og 81 sider pr. minutt, og bygger på storselgeserien PressC2070 fra Konica Minolta.

Hva er nytt og forbedret?
Konica Minolta har forbedret produktet på en rekke områder med blant annet støtte for langt format opp til 1300 mm og langt format opp til 762 mm fra høyvolumsmagasin og automatisk tosidig. Dette åpner for en rekke nye spennende printapplikasjoner. C3080 serien kjører opp til hele 350 g/m² tosidig og maskinen korriger nå automatisk tosidig pasning i sanntid.

Produktsjef Morten Hegge

Hva mener Konica Minoltas produktsjef om den nye serien?
– Alle disse optimaliseringene gir trykkeriet en digitaltrykkløsning som alltid leverer en super kvalitet, sier produktsjef Morten Hegge. – Robust vakuminntrekk fra papirmagasiner, et stort utvalg av inline etterbehandling og automatisk kalibrering sørger for en løsning der trykkeriet skal lete svært lenge etter feil og mangler. Perfekt bildeoptimalisering,- avslutter Hegge.

http://youtu.be/tl8W6Spfeks

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik