Adobe XD-integrasjon med Photoshop CC og Sketch

Design: Ut fra tilbakemeldinger og ønsker fra brukere har Adobe nylig sluppet oppdateringer som gjør det mulig å ta Photshop-, Sketch- og designfiler direkte inn i Adobe XD, automatisk konvertere dem til XD-filer og raskt skape interaktive prototyper.

Brukere kan også kopiere og lime inn symboler mellom XD-dokumenter i ett steg – så de slipper å måtte konvertere et symbol manuelt.

Adobe lanserer samtidig nye funksjoner i Illustrator CC og InDesign CC.

I Illustrator kan designere nå importere flere PDF’er som illustrasjonsbrett, utvide størrelsen på forankringspunkter, håndtak og markeringsrammer og slå sammen data med CSV-filer. Når de er i InDesign kan designere blant annet bruke Photoshop- og Illustrator-snarveier og se mer detaljerte analysedata for dokumenter som er publisert på nett.

Mer informasjon om nyhetene på Adobes Creative Cloud-blogg og på løsningssiden for Adobe XD.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny programvare fra Agfa Graphics sparer kostnader

Agfa Graphics lanserer programvarene InkTune og PressTune for å redusere produksjonskostnadene. Verktøyene kan brukes på trykkpresser fra forskjellige fabrikanter og på tvers av trykkteknologier. Disse intelligente verktøyene er en del av Agfa Graphics ECO³-tilbud, og gir trykkerier full kontroll over alle utskriftselementer, fra blekkforbruk til samsvar med ISO, G7 og klientspesifikke standarder, samtidig som produksjonskostnadene reduseres.

Publisert av: 

Pantone introduserer nå sin nye standard på Polyester

Pantone LLC presenterer polyesterstandarder som er ideelle for sportsklær, fottøy, badetøy, turutstyr, hjem og tilbehør til motebransjen, som et tillegg til Fashion, Home + Interiorsystem. Farget på 100% varpstrikket polyester, kan disse produktene effektivt brukes til fargestyring i polyester, poly-blandinger og andre syntetiske materialer.

Publisert av: