Forenkler med ny e-handelsløsning

PUBLISERT: 26 mars 2018
OPPDATERT: 26 mars
Agfa Graphics skybaserte web-to-print løsning StoreFront lanseres i en ny versjon.

Agfa Graphics slipper en ny versjon av e-handelsløsningen StoreFront. Utvidet sikkerhet, smidigere ordrehåndtering og HTML5 basert editor (redigeringsverktøy) er noen av de forbedrede funksjonene.

Web-to-print har blitt en viktig del av kundetilbudet for mange trykkerier. En lettanvendelig onlinebutikk kan gi konkurransefordeler og gjøre at trykkerier kan utvide sine tjenester og nå flere kunder. Agfa Graphics skybaserte web-to-print løsning StoreFront kommer nå i en ny versjon som retter seg mot trykkerier, skiltmakere og kreative byråer. En e-handelsløsning som gir mulighet til døgnet rundt kunne lage, tilpasse og kjøpe produkter online.

Det finnes to typer StoreFront-butikker: private nettbutikker for spesifikke B2B-kunder med innlogging, og så finnes det offentlige nettbutikker der alle kan bestille varer. Agfas nye versjon har blant annet blitt oppdatert med høyere sikkerhet for å holde hackerne borte. I de tidligere versjonene ble HTTPS-protokollen benyttet for brukerkritisk innhold som innloggings- og utsjekksider. Den nye versjonen kalt StoreFront 4.5 gjør at all datatrafikk er kryptert av HTTPS i hele butikken. For å enkelt nytte HTTPS-sikkerheten i butikkene krever StoreFront 4.5 automatisk et SSL-sertifikat av “Let’s Encrypt” – en helt automatisert sertifikatfunksjon som støttes av flere store teknikkforetak. Ifølge utvikleren sparer dette trykkeriet på denne måten jobben med å bestille og installere egne sertifikater.

Videre slipper trykkeriet jobben med å beregne leveringstiden for en ordre i den oppdaterte versjonen. Basert på den forvalgte frakttjenesten og produksjonsskjemaet viser StoreFront 4.5 beregnet leveringsdato, hvilket minsker risikoen for forvirring om hva for eksempel 48-timers frakt innebærer. Videre har online-editoren blitt helt HTML5-basert og er dermed kompatibel med alle nye nettlesere. Kunder som vil tilpasse og redigere dokumenter, visittkort, flygeblad, datablad, POS-skjermer med mer, kan nå gjøre dette enkelt og bekvemt på sin datamaskin eller nettbrett.

Bestillinger hentes fra StoreFront-butikken og bearbeides automatisk og arbeidsflyten kommuniserer kontinuerlig med StoreFront, hvilket sparer trykkeriet verdifull tid og møde. Onlinebestillinger i StoreFront kan bearbeides med et hvilket som helst arbeidsflytprogram. Utvikleren mener likevel at StoreFront briljerer ytterligere i kombinasjon med andre Agfa Graphics-systemer som Apogee Prepress for vanlige trykkerier og Asanti-arbeidsflyten for skilt- og displaytrykkerier.

Les videre

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Et verktøy til alle prosesser i skiltfirmaet

Det belgiske programvareselskapet Dataline Solutions har utviklet den modulære programvaren Multiline for å administrere alle funksjonene til et skiltfirma, eller et hvilket som helst annet grafisk firma.
Jef_Stoffels

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1