Forenkler med ny e-handelsløsning

Agfa Graphics skybaserte web-to-print løsning StoreFront lanseres i en ny versjon.

Agfa Graphics slipper en ny versjon av e-handelsløsningen StoreFront. Utvidet sikkerhet, smidigere ordrehåndtering og HTML5 basert editor (redigeringsverktøy) er noen av de forbedrede funksjonene.

Web-to-print har blitt en viktig del av kundetilbudet for mange trykkerier. En lettanvendelig onlinebutikk kan gi konkurransefordeler og gjøre at trykkerier kan utvide sine tjenester og nå flere kunder. Agfa Graphics skybaserte web-to-print løsning StoreFront kommer nå i en ny versjon som retter seg mot trykkerier, skiltmakere og kreative byråer. En e-handelsløsning som gir mulighet til døgnet rundt kunne lage, tilpasse og kjøpe produkter online.

Det finnes to typer StoreFront-butikker: private nettbutikker for spesifikke B2B-kunder med innlogging, og så finnes det offentlige nettbutikker der alle kan bestille varer. Agfas nye versjon har blant annet blitt oppdatert med høyere sikkerhet for å holde hackerne borte. I de tidligere versjonene ble HTTPS-protokollen benyttet for brukerkritisk innhold som innloggings- og utsjekksider. Den nye versjonen kalt StoreFront 4.5 gjør at all datatrafikk er kryptert av HTTPS i hele butikken. For å enkelt nytte HTTPS-sikkerheten i butikkene krever StoreFront 4.5 automatisk et SSL-sertifikat av “Let’s Encrypt” – en helt automatisert sertifikatfunksjon som støttes av flere store teknikkforetak. Ifølge utvikleren sparer dette trykkeriet på denne måten jobben med å bestille og installere egne sertifikater.

Videre slipper trykkeriet jobben med å beregne leveringstiden for en ordre i den oppdaterte versjonen. Basert på den forvalgte frakttjenesten og produksjonsskjemaet viser StoreFront 4.5 beregnet leveringsdato, hvilket minsker risikoen for forvirring om hva for eksempel 48-timers frakt innebærer. Videre har online-editoren blitt helt HTML5-basert og er dermed kompatibel med alle nye nettlesere. Kunder som vil tilpasse og redigere dokumenter, visittkort, flygeblad, datablad, POS-skjermer med mer, kan nå gjøre dette enkelt og bekvemt på sin datamaskin eller nettbrett.

Bestillinger hentes fra StoreFront-butikken og bearbeides automatisk og arbeidsflyten kommuniserer kontinuerlig med StoreFront, hvilket sparer trykkeriet verdifull tid og møde. Onlinebestillinger i StoreFront kan bearbeides med et hvilket som helst arbeidsflytprogram. Utvikleren mener likevel at StoreFront briljerer ytterligere i kombinasjon med andre Agfa Graphics-systemer som Apogee Prepress for vanlige trykkerier og Asanti-arbeidsflyten for skilt- og displaytrykkerier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny programvare fra Agfa Graphics sparer kostnader

Agfa Graphics lanserer programvarene InkTune og PressTune for å redusere produksjonskostnadene. Verktøyene kan brukes på trykkpresser fra forskjellige fabrikanter og på tvers av trykkteknologier. Disse intelligente verktøyene er en del av Agfa Graphics ECO³-tilbud, og gir trykkerier full kontroll over alle utskriftselementer, fra blekkforbruk til samsvar med ISO, G7 og klientspesifikke standarder, samtidig som produksjonskostnadene reduseres.

Publisert av: 

Pantone introduserer nå sin nye standard på Polyester

Pantone LLC presenterer polyesterstandarder som er ideelle for sportsklær, fottøy, badetøy, turutstyr, hjem og tilbehør til motebransjen, som et tillegg til Fashion, Home + Interiorsystem. Farget på 100% varpstrikket polyester, kan disse produktene effektivt brukes til fargestyring i polyester, poly-blandinger og andre syntetiske materialer.

Publisert av: