Roland DG skal vise styrke i flere segmenter

PUBLISERT: 26 mars 2018
OPPDATERT: 26 mars

Roland DG satser på bredde i sin stand på den kommende Fespa-messen i mai. Et blikkfang på standen er nyeste generasjons storformatprinter TrueVIS VG-640/540 med øko-solvent- blekk og skjæreplotter.

Fespa-messen, denne gangen i Berlin, nærmer seg med stormskritt. Roland DG tar med store deler av sin produktportefølje for å vise frem sin bredde på forskjellige produktsegmenter – digitale storformatprintere med Roland DGs led-uv-teknikk, utskrifter med integrerte skjæreløsninger, sublimeringsløsninger og uv-flatbedprintere.

De besøkende på standen vil blant annet få se nyeste generasjon av  storformatprinterne TrueVIS VG-640/540 med øko-solvent- blekk og skjæreplotter. Maskinene kommer med nyutviklede FlexFire-skrivehoder som kan plassere blekkdråpene i tre størrelser med presisjon. Utskriftspasset har dessuten økt med 25 prosent sammenliknet med tidligere Roland DG-modeller. Blekket TrueVIS gir ifølge produsenten fine detaljer og livaktige farger når printerne skriver ut vinyl i høyhastighetsmodus – en produksjonshastighet på 10,6 kvadratmeter per time. Printerne takler 34,7 kvadratmeter per time på bannere med blekkonfigurasjonen dobbel CMYK.

Videre stilles øko-solvent printerne SOLJET EJ-640 og VersaEXPRESS RF-640  ut på standen. Begge disse fungerar enten som frittstående enheter eller sammenkoplede med en kutter, for eksempel serien med Roland GR-kuttere. Senest i fjor lanserte selskapet nye modeller av sine foliekuttere.

Roland DG møter også trenden med personaliserte produkter med Rolands VersaUV LEF-printere. Roland LEF-300-modellen muliggjør masseproduksjon av slike produkter i store volumer. Tekstil er også et hett område. Her viser selskapet fargesublimeringsprinteren Texart XT-640.

Les videre

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12