Roland DG skal vise styrke i flere segmenter

Roland DG satser på bredde i sin stand på den kommende Fespa-messen i mai. Et blikkfang på standen er nyeste generasjons storformatprinter TrueVIS VG-640/540 med øko-solvent- blekk og skjæreplotter.

Fespa-messen, denne gangen i Berlin, nærmer seg med stormskritt. Roland DG tar med store deler av sin produktportefølje for å vise frem sin bredde på forskjellige produktsegmenter – digitale storformatprintere med Roland DGs led-uv-teknikk, utskrifter med integrerte skjæreløsninger, sublimeringsløsninger og uv-flatbedprintere.

De besøkende på standen vil blant annet få se nyeste generasjon av  storformatprinterne TrueVIS VG-640/540 med øko-solvent- blekk og skjæreplotter. Maskinene kommer med nyutviklede FlexFire-skrivehoder som kan plassere blekkdråpene i tre størrelser med presisjon. Utskriftspasset har dessuten økt med 25 prosent sammenliknet med tidligere Roland DG-modeller. Blekket TrueVIS gir ifølge produsenten fine detaljer og livaktige farger når printerne skriver ut vinyl i høyhastighetsmodus – en produksjonshastighet på 10,6 kvadratmeter per time. Printerne takler 34,7 kvadratmeter per time på bannere med blekkonfigurasjonen dobbel CMYK.

Videre stilles øko-solvent printerne SOLJET EJ-640 og VersaEXPRESS RF-640  ut på standen. Begge disse fungerar enten som frittstående enheter eller sammenkoplede med en kutter, for eksempel serien med Roland GR-kuttere. Senest i fjor lanserte selskapet nye modeller av sine foliekuttere.

Roland DG møter også trenden med personaliserte produkter med Rolands VersaUV LEF-printere. Roland LEF-300-modellen muliggjør masseproduksjon av slike produkter i store volumer. Tekstil er også et hett område. Her viser selskapet fargesublimeringsprinteren Texart XT-640.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny programvare fra Agfa Graphics sparer kostnader

Agfa Graphics lanserer programvarene InkTune og PressTune for å redusere produksjonskostnadene. Verktøyene kan brukes på trykkpresser fra forskjellige fabrikanter og på tvers av trykkteknologier. Disse intelligente verktøyene er en del av Agfa Graphics ECO³-tilbud, og gir trykkerier full kontroll over alle utskriftselementer, fra blekkforbruk til samsvar med ISO, G7 og klientspesifikke standarder, samtidig som produksjonskostnadene reduseres.

Publisert av: 

Pantone introduserer nå sin nye standard på Polyester

Pantone LLC presenterer polyesterstandarder som er ideelle for sportsklær, fottøy, badetøy, turutstyr, hjem og tilbehør til motebransjen, som et tillegg til Fashion, Home + Interiorsystem. Farget på 100% varpstrikket polyester, kan disse produktene effektivt brukes til fargestyring i polyester, poly-blandinger og andre syntetiske materialer.

Publisert av: