Høy effekt i B2-format

Horizon AFV-56

Automatisering og presisjon i ferdiggjøringen er den røde tråden i siste generasjons falsmaskiner fra Horizon – fra ileggere til avleggere.

Med maskinens integrerte Score Navigator kan man stille inn rillverktøy med et knappetrykk – også for komplekse falsinger.

Modellvariantene i Horizons serie AFV-56 er justert for korte innstillingstider og rask omstilling mellom jobbene. For to år siden lanserte maskinprodusenten en integrert Score Navigator og nå er denne med i alle maskiner i serien for bearbeidelse av bipakksedler til legemidler. Den gjør at man med et knappetrykk kan stille inn rillverktøy, også ved mer komplekse falsinger. Foruten anslag, registerlinjaler og falsvalser har man med Score-Navigator også de rillverktøyene som kreves for at kryssfalsene automatisk settes i riktig retning. Nødvendige verktøy kan plasseres eksakt på en tidels millimeter, sier produsenten. Kreves det en korrigering av falslengdene mens maskinen er i drift, ja så regner Score-Navigator ut de nye posisjonene automatisk.

Papirinnmatingen har også fått et løft – register ivaretas nå med hjelp av et nyutviklet vakuumbånd. Vakuumet stilles inn etter papirets gramvekt ved papirmålingen. De ulike innstillingene kan tilpasses individuelt, lagres for tilbakevendende jobber og ved behov raskt hentes – totalt er det plass til inntil 1 000 lagrede innstillinger. Deflektorene og de fullformats-anslagene som inngår gir ifølge Horizon merkefrie falsresultater selv ved hastigheter på 270 i minuttet. Retningen på arkene er forbedret gjennom vinklede ruller på den andre falsstasjonens snubord.

Maskinenes automatiseringsgrad varierer fra halvautomatisk (AFV-56XA) over helautomatisk, inkludert automatisk innstilling av valsavstand (AFV-56XF), til modellen AFV-56XDF for inline-tilpasning. Den sistnevnte er utstyrt med selskapets Dynamic Fold-teknikk som har til hensikt å minimere tomme sider ved kontinuerlig produksjon – åtte og tolvsidige og tolv- og 16-sidige signaturer bearbeides like flytende.

Modellena i serien er modulære konstruksjoner og kan dermed tilpasses foretakets behov, både ved første installasjon og ved senere endringer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny programvare fra Agfa Graphics sparer kostnader

Agfa Graphics lanserer programvarene InkTune og PressTune for å redusere produksjonskostnadene. Verktøyene kan brukes på trykkpresser fra forskjellige fabrikanter og på tvers av trykkteknologier. Disse intelligente verktøyene er en del av Agfa Graphics ECO³-tilbud, og gir trykkerier full kontroll over alle utskriftselementer, fra blekkforbruk til samsvar med ISO, G7 og klientspesifikke standarder, samtidig som produksjonskostnadene reduseres.

Publisert av: 

Pantone introduserer nå sin nye standard på Polyester

Pantone LLC presenterer polyesterstandarder som er ideelle for sportsklær, fottøy, badetøy, turutstyr, hjem og tilbehør til motebransjen, som et tillegg til Fashion, Home + Interiorsystem. Farget på 100% varpstrikket polyester, kan disse produktene effektivt brukes til fargestyring i polyester, poly-blandinger og andre syntetiske materialer.

Publisert av: