Skilt- & dekorforeningen blir fridd til

Skilt- og Dekorforeningen samlet på Losby Gård til vårmøte og generalforsamling

Skilt- & Dekorforeningen hadde vårmøte fredag 20. april på vakre Losby Gods. Det var som alltid en engasjert og pratsom gjeng som samlet seg for å dele erfaringer og historier med hverandre, under formann Vibeke Lies lederskap.

Denne gangen var det litt ekstra dramatisk ettersom en eventuell sammenslåing med den mindre foreningen Fespa ble diskutert. Fespa er i sin tur en del av et nærmest verdensomspennende nett av skiltmakere og storformatprodusenter.

Allerede tidlig i diskusjonen sto det klart at man var positiv til en sammenslåing – spesielt etter at Fespa Norge hadde to mann til stede for å fortelle hvordan foreningen arbeider.

På den etterfølgende generalforsamlingen tok man den formelle beslutningen å la styret i Skilt- & Dekorforeningen møte Fespa Norge og sammen skissere opp hvordan en sammenslått forening skulle kunne se ut. Den samme beslutningen er tidligere fattet av Fespa Norge.

Når så et ferdig forslag foreligger, kan en ekstraordinær generalforsamling i de to foreningene fatte den endelige beslutningen om en eventuell sammenslåing.

Lenke: Skilt- og Dekorforeningen 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: