PS Press med nye krefter fra Canon

Fra venstre: Trygve Walle fra PS Press, Lars Andresen fra Canon Norge og Jørgen Pettersen fra PS Press

Det er god stemning og høyt tempo hos PS Press, her blir vi møtt med kaffe og store smil:  – Det er ingen som tilbyr den samme løsningen som oss i Moss, forteller Trygve Walle. De har lang fartstid i byen. Hos PS Press kan du få alt fra visittkort til foliering av bil. De lager også sine egne aviser og er en aktiv bidragsyter i lokalmiljøet. – Vår styrke ligger i vår evne til å fornye oss og lære nye ting, forteller Jørgen Pettersen. Det gjør de blant annet gjennom fotostudioet som bruker både kundeoppgaver men også til kreativt arbeid på fritiden.

Det å være et helhetlig reklamebyrå betyr at man må kunne tilby kunden et bredt spekter av tjenester. Ofte også ting man kanskje ikke hadde tenkt på. Derfor åpnet PS Press det nye året med anskaffelse av Canon sin Arizona flatbed. Ved hjelp av denne og egne grafiske designere stiller PS-press i en helt ny klasse, der det kun er kreativiteten som setter grenser. – Våre grafiske designere har erfaring og kompetanse som gjør at vi kan ta i bruk hele bredden av bruksområder for Arizona, sier Jørgen Pettersen. – Vi merker godt at dette gir avkastning både i kundetilfredshet og budsjettmessig. De har også utvidet sortimentet ytterligere med et Zund skjærebord som gjør seg meget godt sammen med Arizona.

– Vi ser at flere og flere kunder ønsker en mer helhetlig løsning, forteller Jørn Mortensen. Han har et bredt spekter av oppgaver som blant annet inkluderer søkemotoroptimalisering. – Det er ikke lenger nok med en tjeneste eller et fysisk produkt, markedsføring er en del av noe større, der nettsider og sosiale medier spiller en stor rolle.

– Det er spennende å følge med på utviklingen til PS Press, sier Lars Andresen fra Canon, som har hjulpet med implementering av Arizona og Zund skjærebord. -Vi gleder oss til å se fortsettelsen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *