PS Press med nye krefter fra Canon

PUBLISERT: 27 april 2018
OPPDATERT: 27 april
Fra venstre: Trygve Walle fra PS Press, Lars Andresen fra Canon Norge og Jørgen Pettersen fra PS Press

Det er god stemning og høyt tempo hos PS Press, her blir vi møtt med kaffe og store smil:  – Det er ingen som tilbyr den samme løsningen som oss i Moss, forteller Trygve Walle. De har lang fartstid i byen. Hos PS Press kan du få alt fra visittkort til foliering av bil. De lager også sine egne aviser og er en aktiv bidragsyter i lokalmiljøet. – Vår styrke ligger i vår evne til å fornye oss og lære nye ting, forteller Jørgen Pettersen. Det gjør de blant annet gjennom fotostudioet som bruker både kundeoppgaver men også til kreativt arbeid på fritiden.

Det å være et helhetlig reklamebyrå betyr at man må kunne tilby kunden et bredt spekter av tjenester. Ofte også ting man kanskje ikke hadde tenkt på. Derfor åpnet PS Press det nye året med anskaffelse av Canon sin Arizona flatbed. Ved hjelp av denne og egne grafiske designere stiller PS-press i en helt ny klasse, der det kun er kreativiteten som setter grenser. – Våre grafiske designere har erfaring og kompetanse som gjør at vi kan ta i bruk hele bredden av bruksområder for Arizona, sier Jørgen Pettersen. – Vi merker godt at dette gir avkastning både i kundetilfredshet og budsjettmessig. De har også utvidet sortimentet ytterligere med et Zund skjærebord som gjør seg meget godt sammen med Arizona.

– Vi ser at flere og flere kunder ønsker en mer helhetlig løsning, forteller Jørn Mortensen. Han har et bredt spekter av oppgaver som blant annet inkluderer søkemotoroptimalisering. – Det er ikke lenger nok med en tjeneste eller et fysisk produkt, markedsføring er en del av noe større, der nettsider og sosiale medier spiller en stor rolle.

– Det er spennende å følge med på utviklingen til PS Press, sier Lars Andresen fra Canon, som har hjulpet med implementering av Arizona og Zund skjærebord. -Vi gleder oss til å se fortsettelsen!

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik