Grå - den nye oransje?

PUBLISERT: 14 mai 2018
OPPDATERT: 14 mai

Grå har lenge blitt betraktet som en ikke-farge, men har nå kommet frem og opp i designverdenen. Fargen er fortsatt beskrevet som klassisk, diskret og sofistikert, men nå også som sterk, pålitelig og en tidløs farge takket være den implisitte tilknytningen til betong, granitt, fjell og stein. Selv som en bakgrunn i hjemmet, står fargen fint alene samtidig som den fremhever andre farger.

I takt med dette har Antalis nå utvidet Conqueror sortimentet med tre nye gråtoner. Conqueror, produsert av Arjowiggins Creative Papers og produsert siden 1888, har både en sofistikert overflate av luksuriøs, ubestrøket papir med de beste egenskaper for høykvalitetstrykk. Conqueror egner seg til all forretningskommunikasjon (fra brevark til brosjyrer, årsrapporter eller invitasjoner) for firmaer eller institusjoner som ønsker å ha en «high-end» profil.

Conqueror er allerede tilgjengelig i kremfarger og hvit, og blir nå beriket med den tidløse fargen grå, i tre ulike nyanser: Feather, Pencil og Cartridge.

Denne nye paletten er et komplement til de eksisterende fargene:

Feather: En myk og varm moderne grå som sammen med hvitt papir bringer frem sin lysstyrke.
Pencil: En nøytral grå som både kan være elegant, klassisk og skarp.
Cartridge: En sterk, mørkere grå som har en perfekt balanse mellom varm og kald.

–Vi er glade for å tilby designere og kreative trykkere disse nye gråtonene som vil hjelpe dem med å tilfredsstille behovene til deres kunder med nøytrale, moderne fargetoner samtidig som man får utmerkede trykkeresultater, sier Michael Thorvaldsson, Product Manager Creative Papers & Digital Products Scandinavia hos Antalis.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1