All time high for Rollsroller

PUBLISERT: 24 mai 2018
OPPDATERT: 24 mai
På bildet står Lena Pettersson fra Kph i Uppsala, Daniel Hall og Asmir Hadziselimovic fra Majornas i Göteborg, Göran Johansson i lys jakke og Per Wendel fra Rollsroller.

Göran Johansson er oppfinneren bak monteringsbordene. Dette ved å utvikle Rollsroller, som til tross for hard konkurrense fortsatt er ledende på markedet.

– Det finnes nå en hel rekke konkurrenter på messen, forteller Göran Johansson, oppfinner av monteringsbordene Rollsroller. Men originalen har lykkes i å holde stillingen og slo nok en gang salgsrekorden sin i fjor. Det blev all-time high.

– Og hittil i år ser det veldig bra ut i hele verden. Fremfor alt i USA men også Norden går bra, kompletterer Per Wendel, som er global salgssjef hos selskapet, som holder til i Karlstad.

På Fespa viste de frem et spesialbord som Göran Johansson har lagd til et museum som han arbeider med i hjembyen Karlstad. Der skal han fortelle historien om utviklingen innen storformat og skilter opp igjennom årene.

En rekke smarte funksjoner finnes til Rollsroller. Her vises hvordan man med en app tar opp og ned lysstyrken på bordet. Dette for at man ikke skal behøve å gå rundt bodet for å justere, man kan gjøre det fra der man står.

Nå arbeides det med en ny oppfinnelse, nemlig at man ved hjelp av en gassfjær skal kunne vinkle monteringsbordet oppover.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324