Automasjon hos Zünd på Fespa


Zünd hade både en egen stand med et antall forskjellige kutte, skjære og fresemuligheter  – og så var de også med i en spesialstand med Canon, der det ble vist hvordan det lille storformattrykkeriet kan kjøre helt ubemannet med printing i storformat og påfølgende kutting.

På bildet er det Annica Petersson og Jonas Hellke fra Storbildsbolaget som prater med Jacob Hansen fra Zünd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: