Durst hylles for P5

Durst har tatt i mot den prestisjefulle EDP-prisen for sin nye storformatprinter p5.

Prisen ble utdelt av European Digital Press Association på Fespamessen i Berlin. Durst får prisen for sin p5-plattform med det nye printersystemet Durst P5 250 HS, som ble presentert i slutten av januar på selskapets anlegg i Lienz, Østerrike. Sign&Print var der og overvåket arrangementet. Reportasjen om denne lanseringen og alt om P5-serien kan du lese her.

Prisen blir en fjær i hatten for Durst som allerede har introdusert, testkjørt og installert maskiner samt fått positiv respons på markedet.  Christoph Gamper, adm dir for Durstkonsernet gleder seg over prisen:

– Dette viser at Durst P5 er en sann innovasjon og det nye høydemerket innen storformatutskrift.

EDP-juryen består av representanter fra 21 fagtidsskrifter fra hele Europa.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *