Litt til fra Fespa

Opplevelsene sto i kø under Fespa-messen i Berlin.

Fler enn 700 utstillere var på plass under årets Fespamesse i Berlin. Messen er det ledende evenementet når det gjelder trykking i storformat og dekker de nyeste innovasjonene innen utstyr, programvarer, blekk, media, silke- og digitalt storformattrykk, tekstiltrykk og skiltmakeri.

Her er et par av de norske firmaene vi traff på Fespa.

Copycat, ved tre av dem

Copycat investerer gjerne i personalets videreutdanning. De hadde sendt en stor gruppe til Fespa for å se og lære – og lage en felles strategi for fremtiden.

Anton Strand fra Canon

Anton Strand fra Canon var en glad mann på Fespa. Han hadde fått fullstendig gehør for sin visjon om å vise applikasjoner og inspiration til hva man kan bruke Arizona og Colorado printerne til. En fjerdedel av standen besto kun av disse eksemplene – der veldig mange var produsert av kreative og innovative norske foretak.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: