Høines Marking AS med ny printer fra Stein Raaness as

Den kompakte Compress iUV-1200s kan printe på det meste.

Stein Raaness as melder at Høines Marking AS på Forus ved Stavanger har investert i Compress UV LED printer iUV-1200s. Dette er en allrounder som kan printe på alt fra aluminium, glass, plastikk, akryl, tre, plexiglass, duk, lerret, lær, PVC med mer. Også blindeskrift og taktil merking kan utføres med denne printeren.

Maskinen egner seg også til printing på runde objekter, da med en såkalt ”turnaround unit” som man kan bestille som tilleggsuststyr.

Den tradisjonsrike bedriften Høines Marking AS har designet og produsert profilerende og informerende produkter til bedrifter og organisasjoner i over 50 år. Bedriften behersker mange forskjellige produksjonsteknikker og har en stor og moderne maskinpark. Bedriften er i dag en ledende salgs- og produksjons-bedrift innen industrimerking, skiltsystemer, etiketter, gravering og stempelproduksjon i regionen. Høines Marking holder til i moderne lokaler på Forus utenfor Stavanger.

På Sign, Print & Pack messen på Hellerudsletta utenfor Oslo som går av stabelen 19.-20. september tar Stein Raaness as med seg denne printeren til demonstrasjon på sin stand. Utskriftsområdet er 1137 x 750mm med opp til hele 30 cm høyde på media. Automatisk høydejustering av media er standard. Skriveren produserer opp til 12 m² (produksjonsmodus dual cmyk). Printeren har 8 UV LED skrivehoder som kan konfigureres etter eget ønske. En vanlig konfigurasjon er CMYK + 3 hvite + 1 lakk. Maks oppløsning på 2880 x 1400 dpi og variabel drop størrelse gir topp kvalitet på print. IQ interweave teknologien er god å ha for å unngå «banding» også ved lav oppløsning.

Printeren er konstruert med tanke på minst mulig vedlikehold, og for konsistent kvalitet dag etter dag. Det patenterte WIMS-systemet sørger for at hvitt blekk sirkulerer kontinuerlig, slik at det hvite pigmentet ikke legger seg på bunnen av beholderen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *