Stormønstring hos Canon i august

Arena-18 finner sted ved Canons hovedkontor på Holmlia, Hallagerbakken 110 i Oslo, 28. og 29. august.

Canon inviterer til Arena-18 i august, med et program som både favner dagsaktuelle temaer og viser hele spekteret av Canons profesjonelle produkter og løsninger.

Canon er et firma som har produkter og løsninger som spenner fra datafangst og alle typer bildeopptak til dokumenthåndtering, fargestyring og profesjonell print. Arrangementet i august har tatt mål av seg til å favne over hele dette spekteret under betegnelsen Arena-18. Firmaet utlover et møte med den nyeste teknologien, samt kunnskapsrike foredragsholdere innenfor dagsaktuelle temaer. Temaer som skal snakkes om, er bl.a. språk og kommunikasjon, dokumentsikkerhet, digital disrupsjon og GDPR, med foredragsholdere som programleder og forfatter Petter Schjerven, digital rådgiver Takin Kroop, IT-gründer Shazhad Rana og Espen Andersen fra BI. Av produkter og løsninger som skal vises frem nevner Canon digitalisering og automatisering, grafiske løsninger og nye applikasjonsområder innen blant annet interiør, dekor og skilting.

– Knapt noen andre aktører har kunnskap og løsninger innenfor alle områder fra bildefangst til ferdige print i alle fasonger og materialer, sier den norske Canon-sjefen Erik Mikalsen. – Oppfordringen min er å benytte anledningen til å se nærmere på nye produkt- og forretningsområder, slik at man også forstår den helhetlige utviklingen bedre, og står bedre rustet til å finne nye samarbeidspartnere eller utvide egen forretningsmodell. Vi ønsker oss kunder som skaper konkurransefortrinn gjennom å samarbeide med Canon, derfor er vi like opptatt av å gi gode råd for forretningsutvikling som av å vise frem produkter og løsninger. Under Arena-18 får du alt på ett sted, derfor er det en av årets viktigste møteplasser, oppsummerer Canon-sjefen.

Fakta om Arena-18
Arrangementet finner sted ved Canons hovedkontor på Holmlia, Hallagerbakken 110, 28. og 29. august, kl 09 – 15 begge dager. Arrangementet er åpent og gratis for alle profesjonelle aktører som er forhåndspåmeldt, og dekker hele Canons spekter av profesjonelle løsninger.

Fullstendig program og påmelding på denne lenken

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *