Stormønstring hos Canon i august

PUBLISERT: 11 juni 2018
OPPDATERT: 11 juni
Arena-18 finner sted ved Canons hovedkontor på Holmlia, Hallagerbakken 110 i Oslo, 28. og 29. august.

Canon inviterer til Arena-18 i august, med et program som både favner dagsaktuelle temaer og viser hele spekteret av Canons profesjonelle produkter og løsninger.

Canon er et firma som har produkter og løsninger som spenner fra datafangst og alle typer bildeopptak til dokumenthåndtering, fargestyring og profesjonell print. Arrangementet i august har tatt mål av seg til å favne over hele dette spekteret under betegnelsen Arena-18. Firmaet utlover et møte med den nyeste teknologien, samt kunnskapsrike foredragsholdere innenfor dagsaktuelle temaer. Temaer som skal snakkes om, er bl.a. språk og kommunikasjon, dokumentsikkerhet, digital disrupsjon og GDPR, med foredragsholdere som programleder og forfatter Petter Schjerven, digital rådgiver Takin Kroop, IT-gründer Shazhad Rana og Espen Andersen fra BI. Av produkter og løsninger som skal vises frem nevner Canon digitalisering og automatisering, grafiske løsninger og nye applikasjonsområder innen blant annet interiør, dekor og skilting.

– Knapt noen andre aktører har kunnskap og løsninger innenfor alle områder fra bildefangst til ferdige print i alle fasonger og materialer, sier den norske Canon-sjefen Erik Mikalsen. – Oppfordringen min er å benytte anledningen til å se nærmere på nye produkt- og forretningsområder, slik at man også forstår den helhetlige utviklingen bedre, og står bedre rustet til å finne nye samarbeidspartnere eller utvide egen forretningsmodell. Vi ønsker oss kunder som skaper konkurransefortrinn gjennom å samarbeide med Canon, derfor er vi like opptatt av å gi gode råd for forretningsutvikling som av å vise frem produkter og løsninger. Under Arena-18 får du alt på ett sted, derfor er det en av årets viktigste møteplasser, oppsummerer Canon-sjefen.

Fakta om Arena-18
Arrangementet finner sted ved Canons hovedkontor på Holmlia, Hallagerbakken 110, 28. og 29. august, kl 09 – 15 begge dager. Arrangementet er åpent og gratis for alle profesjonelle aktører som er forhåndspåmeldt, og dekker hele Canons spekter av profesjonelle løsninger.

Fullstendig program og påmelding på denne lenken

Les videre

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Taktile bilder på utstilling i Oslo

Norges Blindeforbund og Canon står bak en unik fotoutstilling på Deichmann Bjørvika i Oslo fra 27.-30. juni.
world-unseen

Stor etikettspesial: Mange vil ha en bit av kaka

Etikettindustrien er samlet sett en robust og stabil bransje med mange år med global vekst. Nå melder flere aktører seg på.
etikettspesial-3-xeikon

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324