Stormønstring hos Canon i august

PUBLISERT: 11 juni 2018
OPPDATERT: 11 juni
Arena-18 finner sted ved Canons hovedkontor på Holmlia, Hallagerbakken 110 i Oslo, 28. og 29. august.

Canon inviterer til Arena-18 i august, med et program som både favner dagsaktuelle temaer og viser hele spekteret av Canons profesjonelle produkter og løsninger.

Canon er et firma som har produkter og løsninger som spenner fra datafangst og alle typer bildeopptak til dokumenthåndtering, fargestyring og profesjonell print. Arrangementet i august har tatt mål av seg til å favne over hele dette spekteret under betegnelsen Arena-18. Firmaet utlover et møte med den nyeste teknologien, samt kunnskapsrike foredragsholdere innenfor dagsaktuelle temaer. Temaer som skal snakkes om, er bl.a. språk og kommunikasjon, dokumentsikkerhet, digital disrupsjon og GDPR, med foredragsholdere som programleder og forfatter Petter Schjerven, digital rådgiver Takin Kroop, IT-gründer Shazhad Rana og Espen Andersen fra BI. Av produkter og løsninger som skal vises frem nevner Canon digitalisering og automatisering, grafiske løsninger og nye applikasjonsområder innen blant annet interiør, dekor og skilting.

– Knapt noen andre aktører har kunnskap og løsninger innenfor alle områder fra bildefangst til ferdige print i alle fasonger og materialer, sier den norske Canon-sjefen Erik Mikalsen. – Oppfordringen min er å benytte anledningen til å se nærmere på nye produkt- og forretningsområder, slik at man også forstår den helhetlige utviklingen bedre, og står bedre rustet til å finne nye samarbeidspartnere eller utvide egen forretningsmodell. Vi ønsker oss kunder som skaper konkurransefortrinn gjennom å samarbeide med Canon, derfor er vi like opptatt av å gi gode råd for forretningsutvikling som av å vise frem produkter og løsninger. Under Arena-18 får du alt på ett sted, derfor er det en av årets viktigste møteplasser, oppsummerer Canon-sjefen.

Fakta om Arena-18
Arrangementet finner sted ved Canons hovedkontor på Holmlia, Hallagerbakken 110, 28. og 29. august, kl 09 – 15 begge dager. Arrangementet er åpent og gratis for alle profesjonelle aktører som er forhåndspåmeldt, og dekker hele Canons spekter av profesjonelle løsninger.

Fullstendig program og påmelding på denne lenken

Les videre

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

FlexiPrint og Fespa Norway holder åpent hus

Onsdag 17.april inviterer FlexiPrint i Drammen alle Fespas medlemmer til Åpent Hus, i forbindelse med avvikling av den 63. generalforsamlingen i Fespa Norway.
flexiprint_logga

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Åpen konferanse med nyttige temaer

Kunstig intelligens, hvordan hindre kriminelle å stjele bedriftens IT-systemer, næringsutvikling i nord, regjeringens initiativ til bedre balanse mellom digital og analog læring står på dagsordenen.
Jubileumsmøte mai 2024 - Programbilde

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1