Abstrakt maleri inspirerte til nye farger

Mactac slipper ytterligere 16 farger. Den nederlandske kunstneren Piet Mondrian og hans abstrakte komposisjoner med grunnfargene rødt, blått og gult sammen med svart og hvitt har inspirert seks av dem.

Mactac Europe utvider med 16 nye farger til sin MACal 9800 Pro-vinyl for bilfoliering, vindusgrafikk og visuell kommunikasjon. Seks av fargene er inspirert av den nederlandske kunstneren Piet Mondrians typiske palett.

De 16 nye matte og glansede fargene kommer i tillegg til de hundre høyglansede fargene som allerede er med i Mactacs sortiment for vinylen MACal 9800 Pro. Skjærevinylen er tilpasset langtidsbruk på plane eller bøyde overflater – både for innendørs- og utendørsbruk. Ifølge produsenten er vinylens holdbarhet ti år for svarthvitt, åtte år for farger og fem år for metallfarger – metallic. Materialet kan benyttes til alt fra bilfoliering og vindusgrafikk til display- og skiltpaneler og andre varemerkeapplikasjoner.

–MACal 9800 Pro er en av våre viktigste premiumkvalitetsvinyler med lyse, opake og langvarige farger med pigmenter av høy kvalitet. Hefteevnen unngår problemer som sprekker, kantløfting og krymping, sier firmaets markedssjef Oliver Guenther i Mactac Europe. Firmaet Mactac Europe ble i 2016 kjøpt opp av Avery Dennison.

Her er de 16 nye fargene fra Mactac Europe.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Rekordresultat for Signcom

Foran 2019-utgaven av Sign & Print Scandinavia var forventningene høye. De besøkende ble møtt av et sterkt Signcom med ny glød og energi, stemningen var på topp og ble ytterligere forsterket av muligheten til å vinne en helt ny Mimaki UV LED Print & Cut UCJV300-75! Allerede dag to ante man at de var på vei mot et rekordsalg og dag tre var det et faktum.

Publisert av: 

Flere detaljer om Canons nye Océ Arizona 1300-serie

På Sign&Print Scandinavia lanserte Canon en ny Océ Arizona 1300-serie med planskrivere til produksjon av mellomstore volumer med skilt og displaygrafikk. Med den nye serien kan kundene øke produksjonseffektiviteten og imøtekomme markedsetterspørselen etter større applikasjonsvariasjon, hevdes det fra Canon i et presseskriv.

Publisert av: 

Selger for 300 millioner i året – men har ingen egne direktekunder

I fjor endret det svenske firmaet Kuvertteamet navn til Addbrand, et navn som passer i alle nordiske land. Rett før jul kjøpte Addbrand også danske A-mail. I løpet av 2019 skal Lyche Konvolutt etter planen endre navn til Addbrand Norge og utvide varesortimentet. Vi tok en rundtur hos Addbrands hovedkvarter i Bankeryd for å se på hva de kan tilby. 

Publisert av: