Abstrakt maleri inspirerte til nye farger

Mactac slipper ytterligere 16 farger. Den nederlandske kunstneren Piet Mondrian og hans abstrakte komposisjoner med grunnfargene rødt, blått og gult sammen med svart og hvitt har inspirert seks av dem.

Mactac Europe utvider med 16 nye farger til sin MACal 9800 Pro-vinyl for bilfoliering, vindusgrafikk og visuell kommunikasjon. Seks av fargene er inspirert av den nederlandske kunstneren Piet Mondrians typiske palett.

De 16 nye matte og glansede fargene kommer i tillegg til de hundre høyglansede fargene som allerede er med i Mactacs sortiment for vinylen MACal 9800 Pro. Skjærevinylen er tilpasset langtidsbruk på plane eller bøyde overflater – både for innendørs- og utendørsbruk. Ifølge produsenten er vinylens holdbarhet ti år for svarthvitt, åtte år for farger og fem år for metallfarger – metallic. Materialet kan benyttes til alt fra bilfoliering og vindusgrafikk til display- og skiltpaneler og andre varemerkeapplikasjoner.

–MACal 9800 Pro er en av våre viktigste premiumkvalitetsvinyler med lyse, opake og langvarige farger med pigmenter av høy kvalitet. Hefteevnen unngår problemer som sprekker, kantløfting og krymping, sier firmaets markedssjef Oliver Guenther i Mactac Europe. Firmaet Mactac Europe ble i 2016 kjøpt opp av Avery Dennison.

Her er de 16 nye fargene fra Mactac Europe.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


HP åpner senter for 3d-printing i Barcelona

I Barcelona åpnet HP deres nye “3D Printing and Digital Manufacturing Center of Excellence” på nesten 14.000 kvadratmeter 12. juni. Med denne åpningen etablerer HP ett av verdens største og mest avanserte utviklingsanlegg, og samler samtidig hundrevis av verdens ledende eksperter innen 3D-printing og utvikling under samme tak.

Publisert av: