Abstrakt maleri inspirerte til nye farger

PUBLISERT: 14 juni 2018
OPPDATERT: 14 juni
Mactac slipper ytterligere 16 farger. Den nederlandske kunstneren Piet Mondrian og hans abstrakte komposisjoner med grunnfargene rødt, blått og gult sammen med svart og hvitt har inspirert seks av dem.

Mactac Europe utvider med 16 nye farger til sin MACal 9800 Pro-vinyl for bilfoliering, vindusgrafikk og visuell kommunikasjon. Seks av fargene er inspirert av den nederlandske kunstneren Piet Mondrians typiske palett.

De 16 nye matte og glansede fargene kommer i tillegg til de hundre høyglansede fargene som allerede er med i Mactacs sortiment for vinylen MACal 9800 Pro. Skjærevinylen er tilpasset langtidsbruk på plane eller bøyde overflater – både for innendørs- og utendørsbruk. Ifølge produsenten er vinylens holdbarhet ti år for svarthvitt, åtte år for farger og fem år for metallfarger – metallic. Materialet kan benyttes til alt fra bilfoliering og vindusgrafikk til display- og skiltpaneler og andre varemerkeapplikasjoner.

–MACal 9800 Pro er en av våre viktigste premiumkvalitetsvinyler med lyse, opake og langvarige farger med pigmenter av høy kvalitet. Hefteevnen unngår problemer som sprekker, kantløfting og krymping, sier firmaets markedssjef Oliver Guenther i Mactac Europe. Firmaet Mactac Europe ble i 2016 kjøpt opp av Avery Dennison.

Her er de 16 nye fargene fra Mactac Europe.

 

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12