Horizon møter utfordringene innen den digitale transformasjonen

PUBLISERT: 14 juni 2018
OPPDATERT: 21 mars
Teamet til Horizon GmbH foran hovedkontoret i Quickborn. Bilde: Horizon GmbH

Horizon, produsent av etterbehandlingssystemer, møter utfordringene ved den digitale forandringen innen trykkeribransjen. Økende krav til ytelsen av produkter, service og levering av individuelle kundeløsninger står i fokus for videreutviklingen av selskapet, som har kunngjort endringer i ledelsen.

Med hensyn til den pågående konsentrasjonsprosessen blant leverandører innen trykkeribransjen understreker Horizon sitt engasjement for en langsiktig bedriftspolitikk. I den aktuelle bedriftsfilosofien stadfester den japanske familiebedriften sitt selvbilde som produsent og erklærer en bærekraftig forretningsmodell for de neste 50 årene som bedriftens viktigste mål.

For å møte utfordringene i det viktige europeiske markedet og styrke samarbeidet innen Horizon-gruppen, har ledelsen fra Horizon GmbH, som er basert i Quickborn, nær Hamburg, blitt omstrukturert. Med virkning fra 9. mai 2018 ble Yoshihiro Oe (54) ansatt som ny administrerende direktør i Horizon GmbH i Tyskland. Yoshihiro Oe har i mer enn 30 år hatt ledende stillinger i bedriftens hovedkontor i Japan, og er samtidig som General Manager of Global Business hos Horizon International, ansvarlig for salgs- og markedsaktiviteter på verdensbasis.

Timm Edelhoff (37) vil støtte ledelsen som General Manager of Operations i den daglige virksomheten og i videreutviklingen av forretningsprosesser. Bedriftsøkonomen har jobbet for Horizon siden 2009, og etter å hatt ledende funksjoner innen logistikk og organisasjon, overtar han nå ansvar for den komplette daglige driften.

Marisa Dütsch (39) vil være ansvarlig for Horizons salgsorganisasjon i Tyskland, Østerrike og Ungarn. Som bokbindermester har hun samlet ti års erfaring som produktleder hos Horizon, og har nå blitt utnevnt til salgsansvarlig. I denne rollen vil hun lede direktesalg og produktadministrasjonen.

Paul Jakobson (61), som har jobbet som Sales Manager Nordic siden markedsutvidelsen til Nordeuropa, er også utnevnt som Advisory Director for Horizon GmbH. Jakobson har jobbet med og for Horizon i 35 år, først som handelspartner i Skandinavia og senere som konsulent for den europeiske virksomheten. – For vekst og bærekraft i Horizon-gruppens virksomhet har det europeiske markedet vært og fortsetter å være spesielt viktig, sier Eijiro Hori, eier og konsernsjef for Horizon Japan. – For å ytterligere utvide våre aktiviteter ønsker vi å styrke virksomheten, spesielt i de tysktalende landene og i de nordiske landene. Med den nyetablerte ledelsen til Horizon GmbH vil vi fortsette å tilby kundene våre en utmerket og pålitelig tjeneste innen etterbehandling, avslutter Hori.

Les videre

Konica Minoltas inline-system for kutting når milepæl

Konica Minolta når en milepæl med over 220 solgte enheter av Inline trimming Unit TU-510 i Europa.
inlue-km

Lederskifte i Luth Gruppen

Jeppe Broch Nielsen overtar roret i Luth Gruppen AS etter sin far, Arne Henrik Nielsen. Jeppe trer inn i rollen som daglig leder den 15. mars 2024 og Arne Henrik fortsetter som styreformann i bedriften.
luth-gruppen-jeppe

Mer digitalisering og bærekraft med Smart Factory

Müller Martinis Smart Factory er et slag for mer bærekraft i trykkeribransjen – ikke bare ved å redusere CO2-utslippene betydelig, men også ved å drive den digitale transformasjonen.
Muller-Martini-Finish4

Skilt neste steg for trykkerikjede

I høst meddelte trykkerikjeden trykkeri.no at de skulle ha spesiell satsing på profilartikler. Det førte til en uventet tilstrømning av medlemmer.
Trykkeri

Siste nytt

Robotmessen R24 er en stor inspirasjonskilde

På robotmessen R24 i Odense, Danmark, kunne du få et bredt innblikk i roboters muligheter i moderne produksjon.
R24-01

Kan bli den største europeiske Fespa-messen noensinne

FESPA og European Sign Expo 2024 er bare dager unna, og messene forbereder seg på å vise frem sine nyeste produkter og løsninger innen skilting og visuell kommunikasjon.
European_Sign_Expo-800x532-1

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Konica Minoltas inline-system for kutting når milepæl

Konica Minolta når en milepæl med over 220 solgte enheter av Inline trimming Unit TU-510 i Europa.
inlue-km