Flisa Trykkeri månedens NHO-bedrift på Innlandet

Faksimile fra oppslaget i iSolør om utmerkelsen

NHO Innlandet kårer hver måned en av sine 2062 medlemsbedrifter til månedens bedrift. I juni er Flisa Trykkeri i Solør valgt ut som månedens bedrift.

Linn Alicia Slora Kristiansen, kommunikasjonsrådgiver i NHO Innlandet. Foto:Moment Studio.

– Når vi velger månedens bedrift forsøker vi å ha en spredning i geografi, bransje og størrelse, sier kommunikasjonsrådgiver Linn Alicia Slora Kristiansen i NHO Innlandet. – Vi er opptatt av å ha lønnsomme vekstkraftige bedrifter. Det er gledelig å se at Flisa Trykkeri har favnet om ny teknologi på en utmerket måte. Dette har gitt grunnlag for at bedriften har hatt en rivende utvikling der omsetningen har økt betraktelig, avslutter Kristiansen.

Flisa ligger i Norges største potetdistrikt og kan ikke sies å være en urban plass. Eller, “itte akkurat urbant”, som slagordet til Flisa Trykkeri lyder. Og det ser ut til å virke. Kundene kommer i dag helt fra Oslo. – Vi gir kunden en uhøytidelig opplevelse, litt humor og grunn til å smile, sier trykkeriets daglige leder, Per-Otto Sletten til e-avisen iSolør. Vi er uhøytidelige og har valgt å profilere oss med utgangspunkt i den plassen vi kommer fra, forklarer Per Otto. De sender jevnlig ut nyhetsbrev med tilbud og kampanjer på e-post, nettopp med slagordet “itte akkurat urbant”.

Nå har trykkeriet som ett av de første i Norge kjøpt inn en 3d-printer. Det var en investering på rundt millionen. “Dermed kan vi nå fremover printe ut modeller av hus og andre ting for å vise produkter i et tidlig stadie. Vår printer «trykker» i CMYK og materialet er en gipsblanding. Vi ser dette som en spennende satsning og tror dette vil gi mange nye muligheter”, heter det i et nyhetsbrev fra trykkeriet.

Flisa Trykkeri har også nylig investert i en ny HP Indigo: “HP Indigo er etter vår mening den mest fullkomne maskinen for digitale printløsninger hvis man måler etter kvalitet og produktivitet. Vi gleder oss til å få satt den inn så fort de nye lokalene for maskinen er klargjort,” heter det i en uttalelse fra trykkeriet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Tre dager hos Horizon

Automatisering og lenkede systemer var den røde tråden under Horizons arrangement Finishing…

Pangstart på messen

Messen er i gang. Det dreier seg om Sign, Print & Pack-messen – bransjens største møteplass som pågår 19.-20. september. Messen avholdes på X Meeting Point like utenfor Oslo og er denne gangen dobbelt så stor som forrige messe. Bransjemessen samler kollegaer, konkurrenter, leverandører og kunder. Se bilder vi tok i går!

Publisert av: 

Enda en storformatserie fra Canon til kontorbruk

I forrige uke fortalte vi om den nye Océ ColorWave 3000-serien, som var myntet på arkitektsektoren, ingeniørsektoren og industrisektoren, i tillegg til bygg- og anleggsvirksomhet. Denne uken er det en ny ImagePROGRAF TM serie for storformatutskrift i høy kvalitet beregnet på blant annet bedrifter, butikker og utdanningsinstitusjoner som lanseres.

Publisert av: