Flisa Trykkeri månedens NHO-bedrift på Innlandet

Faksimile fra oppslaget i iSolør om utmerkelsen

NHO Innlandet kårer hver måned en av sine 2062 medlemsbedrifter til månedens bedrift. I juni er Flisa Trykkeri i Solør valgt ut som månedens bedrift.

Linn Alicia Slora Kristiansen, kommunikasjonsrådgiver i NHO Innlandet. Foto:Moment Studio.

– Når vi velger månedens bedrift forsøker vi å ha en spredning i geografi, bransje og størrelse, sier kommunikasjonsrådgiver Linn Alicia Slora Kristiansen i NHO Innlandet. – Vi er opptatt av å ha lønnsomme vekstkraftige bedrifter. Det er gledelig å se at Flisa Trykkeri har favnet om ny teknologi på en utmerket måte. Dette har gitt grunnlag for at bedriften har hatt en rivende utvikling der omsetningen har økt betraktelig, avslutter Kristiansen.

Flisa ligger i Norges største potetdistrikt og kan ikke sies å være en urban plass. Eller, “itte akkurat urbant”, som slagordet til Flisa Trykkeri lyder. Og det ser ut til å virke. Kundene kommer i dag helt fra Oslo. – Vi gir kunden en uhøytidelig opplevelse, litt humor og grunn til å smile, sier trykkeriets daglige leder, Per-Otto Sletten til e-avisen iSolør. Vi er uhøytidelige og har valgt å profilere oss med utgangspunkt i den plassen vi kommer fra, forklarer Per Otto. De sender jevnlig ut nyhetsbrev med tilbud og kampanjer på e-post, nettopp med slagordet “itte akkurat urbant”.

Nå har trykkeriet som ett av de første i Norge kjøpt inn en 3d-printer. Det var en investering på rundt millionen. “Dermed kan vi nå fremover printe ut modeller av hus og andre ting for å vise produkter i et tidlig stadie. Vår printer «trykker» i CMYK og materialet er en gipsblanding. Vi ser dette som en spennende satsning og tror dette vil gi mange nye muligheter”, heter det i et nyhetsbrev fra trykkeriet.

Flisa Trykkeri har også nylig investert i en ny HP Indigo: “HP Indigo er etter vår mening den mest fullkomne maskinen for digitale printløsninger hvis man måler etter kvalitet og produktivitet. Vi gleder oss til å få satt den inn så fort de nye lokalene for maskinen er klargjort,” heter det i en uttalelse fra trykkeriet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ricoh og Watkiss byr på ny inline etterbehandler

Engelske Watkiss har lagd en online sadelstifter med trekantkutting til Ricohs flaggskip ProC 9210. I tre år har Watkiss arbeidet med utviklingen av denne maskinen, som er lagd for å holde til minst to generasjoner laserprintere. Så når printeren skal skiftes ut om fire-fem år kan man kople den nye printeren til Watkiss sadelstifteren. Ricoh […]

Publisert av: 

Canon lanserer ny utgave av tredje generasjon imageRUNNER ADVANCE-plattformen

Canon presenterer i dag en ny utgave av sin imageRUNNER ADVANCE-plattform, denne skal ha oppgradert sikkerhet og brukervennlighet. Tredje utgave av tredjegenerasjonen består av hele 26 produkter fordelt på syv serier, og gir full standardisering og et intuitivt grensesnitt på tvers av alle enheter. Den nye utgaven bygger videre på tidligere versjoner og gir partnerne enkel installasjon, sentralisert administrasjon og sikkerhet fra første sekund, hevder Canon i et presseskriv.

Publisert av: 

Integrert ferdiggjøring og automatisering i fokus i Luzern

Fallende opplag og tendensen til stadig mer individualisering stiller nye krav til trykke- og etterbehandlingsprosessene. Det er i dag kun mulig å oppnå en lønnsom produksjon av helt små opplag ved hjelp af høyt integrerte og automatiserte workflows, som overflødiggjør manuell håndtering.

Publisert av: 

Rekordresultat for Signcom

Foran 2019-utgaven av Sign & Print Scandinavia var forventningene høye. De besøkende ble møtt av et sterkt Signcom med ny glød og energi, stemningen var på topp og ble ytterligere forsterket av muligheten til å vinne en helt ny Mimaki UV LED Print & Cut UCJV300-75! Allerede dag to ante man at de var på vei mot et rekordsalg og dag tre var det et faktum.

Publisert av: 

Flere detaljer om Canons nye Océ Arizona 1300-serie

På Sign&Print Scandinavia lanserte Canon en ny Océ Arizona 1300-serie med planskrivere til produksjon av mellomstore volumer med skilt og displaygrafikk. Med den nye serien kan kundene øke produksjonseffektiviteten og imøtekomme markedsetterspørselen etter større applikasjonsvariasjon, hevdes det fra Canon i et presseskriv.

Publisert av: