Flisa Trykkeri månedens NHO-bedrift på Innlandet

PUBLISERT: 25 juni 2018
OPPDATERT: 21 mars
Faksimile fra oppslaget i iSolør om utmerkelsen

NHO Innlandet kårer hver måned en av sine 2062 medlemsbedrifter til månedens bedrift. I juni er Flisa Trykkeri i Solør valgt ut som månedens bedrift.

Linn Alicia Slora Kristiansen, kommunikasjonsrådgiver i NHO Innlandet. Foto:Moment Studio.

– Når vi velger månedens bedrift forsøker vi å ha en spredning i geografi, bransje og størrelse, sier kommunikasjonsrådgiver Linn Alicia Slora Kristiansen i NHO Innlandet. – Vi er opptatt av å ha lønnsomme vekstkraftige bedrifter. Det er gledelig å se at Flisa Trykkeri har favnet om ny teknologi på en utmerket måte. Dette har gitt grunnlag for at bedriften har hatt en rivende utvikling der omsetningen har økt betraktelig, avslutter Kristiansen.

Flisa ligger i Norges største potetdistrikt og kan ikke sies å være en urban plass. Eller, «itte akkurat urbant», som slagordet til Flisa Trykkeri lyder. Og det ser ut til å virke. Kundene kommer i dag helt fra Oslo. – Vi gir kunden en uhøytidelig opplevelse, litt humor og grunn til å smile, sier trykkeriets daglige leder, Per-Otto Sletten til e-avisen iSolør. Vi er uhøytidelige og har valgt å profilere oss med utgangspunkt i den plassen vi kommer fra, forklarer Per Otto. De sender jevnlig ut nyhetsbrev med tilbud og kampanjer på e-post, nettopp med slagordet «itte akkurat urbant».

Nå har trykkeriet som ett av de første i Norge kjøpt inn en 3d-printer. Det var en investering på rundt millionen. «Dermed kan vi nå fremover printe ut modeller av hus og andre ting for å vise produkter i et tidlig stadie. Vår printer «trykker» i CMYK og materialet er en gipsblanding. Vi ser dette som en spennende satsning og tror dette vil gi mange nye muligheter», heter det i et nyhetsbrev fra trykkeriet.

Flisa Trykkeri har også nylig investert i en ny HP Indigo: «HP Indigo er etter vår mening den mest fullkomne maskinen for digitale printløsninger hvis man måler etter kvalitet og produktivitet. Vi gleder oss til å få satt den inn så fort de nye lokalene for maskinen er klargjort,» heter det i en uttalelse fra trykkeriet.

Les videre

Konica Minolta og Fujifilm utforsker en strategisk allianse

Konica Minolta og Fujifilm Business Innovation Corp. kunngjør at de har signert et avtalememorandum om å utforske mulighetene for en strategisk allianse i segmentene multifunksjonsprinter (MFP), kontorprinter og produksjonsprinter.
fuji-konica

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

Siste nytt

Større lerret for storformatprodusent

Siden 1994 har Megaprint gjort seg bemerket som en stor leverandør av storformattrykk. Høsten 2022 ble det gjort en sammenslåing med Spitting Image, som gjorde at utvalget ble utvidet med printing og innramming av kunst. Til våren åpner et kunstverksted på Skøyen i Oslo for å styrke det området ytterligere.
Mega NH Patrik

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

HP kommer til Drupa med tre nøkkelord

Nøkkelordene for HP hos Drupa er automatisering, integrering og bærekraft, ord som de skal adressere gjennom tre teknologier.
drupa24_hpx

Antalis støtter sine leverandører innen storformat

Antalis Norge har de siste årene satset på store maskiner i mellomsegmentet. Det vil også merkes under Drupa, hvor de er representert ved flere leverandører.
Christer