07 Media kåret til vinner i HP Inkspiration Awards 2018

HP Inkspiration Awards er en internasjonal konkurranse i regi av HP og Dscoop (Digital Solutions Cooperative) som bedømmer trykte produkter. 07 Media har her vunnet kategorien «Brosjyrer/flyers og kataloger» for region Nord-Europa. Anerkjennelsen er gitt i konkurranse med andre trykkerier i 11 land i Nord-Europa – fra Benelux, Norden og Baltikum.

Ryan Adams med sin personaliserte Osloguide.

Produktet som er bedømt er oppdraget som ble levert til Øyafestivalen i fjor i samarbeid med designbyråene Anorak og Feed. I forbindelse med festivalen fikk ti av de internasjonale artistene utdelt hver sin unike og personlige guide med tips til hva de burde oppleve i Oslo. Tipsene kom fra den norske fansen, og ble overrakt artistene personlig da de ankom festivalen.

Juryens vurdering av produktet:
«The way it’s designed, produced and finalized is on a very high level of quality. The main purpose: giving something back to the artist from its fans is a very nice ideology. The usage of social media, creating engagement with the audience to the artist through print is nice and unique. It emphasizes the story with its technique.»

– Resultatet av denne produksjonen representerer for meg først og fremst kraften i et tett og godt samarbeid mellom likeverdige parter, sier konsernsjef Kjetil Amundsen i 07 Media. – Sammen med reklamebyrået Anorak og designbyret Feed kom vi tidlig på banen og fikk mulighet til å bidra med våre faglige og kreative perspektiv – og dette har gitt resultater. Denne jobben vant to gull, ett sølv og en bronse i Gullblyanten 2017, vant gull i kategorien pakningsdesign i Visueltkonkurransen – Norges største konkurranse innen visuell kommunikasjon, og nå sist gull i HP Inkspiration award. – Om jeg er stolt? Ja, det er helt åpenbart. Fantastisk moro å skape kommunikasjon som virkelig treffer, sier Amundsen.

Det var artistenes egne fans som kom med tipsene til hva artistene burde få med seg fra Oslooppholdet.

Her er takketalen som ble benyttet under prisutdelingen i Wien 14. juni:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Tre dager hos Horizon

Automatisering og lenkede systemer var den røde tråden under Horizons arrangement Finishing…

Pangstart på messen

Messen er i gang. Det dreier seg om Sign, Print & Pack-messen – bransjens største møteplass som pågår 19.-20. september. Messen avholdes på X Meeting Point like utenfor Oslo og er denne gangen dobbelt så stor som forrige messe. Bransjemessen samler kollegaer, konkurrenter, leverandører og kunder. Se bilder vi tok i går!

Publisert av: 

Enda en storformatserie fra Canon til kontorbruk

I forrige uke fortalte vi om den nye Océ ColorWave 3000-serien, som var myntet på arkitektsektoren, ingeniørsektoren og industrisektoren, i tillegg til bygg- og anleggsvirksomhet. Denne uken er det en ny ImagePROGRAF TM serie for storformatutskrift i høy kvalitet beregnet på blant annet bedrifter, butikker og utdanningsinstitusjoner som lanseres.

Publisert av: