07 Media kåret til vinner i HP Inkspiration Awards 2018

HP Inkspiration Awards er en internasjonal konkurranse i regi av HP og Dscoop (Digital Solutions Cooperative) som bedømmer trykte produkter. 07 Media har her vunnet kategorien «Brosjyrer/flyers og kataloger» for region Nord-Europa. Anerkjennelsen er gitt i konkurranse med andre trykkerier i 11 land i Nord-Europa – fra Benelux, Norden og Baltikum.

Ryan Adams med sin personaliserte Osloguide.

Produktet som er bedømt er oppdraget som ble levert til Øyafestivalen i fjor i samarbeid med designbyråene Anorak og Feed. I forbindelse med festivalen fikk ti av de internasjonale artistene utdelt hver sin unike og personlige guide med tips til hva de burde oppleve i Oslo. Tipsene kom fra den norske fansen, og ble overrakt artistene personlig da de ankom festivalen.

Juryens vurdering av produktet:
«The way it’s designed, produced and finalized is on a very high level of quality. The main purpose: giving something back to the artist from its fans is a very nice ideology. The usage of social media, creating engagement with the audience to the artist through print is nice and unique. It emphasizes the story with its technique.»

– Resultatet av denne produksjonen representerer for meg først og fremst kraften i et tett og godt samarbeid mellom likeverdige parter, sier konsernsjef Kjetil Amundsen i 07 Media. – Sammen med reklamebyrået Anorak og designbyret Feed kom vi tidlig på banen og fikk mulighet til å bidra med våre faglige og kreative perspektiv – og dette har gitt resultater. Denne jobben vant to gull, ett sølv og en bronse i Gullblyanten 2017, vant gull i kategorien pakningsdesign i Visueltkonkurransen – Norges største konkurranse innen visuell kommunikasjon, og nå sist gull i HP Inkspiration award. – Om jeg er stolt? Ja, det er helt åpenbart. Fantastisk moro å skape kommunikasjon som virkelig treffer, sier Amundsen.

Det var artistenes egne fans som kom med tipsene til hva artistene burde få med seg fra Oslooppholdet.

Her er takketalen som ble benyttet under prisutdelingen i Wien 14. juni:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Gullrangering til Epson for bærekraft

Epson er tildelt EcoVadis’ gullrangering for bærekraft for andre år på rad, noe som plasserer Epson blant de topp tre prosent beste selskapene. Epson får også “outstanding” i kategoriene miljø og bærekraftige anskaffelser, i tillegg til “excellent achievements” innen arbeidskraft, menneskerettigheter og etikk.

Publisert av: 

Gjennombrudd for PDF til emballasjeproduksjon

Gent Workgroup (GW), den internasjonale organisasjonen for utvikling og formidling av beste praksis innenfor grafisk produksjon, gleder seg over at det arbeidet de startet om “Prosesstrinn til emballasje- og etikettproduksjon”, nå er vedtatt som en internasjonal standard. Den nye ISO-standarden er et viktig skritt mot å standardisere og automatisere produksjonsprosessen for emballasje basert på PDF-filformatet.

Publisert av: