07 Media kåret til vinner i HP Inkspiration Awards 2018

HP Inkspiration Awards er en internasjonal konkurranse i regi av HP og Dscoop (Digital Solutions Cooperative) som bedømmer trykte produkter. 07 Media har her vunnet kategorien «Brosjyrer/flyers og kataloger» for region Nord-Europa. Anerkjennelsen er gitt i konkurranse med andre trykkerier i 11 land i Nord-Europa – fra Benelux, Norden og Baltikum.

Ryan Adams med sin personaliserte Osloguide.

Produktet som er bedømt er oppdraget som ble levert til Øyafestivalen i fjor i samarbeid med designbyråene Anorak og Feed. I forbindelse med festivalen fikk ti av de internasjonale artistene utdelt hver sin unike og personlige guide med tips til hva de burde oppleve i Oslo. Tipsene kom fra den norske fansen, og ble overrakt artistene personlig da de ankom festivalen.

Juryens vurdering av produktet:
«The way it’s designed, produced and finalized is on a very high level of quality. The main purpose: giving something back to the artist from its fans is a very nice ideology. The usage of social media, creating engagement with the audience to the artist through print is nice and unique. It emphasizes the story with its technique.»

– Resultatet av denne produksjonen representerer for meg først og fremst kraften i et tett og godt samarbeid mellom likeverdige parter, sier konsernsjef Kjetil Amundsen i 07 Media. – Sammen med reklamebyrået Anorak og designbyret Feed kom vi tidlig på banen og fikk mulighet til å bidra med våre faglige og kreative perspektiv – og dette har gitt resultater. Denne jobben vant to gull, ett sølv og en bronse i Gullblyanten 2017, vant gull i kategorien pakningsdesign i Visueltkonkurransen – Norges største konkurranse innen visuell kommunikasjon, og nå sist gull i HP Inkspiration award. – Om jeg er stolt? Ja, det er helt åpenbart. Fantastisk moro å skape kommunikasjon som virkelig treffer, sier Amundsen.

Det var artistenes egne fans som kom med tipsene til hva artistene burde få med seg fra Oslooppholdet.

Her er takketalen som ble benyttet under prisutdelingen i Wien 14. juni:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny programvare fra Agfa Graphics sparer kostnader

Agfa Graphics lanserer programvarene InkTune og PressTune for å redusere produksjonskostnadene. Verktøyene kan brukes på trykkpresser fra forskjellige fabrikanter og på tvers av trykkteknologier. Disse intelligente verktøyene er en del av Agfa Graphics ECO³-tilbud, og gir trykkerier full kontroll over alle utskriftselementer, fra blekkforbruk til samsvar med ISO, G7 og klientspesifikke standarder, samtidig som produksjonskostnadene reduseres.

Publisert av: 

Pantone introduserer nå sin nye standard på Polyester

Pantone LLC presenterer polyesterstandarder som er ideelle for sportsklær, fottøy, badetøy, turutstyr, hjem og tilbehør til motebransjen, som et tillegg til Fashion, Home + Interiorsystem. Farget på 100% varpstrikket polyester, kan disse produktene effektivt brukes til fargestyring i polyester, poly-blandinger og andre syntetiske materialer.

Publisert av: