Dobbelt så stor messe

19-20. september avholdes Sign, Print & Pack-messen – bransjens største møteplass. Messen samler hele sign- og printbransjen i Norge, og blir denne gangen dobbelt så stor sammenliknet med den forrige messen for to år siden.

I år legges det ekstra fokus på tekstil og emballasjer. Bransjens interessenter kommer til å se tekniske og kreative løsninger, og ikke minst forretningsmuligheter. Blant utstillerne finner du det siste når det gjelder utstyr til digitaltrykk, emballasjetrykk, etikettløsninger, tekstiltrykk, storformat, skilter, digital signage, 3d-print og ferdiggjøring.

En rekke spennende produkter skal debutere på messen, loves det i løpet av de to dagene. Det blir et brukersted som bringer sammen kollegaer, konkurrenter, leverandører og kunder.

De besøkende kommer også til å få anledning til å la seg inspirere og få lytte til dagsaktuelle foredragsholdere i et fullspekket seminarprogram. Man kommer også til å kåre vinner av det norske mesterskapet i bilfoliering.
Messen holdes like utenfor Oslo på X Meeting Point på Hellerudsletta den 19. og 20. september.
Les mer og meld deg på her: sipp.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *