Dobbelt så stor messe

19-20. september avholdes Sign, Print & Pack-messen – bransjens største møteplass. Messen samler hele sign- og printbransjen i Norge, og blir denne gangen dobbelt så stor sammenliknet med den forrige messen for to år siden.

I år legges det ekstra fokus på tekstil og emballasjer. Bransjens interessenter kommer til å se tekniske og kreative løsninger, og ikke minst forretningsmuligheter. Blant utstillerne finner du det siste når det gjelder utstyr til digitaltrykk, emballasjetrykk, etikettløsninger, tekstiltrykk, storformat, skilter, digital signage, 3d-print og ferdiggjøring.

En rekke spennende produkter skal debutere på messen, loves det i løpet av de to dagene. Det blir et brukersted som bringer sammen kollegaer, konkurrenter, leverandører og kunder.

De besøkende kommer også til å få anledning til å la seg inspirere og få lytte til dagsaktuelle foredragsholdere i et fullspekket seminarprogram. Man kommer også til å kåre vinner av det norske mesterskapet i bilfoliering.
Messen holdes like utenfor Oslo på X Meeting Point på Hellerudsletta den 19. og 20. september.
Les mer og meld deg på her: sipp.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


HP åpner senter for 3d-printing i Barcelona

I Barcelona åpnet HP deres nye “3D Printing and Digital Manufacturing Center of Excellence” på nesten 14.000 kvadratmeter 12. juni. Med denne åpningen etablerer HP ett av verdens største og mest avanserte utviklingsanlegg, og samler samtidig hundrevis av verdens ledende eksperter innen 3D-printing og utvikling under samme tak.

Publisert av: