Dobbelt så stor messe

PUBLISERT: 2 august 2018
OPPDATERT: 2 august

https://youtu.be/uA1MtLUDdD0

19-20. september avholdes Sign, Print & Pack-messen – bransjens største møteplass. Messen samler hele sign- og printbransjen i Norge, og blir denne gangen dobbelt så stor sammenliknet med den forrige messen for to år siden.

I år legges det ekstra fokus på tekstil og emballasjer. Bransjens interessenter kommer til å se tekniske og kreative løsninger, og ikke minst forretningsmuligheter. Blant utstillerne finner du det siste når det gjelder utstyr til digitaltrykk, emballasjetrykk, etikettløsninger, tekstiltrykk, storformat, skilter, digital signage, 3d-print og ferdiggjøring.

En rekke spennende produkter skal debutere på messen, loves det i løpet av de to dagene. Det blir et brukersted som bringer sammen kollegaer, konkurrenter, leverandører og kunder.

De besøkende kommer også til å få anledning til å la seg inspirere og få lytte til dagsaktuelle foredragsholdere i et fullspekket seminarprogram. Man kommer også til å kåre vinner av det norske mesterskapet i bilfoliering.
Messen holdes like utenfor Oslo på X Meeting Point på Hellerudsletta den 19. og 20. september.
Les mer og meld deg på her: sipp.no

Les videre

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

FlexiPrint og Fespa Norway holder åpent hus

Onsdag 17.april inviterer FlexiPrint i Drammen alle Fespas medlemmer til Åpent Hus, i forbindelse med avvikling av den 63. generalforsamlingen i Fespa Norway.
flexiprint_logga

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1