Skangrafs direktør i rask ekspansjon

Styrken i å være et større foretak var det som lokket Anne-Lise Torp Sells å selge Skangraf til Spandex. Nå er hun direktør for Spandex Schneidler AS.

Spandex er i gang med å danne en stor nordisk organisasjon med både maskinsalg, materialer og service. I Norge kjøpte de først Schneidler og deretter familiebedriften Skangraf. Fra sistnevnte firma har de også hentet Anne-Lise Torp Sells, som har blitt gjort til daglig leder for den norske virksomheten.

– Vi ble sammenslått den 1. mai men skal fortsette å virke som selvstendige enheter, med meg som direktør, forteller Anne-Lise Torp Sells, som på Sign, Print & Pack kommer til å være en av de største utstillerne.
Anne-Lise Torp Sells har vært meget suksessrik med både voksende omsetning og lønnsomhet i familiebedriften. I fjor omsatte de for 57 millioner på seks personer. Likevel kom det som en overraskelse når hun ble spurt om å bli sjef for Skangraf Schneidler AS.

– Jeg går fra en liten familiebedrift til et konsern. Alt er en utfordring. – De sa til meg at det var «Business as usual» som gjaldt. Men det stemmer jo ikke helt, for det er mange rapporter som skal fylles ut og innleveres. Men det er noe jeg har forsøkt tidligere. – Det viktigste er at våre kunder har det bra. Skal de oppleve noen forandring så skal det være at vi kan tilby flere og bedre produkter. Fra Skangrafs side holder vi fast ved vår dybdekunnskap om Orafols produkter, samtidig som vi begynner å tilby Spandexs store utvalg.

Schneidler fortsetter på samme måte å selge Avery – HP – Roland – Image Perfect bl.a. Jeg spør Anne-Lise Torp Sells om hva som fikk henne til å selge en blomstrende butikk.
– Hva det var som lokket? Fremtiden! Alt blir større. Orafol er avhengig av å ha en større partner – og mange andre Spandexforetak i Europa selger også Orafol. Dessuten kommer Spandex også fra å ha vært en familiebedrift, så de forsto hvordan vi tenker.

På Sign, Print & Pack
– På messen visar vi et stort utvalg med HP-maskiner, Fotoba skjæremaskin og Roland storformat. Men også Orafol folier, Oralite, Oratape og Image Perfect, Spandex egne produkter. På foliesiden blir det flere nyheter, blant annet flere nye farger i Oracal 970 helfolieringvinyler, avslutter Anne-Lise Torp Sells.

Skangraf fortsetter å ha Orafol som sitt viktigste produkt. På messen vises nye farger i Oracal 970, som er en serie folier for biler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ricoh og Watkiss byr på ny inline etterbehandler

Engelske Watkiss har lagd en online sadelstifter med trekantkutting til Ricohs flaggskip ProC 9210. I tre år har Watkiss arbeidet med utviklingen av denne maskinen, som er lagd for å holde til minst to generasjoner laserprintere. Så når printeren skal skiftes ut om fire-fem år kan man kople den nye printeren til Watkiss sadelstifteren. Ricoh […]

Publisert av: 

Canon lanserer ny utgave av tredje generasjon imageRUNNER ADVANCE-plattformen

Canon presenterer i dag en ny utgave av sin imageRUNNER ADVANCE-plattform, denne skal ha oppgradert sikkerhet og brukervennlighet. Tredje utgave av tredjegenerasjonen består av hele 26 produkter fordelt på syv serier, og gir full standardisering og et intuitivt grensesnitt på tvers av alle enheter. Den nye utgaven bygger videre på tidligere versjoner og gir partnerne enkel installasjon, sentralisert administrasjon og sikkerhet fra første sekund, hevder Canon i et presseskriv.

Publisert av: 

Integrert ferdiggjøring og automatisering i fokus i Luzern

Fallende opplag og tendensen til stadig mer individualisering stiller nye krav til trykke- og etterbehandlingsprosessene. Det er i dag kun mulig å oppnå en lønnsom produksjon av helt små opplag ved hjelp af høyt integrerte og automatiserte workflows, som overflødiggjør manuell håndtering.

Publisert av: 

Rekordresultat for Signcom

Foran 2019-utgaven av Sign & Print Scandinavia var forventningene høye. De besøkende ble møtt av et sterkt Signcom med ny glød og energi, stemningen var på topp og ble ytterligere forsterket av muligheten til å vinne en helt ny Mimaki UV LED Print & Cut UCJV300-75! Allerede dag to ante man at de var på vei mot et rekordsalg og dag tre var det et faktum.

Publisert av: 

Flere detaljer om Canons nye Océ Arizona 1300-serie

På Sign&Print Scandinavia lanserte Canon en ny Océ Arizona 1300-serie med planskrivere til produksjon av mellomstore volumer med skilt og displaygrafikk. Med den nye serien kan kundene øke produksjonseffektiviteten og imøtekomme markedsetterspørselen etter større applikasjonsvariasjon, hevdes det fra Canon i et presseskriv.

Publisert av: