07 Media fortsetter investeringene

PUBLISERT: 16 august 2018
OPPDATERT: 21 mars
Konsernsjef i 07 Media, Kjetil Amundsen

07 Media har i år gjort store investeringer for å posisjonere seg for fremtidige krav i markedet, og nå kommer det en komplett limfresgate til firmaets lokaler på Aurskog, i tillegg til nye falsemaskiner.

Som kjent fra tidligere har 07 Media jobbet intenst med å vurdere ulike potensielle investeringer for å løfte konkurransekraften i markedet. Både nytt utstyr, samt ny kompetanse, er vurdert nøye. Dette har resultert i bestilling av ny UV LED trykkmaskin, og nå kommer det en komplett limfresgate til Aurskog, i tillegg til nye falsemaskiner. Limfresmaskinen det er snakk om heter Horizon CABS 6000, og er skreddersydd for raske innstillinger og høy automatisering. Med ryggbredder helt opp i 5,5 cm tykkelse, og muligheten til å benytte både hotmelt og PUR-lim, gir dette stor fleksibilitet som nå skal komme våre kunder til gode, heter det i en pressemelding fra 07 Media.

Horizon CABS 6000

– Bakgrunnen for investeringene er todelt. For det første har vi et eget volum som isolert sett forsvarer investeringen. Men, kanskje viktigere er det at vi nå kan levere produkter enda raskere til markedet, fordi alt står på samme gulv. Vi håper denne investeringen blir godt mottatt hos våre kollegaer i bransjen og at dette gir nye spennende muligheter for godt samarbeide mellom oss og andre selskap i tiden fremover, sier konsernsjef Kjetil Amundsen.

Horizon skal også levere to falsemaskiner (Horizon AFC-746F), med svært lave omstillingstider og høy produktivitet og kvalitet.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324