Thure Trykk imponert over Océ Colorado 1640

Produktivitet som imponerer. – Océ Colorado 1640 gjør oss i stand til å produsere mer, uten at arbeidsmengden øker tilsvarende, forteller daglig leder Jan Thure Halvorsen hos Thure Trykk.

Velger teknologi som gir konkrete fordeler

Hos Thure Trykk har de aldri vært redd for å satse, og de siste årene har Jan Thure Halvorsen bygget opp en imponerende produksjonsbedrift i næringsparken utenfor Skien. Automatisering, arbeidsflyt og digital produksjon har vært gjennomgangsmelodien i de moderne produksjonslokalene, skreddersydd for grafisk produksjon. Jan Thure Halvorsen forteller at fremgangen har kommet som et resultat av teknologivalg som bidrar til effektivisering og automatisering, og at siste tilvekst fra Canon passer rett inn i denne filosofien.

– Océ Colorado gjør oss i stand til å produsere mer, uten at arbeidsmengden øker tilsvarende. Nylig produserte vi et oppdrag med 31 meter med banner, i 110 cm bredde og med høyeste kvalitet, på under en time. Nærmest uten tilsyn, det sier seg selv at det blir god lønnsomhet av slik produksjon. På de første tre ukene har vi passert 600 kvadratmeter med kvalitetsoppdrag på denne maskinen. Når maskinen er i stand til å produsere store volumer uten mye tilsyn, med en kvalitet som eliminerer behovet for laminering, ser vi allerede at Océ Colorado vil hjelpe oss med å nå ambisjonene om ytterligere vekst, sier Jan Thure Halvorsen.

Unik teknologi med UVgel

Océ Colorado har fått mye oppmerksomhet i markedet, for sin rull-til-rull produksjon i høy hastighet og unike UVgel-teknologi som både gir høy kvalitet og ripefasthet. Hittil har mer enn 15 produksjonsbedrifter valgt Océ Colorado, det synes ikke Jan Thure Halvorsen er det spor merkelig.

– Riktig teknologivalg er en forutsetning for å lykkes med grafisk produksjon. Her hos Thure Trykk var vi tidlig ute med digitaltrykk og har hele tiden lett etter de beste storformatløsningene. Colorado var et enkelt valg, for det er rett og slett en teknologi som gir konkrete konkurransefordeler, sier den offensive sjefen for Thure Trykk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *