Thure Trykk imponert over Océ Colorado 1640

Produktivitet som imponerer. – Océ Colorado 1640 gjør oss i stand til å produsere mer, uten at arbeidsmengden øker tilsvarende, forteller daglig leder Jan Thure Halvorsen hos Thure Trykk.

Velger teknologi som gir konkrete fordeler

Hos Thure Trykk har de aldri vært redd for å satse, og de siste årene har Jan Thure Halvorsen bygget opp en imponerende produksjonsbedrift i næringsparken utenfor Skien. Automatisering, arbeidsflyt og digital produksjon har vært gjennomgangsmelodien i de moderne produksjonslokalene, skreddersydd for grafisk produksjon. Jan Thure Halvorsen forteller at fremgangen har kommet som et resultat av teknologivalg som bidrar til effektivisering og automatisering, og at siste tilvekst fra Canon passer rett inn i denne filosofien.

– Océ Colorado gjør oss i stand til å produsere mer, uten at arbeidsmengden øker tilsvarende. Nylig produserte vi et oppdrag med 31 meter med banner, i 110 cm bredde og med høyeste kvalitet, på under en time. Nærmest uten tilsyn, det sier seg selv at det blir god lønnsomhet av slik produksjon. På de første tre ukene har vi passert 600 kvadratmeter med kvalitetsoppdrag på denne maskinen. Når maskinen er i stand til å produsere store volumer uten mye tilsyn, med en kvalitet som eliminerer behovet for laminering, ser vi allerede at Océ Colorado vil hjelpe oss med å nå ambisjonene om ytterligere vekst, sier Jan Thure Halvorsen.

Unik teknologi med UVgel

Océ Colorado har fått mye oppmerksomhet i markedet, for sin rull-til-rull produksjon i høy hastighet og unike UVgel-teknologi som både gir høy kvalitet og ripefasthet. Hittil har mer enn 15 produksjonsbedrifter valgt Océ Colorado, det synes ikke Jan Thure Halvorsen er det spor merkelig.

– Riktig teknologivalg er en forutsetning for å lykkes med grafisk produksjon. Her hos Thure Trykk var vi tidlig ute med digitaltrykk og har hele tiden lett etter de beste storformatløsningene. Colorado var et enkelt valg, for det er rett og slett en teknologi som gir konkrete konkurransefordeler, sier den offensive sjefen for Thure Trykk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ricoh og Watkiss byr på ny inline etterbehandler

Engelske Watkiss har lagd en online sadelstifter med trekantkutting til Ricohs flaggskip ProC 9210. I tre år har Watkiss arbeidet med utviklingen av denne maskinen, som er lagd for å holde til minst to generasjoner laserprintere. Så når printeren skal skiftes ut om fire-fem år kan man kople den nye printeren til Watkiss sadelstifteren. Ricoh […]

Publisert av: 

Canon lanserer ny utgave av tredje generasjon imageRUNNER ADVANCE-plattformen

Canon presenterer i dag en ny utgave av sin imageRUNNER ADVANCE-plattform, denne skal ha oppgradert sikkerhet og brukervennlighet. Tredje utgave av tredjegenerasjonen består av hele 26 produkter fordelt på syv serier, og gir full standardisering og et intuitivt grensesnitt på tvers av alle enheter. Den nye utgaven bygger videre på tidligere versjoner og gir partnerne enkel installasjon, sentralisert administrasjon og sikkerhet fra første sekund, hevder Canon i et presseskriv.

Publisert av: 

Integrert ferdiggjøring og automatisering i fokus i Luzern

Fallende opplag og tendensen til stadig mer individualisering stiller nye krav til trykke- og etterbehandlingsprosessene. Det er i dag kun mulig å oppnå en lønnsom produksjon av helt små opplag ved hjelp af høyt integrerte og automatiserte workflows, som overflødiggjør manuell håndtering.

Publisert av: 

Rekordresultat for Signcom

Foran 2019-utgaven av Sign & Print Scandinavia var forventningene høye. De besøkende ble møtt av et sterkt Signcom med ny glød og energi, stemningen var på topp og ble ytterligere forsterket av muligheten til å vinne en helt ny Mimaki UV LED Print & Cut UCJV300-75! Allerede dag to ante man at de var på vei mot et rekordsalg og dag tre var det et faktum.

Publisert av: 

Flere detaljer om Canons nye Océ Arizona 1300-serie

På Sign&Print Scandinavia lanserte Canon en ny Océ Arizona 1300-serie med planskrivere til produksjon av mellomstore volumer med skilt og displaygrafikk. Med den nye serien kan kundene øke produksjonseffektiviteten og imøtekomme markedsetterspørselen etter større applikasjonsvariasjon, hevdes det fra Canon i et presseskriv.

Publisert av: