EFI og Duplo knytter endene sammen

PUBLISERT: 23 august 2018
OPPDATERT: 23 august

EFI og Duplo har løftet på sløret for en ny tidsbesparende integrasjon mellom EFIs Fiery Production Workflow og Duplos perforerings-, rille- og skjæremaskiner. Dette nye samarbeidet gir muligheten til å effektivt utnytte all produksjonsinformasjon i ferdiggjøringstrinnene.

– EFIs og Duplos kunder vil helt sikkert spare tid ved å eliminere behovet for manuell datainntasting og oppsett av etterbehandlingsstasjonen ved å kunne overføre data fra Fierys digitale arbeidsflyt, sier Peter Dyson, produktansvarlig hos Duplo International Ltd.
– Vårt samarbeid i utviklingen av denne automatiserte løsningen vil også redusere risikoen for menneskelige feil. Utover dette har brukerne nå muligheten til hurtig å verifisere et jobbdesign ved å kjøre en dummy igjennom ferdiggjøringen før trykkingen.

Duplos perforerings-, rille- og skjæremaskin, DC-746.

Automatisk visning av perforerings-, rille- og skjærestreker
Løsningen er allerede nå tilgjengelig til DC-746-serien og vil senere komme til DC-646-serien. Ved å knytte sammen de forskjellige Duplo-enhetene med Fiery Impose-programvaren får brukerne en automatisk generert nøyaktig visning av hvor perforeringer, rillestreker og skjæring vil ligge i forhold til printjobben. Brukerne kan også lagre layouts som maler for å automatisere fremtidige jobber. Ved hjelp av Fiery Impose sin strekkodestøtte kan brukerne lese inn allerede printede jobber direkte i DC-646 og DC-746 og la etterbehandleren utføre automatisk oppsett av jobben basert på strekkoden.

– Manuell håndtering i digitale produksjonsprosesser skaper flaskehalser, så denne nye integrasjonen mellom Fiery og Duplo er viktig for kundene, sier Georg Hollenbach, seniorleder for Fiery salg i Europa. – Dette er et eksempel på hvordan Fiery-løsninger når utover selve printprosessen, og gjør det mulig for kundene å være mere produktive og innbringende.

Den nye integrasjonsfunksjonen er for øyeblikket tilgjengelig via en firmwareoppdatering, som leveres online til Duplo DC-746s PC Controller-software. Støtte til Duplo DC-646 vil være tilgjengelig senere i år.

EFI Fiery Impose layout med Duplo Express video link.

Les videre

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12