Finishing First 2018

PUBLISERT: 27 august 2018
OPPDATERT: 27 august

For tredje gang treffes trykkeribedrifter fra alle deler av Europa på «Finishing First» for å bli kjent med praksisorienterte løsninger for en effektiv ferdiggjøring og nye metoder for forretningsmodeller innen digital- og offsetproduksjon. I midtpunktet for bransjearrangementet fra 18. til 20. september 2018 ved Horizon Academy i Quickborn ved Hamburg står temaene nettverksbaserte systemer og automatisering med foredrag av berømte referanser og omfangsrike produktpresentasjoner.

– Finishing First har i løpet av svært kort tid etablert seg som et nettverksarrangement som tilbyr bransjen en ekte merverdi, sier Birgit Wiench, markedsføringsleder for Horison GmbH. For dette året registrerer Horizon stadig flere etterspørsler fra kunder og partnere fra trykkeribransjen, som ønsker å kaste et blikk bak kulissene for ferdiggjøring og informere seg om de nyeste trendene og teknologiene. – Presentasjonen av ulike forretningsmodeller og produksjonskonsepter fra Tyskland og Europa ble svært godt likt av deltakerne i fjor, fastslår Birgit Wienck.

På Finishing First 2018 har Horizon Academy fått tak i blant annet Ramona Weiß-Weber, bedriftsleder for Druckerei Hubert & Co GmbH i Göttingen som i 112 år har spesialisert seg på området bokproduksjon. Mina Smolej, markedsføringsspesialist hos Quadient Germany GmbH, skal gi et bransjeovergripende innblikk i optimeringen av kundens opplevelse med foredraget «Fremtidens kommunikasjon – steget inn i den digitale verden». Utover dette tilbyr foredragsprogrammet dybdeinformasjon om fordeler ved automatisering i etterbehandling, og ut fra arrangørens synspunkt forteller Horizons salgsleder Marisa Dütsch om «Den nye rollen til etterbehandling».

Mangfoldige samarbeider og tekniske høydepunkter.

Den voksende betydningen av nettverksbaserte systemer gjør seg ikke bare merkbar innenfor teknologien, men gjenspeiler seg også i en høy samarbeidsberedskap innenfor bransjen. I forbindelse med dette har Horizon Academy fått med seg berømte partnere til Finishing First 2018 i foretakene Fujifilm, HP, Canon, Ricoh, Xerox, Crown van Gelder, Ultimate TechnoGraphics, Screen og Hunkeler. Som eksempel på et vellykket samarbeid, presenterer Horizon og Hunkeler produksjonen av variable foldede flyveblader på stedet, spesielt egnet for direkte markedsføring. Horizon vil selvsagt demonstrere en rekke av sine etterbehandlingssystemer..

Les videre

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Epson går i personaliseringens spor

Mindre serier med tilpassede produkter, det er en klar trend i den grafiske bransjen. Epson lanserte to nyheter i dette segmentet på Fespa: en UV-printer og en DTF/DTG-printer. Begge inngangsmodeller av desktop-størrelse.
Epson-6-1024x683

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Avfall blir helt nye produkter med Hexis nye satsing

Avfall fra materialer blir husisolasjon og PVC-rør når Hexis nye resirkuleringsprogram rulles ut i Europa. Under Fespa viser det franske selskapet også en ny ultratransparent film og nye farger i Bodyfence- og Skintac-serien.
hexis_wallgren

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1