Grønt lys for fusjon

Et nytt selskap ser dagens lys etter at fusjonen mellom tyske Manroland og amerikanske Goss nå er godkjent.

manroland og Goss International har tidligere, i påvente av myndighetenes beslutning, annonsert at de ønsker en sammenslåing. De to trykkpresseforetakene har nå fått klarsignal og kommer til å forenes i et nytt selskap som har fått navnet manroland Goss Web Systems. Selskapet kommer til å ha sin virksomhet på fire forretningsområder: systemløsninger (trykkpresse- og ferdiggjøringsutstyr), ingeniørløsninger (mekanikk, automasjon), service (reservedeler og support) og e-handelsløsninger. Samtidig kommer selskapet til å utnytte det geografiske dekningsområdet som manroland og Goss i dag besitter hver for seg.

Selskapets administrerende direktør blir Alexander Wasserman, tidligere adm dir for manroland web systems. I Tyskland havner hovedkontoret i Augsburg og firmaets nordamerikanske hovedkontor legges til Durham, North Carolina. Mohit Uberoi, tidligere adm dir for Goss International kommer til å være tilkoplet virksomheten som styreleder og vil hjelpe ledelsen med foretaksintegrasjon.

Forretningsvirksomhetene Goss Contiweb og manroland Web Production inngår ikke i sammenslåingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: