Xeikon med ny løsning på inngangsnivå for digital etikettproduksjon

Xeikon 3030 sammen med entryDCoat er en digital lavkostnads print- og konverteringsløsning med tilsvarende lave driftskostnader.

Xeikon annonserte i dag en digital etikettprint og konverteringsløsning på inngangsnivå, noe som skal gjøre at det lukrative etikettmarkedet er innen rekkevidde for tradisjonelle trykkerier, også om man ikke har all verden av investeringsmidler tilgjengelig. «Label Discovery»-løsningen består av en Xeikon 3030, en nettbasert digital etikettpresse og den nye entryDcoat, en digital konverteringslinje som kan brukes inline eller offline med Xeikon 3030. Den nye løsningen vil bli presentert på selskapets stand på Labelexpo Americas, 25-27 september i Rosemont, Illinois.

– Selv om digital etikettutskrift er blitt en raskt voksende forretningsvirksomhet, er noen selskaper fortsatt motvillige i å investere i teknologien – enten på grunn av kostnaden eller mangelen på en virkelig profesjonell kvalitet på inngangsnivået, sa David Wilkins, Xeikon’s Vise Salgssjef for det nordamerikanske markedet. – Den lavere prisen på Xeikon Label Discovery-løsningen gjør at disse selskapene kan ta i bruk digital teknologi og fange opp et forretningspotensial som tidligere krevde en bred investering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: