Xeikon med ny løsning på inngangsnivå for digital etikettproduksjon

Xeikon 3030 sammen med entryDCoat er en digital lavkostnads print- og konverteringsløsning med tilsvarende lave driftskostnader.

Xeikon annonserte i dag en digital etikettprint og konverteringsløsning på inngangsnivå, noe som skal gjøre at det lukrative etikettmarkedet er innen rekkevidde for tradisjonelle trykkerier, også om man ikke har all verden av investeringsmidler tilgjengelig. “Label Discovery”-løsningen består av en Xeikon 3030, en nettbasert digital etikettpresse og den nye entryDcoat, en digital konverteringslinje som kan brukes inline eller offline med Xeikon 3030. Den nye løsningen vil bli presentert på selskapets stand på Labelexpo Americas, 25-27 september i Rosemont, Illinois.

– Selv om digital etikettutskrift er blitt en raskt voksende forretningsvirksomhet, er noen selskaper fortsatt motvillige i å investere i teknologien – enten på grunn av kostnaden eller mangelen på en virkelig profesjonell kvalitet på inngangsnivået, sa David Wilkins, Xeikon’s Vise Salgssjef for det nordamerikanske markedet. – Den lavere prisen på Xeikon Label Discovery-løsningen gjør at disse selskapene kan ta i bruk digital teknologi og fange opp et forretningspotensial som tidligere krevde en bred investering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Tre dager hos Horizon

Automatisering og lenkede systemer var den røde tråden under Horizons arrangement Finishing…

Pangstart på messen

Messen er i gang. Det dreier seg om Sign, Print & Pack-messen – bransjens største møteplass som pågår 19.-20. september. Messen avholdes på X Meeting Point like utenfor Oslo og er denne gangen dobbelt så stor som forrige messe. Bransjemessen samler kollegaer, konkurrenter, leverandører og kunder. Se bilder vi tok i går!

Publisert av: 

Enda en storformatserie fra Canon til kontorbruk

I forrige uke fortalte vi om den nye Océ ColorWave 3000-serien, som var myntet på arkitektsektoren, ingeniørsektoren og industrisektoren, i tillegg til bygg- og anleggsvirksomhet. Denne uken er det en ny ImagePROGRAF TM serie for storformatutskrift i høy kvalitet beregnet på blant annet bedrifter, butikker og utdanningsinstitusjoner som lanseres.

Publisert av: