Xeikon med ny løsning på inngangsnivå for digital etikettproduksjon

Xeikon 3030 sammen med entryDCoat er en digital lavkostnads print- og konverteringsløsning med tilsvarende lave driftskostnader.

Xeikon annonserte i dag en digital etikettprint og konverteringsløsning på inngangsnivå, noe som skal gjøre at det lukrative etikettmarkedet er innen rekkevidde for tradisjonelle trykkerier, også om man ikke har all verden av investeringsmidler tilgjengelig. “Label Discovery”-løsningen består av en Xeikon 3030, en nettbasert digital etikettpresse og den nye entryDcoat, en digital konverteringslinje som kan brukes inline eller offline med Xeikon 3030. Den nye løsningen vil bli presentert på selskapets stand på Labelexpo Americas, 25-27 september i Rosemont, Illinois.

– Selv om digital etikettutskrift er blitt en raskt voksende forretningsvirksomhet, er noen selskaper fortsatt motvillige i å investere i teknologien – enten på grunn av kostnaden eller mangelen på en virkelig profesjonell kvalitet på inngangsnivået, sa David Wilkins, Xeikon’s Vise Salgssjef for det nordamerikanske markedet. – Den lavere prisen på Xeikon Label Discovery-løsningen gjør at disse selskapene kan ta i bruk digital teknologi og fange opp et forretningspotensial som tidligere krevde en bred investering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Gullrangering til Epson for bærekraft

Epson er tildelt EcoVadis’ gullrangering for bærekraft for andre år på rad, noe som plasserer Epson blant de topp tre prosent beste selskapene. Epson får også “outstanding” i kategoriene miljø og bærekraftige anskaffelser, i tillegg til “excellent achievements” innen arbeidskraft, menneskerettigheter og etikk.

Publisert av: 

Gjennombrudd for PDF til emballasjeproduksjon

Gent Workgroup (GW), den internasjonale organisasjonen for utvikling og formidling av beste praksis innenfor grafisk produksjon, gleder seg over at det arbeidet de startet om “Prosesstrinn til emballasje- og etikettproduksjon”, nå er vedtatt som en internasjonal standard. Den nye ISO-standarden er et viktig skritt mot å standardisere og automatisere produksjonsprosessen for emballasje basert på PDF-filformatet.

Publisert av: