Canon med storformatserie til spesialisert bruk

Océ ColorWave 3500

Canon lanserer storformatserien Océ ColorWave 3000 myntet på arkitektsektoren, ingeniørsektoren og industrisektoren, i tillegg til bygg- og anleggsvirksomhet.

Canon har lansert en ny Océ ColorWave 3000-serie med storformatskrivere for kunder som spesialiserer seg på DAK, GIS og ulike grafiske applikasjoner. De nye systemene retter seg mot utskriftsbehovet i arkitektsektoren, ingeniørsektoren og industrisektoren, i tillegg til bygg- og anleggsvirksomhet eller andre ulike større bedrifter. Med Océ ColorWave 3000-serien får kundene større fleksibilitet og kan enkelt skrive ut et bredere spekter av utskriftstyper – alt fra tekniske dokumenter i sort-hvitt, tegninger og kart til grafisk fullfargeproduksjon av for eksempel plakater og rullebannere til bruk innendørs eller kortere perioder utendørs.

Den nye Océ ColorWave 3000-serien består av to modeller: Océ ColorWave 3500 og Océ ColorWave 3700, som begge dekker behovet til bedrifter med mellomstore utskriftsvolumer. Begge modellene er dessuten tidsbesparende og gir raskere avkastning på investeringen.Her er litt tekst fra Canons eget presseskriv om den nye printerserien:

Konsekvent fargekvalitet
De nye skriverne har Océ CrystalPoint-teknologi som er velprøvd gjennom ti år. Teknologien kombinerer det beste av toner og blekk i Océ TonerPearls, som smeltes til en tonergele som krystalliseres på utskriftsmediet. Siden lanseringen av Océ CrystalPoint-teknologien i 2008, har Canon installert over 10 000 skrivere med denne teknologien på verdensbasis. Med Océ CrystalPoint kan kundene bruke rimeligere utskriftsmedier uten at utskriftskvaliteten forringes.Océ CrystalPoint-teknologien gir utskrifter som er tørre idet de kommer ut av skriveren, slik at de kan håndteres, stables eller falses med det samme.

Océ TonerPearls gir ripebestandige utskrifter med utmerket vedheft og skarpe linjer med minimal utflyting for dokument- og grafikkutskrift av høy kvalitet. Océ TonerPearls gir også vannfaste utskrifter slik at bedrifter kan produsere utskrifter til bruk utendørs i kortere perioder.

Océ ColorWave 3000 serien har også Océ PAINT (Piezo Acoustic Integrated Nozzle Technology) som løser dyseproblemer på direkten for mer forutsigbar og konsekvent utskriftskvalitet, og mindre daglig vedlikehold.

Med etterbehandlingsløsninger som Océ Folder Express 3011, Océ Folder Professional 6011/6013 og Océ Stacker Select gir en kompakt utskrifts- og etterbehandlingsløsning med automatisert falsing og stabling for miljøer som krever rask produksjon.

Mye mer enn tekniske tegninger
Océ ColorWave 3000-serien er brukervennlig og gir kundene mulighet til å tilby nye tjenester og applikasjoner utover tekniske tegninger i sort-hvitt, slik at de kan utvide produksjonen med større volum og jobber som krever høyere kvalitet.

Océ ColorWave 3700 støtter nærmere 40 ulike medietype med tykkelse på opptil 0,8 mm. Med Océ MediaSense-teknologien justeres avstanden mellom skrivehodet og mediet automatisk til optimal avstand, dette gir bedrifter mulighet til å skrive ut på et enda større spekter av medier, inkludert ubestrøket papir.

– Om kundene fremdeles vil skrive ut DAK-dokumenter eller ønsker å utvide applikasjonsmulighetene ved å produsere ulike grafikkutskrifter, gir Océ ColorWave 3000-serien mulighet til å gjøre begge deler. Kundene kan ta en innovativ visjon, gjøre den om til en plantegning og deretter bringe det hele til live i fargeillustrasjoner skrevet ut på Océ ColorWave 3000, og som leverer gjennomgående høy utskriftskvalitet igjen og igjen, sier produktsjef Hannah Sophie Narvhus.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ricoh og Watkiss byr på ny inline etterbehandler

Engelske Watkiss har lagd en online sadelstifter med trekantkutting til Ricohs flaggskip ProC 9210. I tre år har Watkiss arbeidet med utviklingen av denne maskinen, som er lagd for å holde til minst to generasjoner laserprintere. Så når printeren skal skiftes ut om fire-fem år kan man kople den nye printeren til Watkiss sadelstifteren. Ricoh […]

Publisert av: 

Canon lanserer ny utgave av tredje generasjon imageRUNNER ADVANCE-plattformen

Canon presenterer i dag en ny utgave av sin imageRUNNER ADVANCE-plattform, denne skal ha oppgradert sikkerhet og brukervennlighet. Tredje utgave av tredjegenerasjonen består av hele 26 produkter fordelt på syv serier, og gir full standardisering og et intuitivt grensesnitt på tvers av alle enheter. Den nye utgaven bygger videre på tidligere versjoner og gir partnerne enkel installasjon, sentralisert administrasjon og sikkerhet fra første sekund, hevder Canon i et presseskriv.

Publisert av: 

Integrert ferdiggjøring og automatisering i fokus i Luzern

Fallende opplag og tendensen til stadig mer individualisering stiller nye krav til trykke- og etterbehandlingsprosessene. Det er i dag kun mulig å oppnå en lønnsom produksjon av helt små opplag ved hjelp af høyt integrerte og automatiserte workflows, som overflødiggjør manuell håndtering.

Publisert av: 

Rekordresultat for Signcom

Foran 2019-utgaven av Sign & Print Scandinavia var forventningene høye. De besøkende ble møtt av et sterkt Signcom med ny glød og energi, stemningen var på topp og ble ytterligere forsterket av muligheten til å vinne en helt ny Mimaki UV LED Print & Cut UCJV300-75! Allerede dag to ante man at de var på vei mot et rekordsalg og dag tre var det et faktum.

Publisert av: 

Flere detaljer om Canons nye Océ Arizona 1300-serie

På Sign&Print Scandinavia lanserte Canon en ny Océ Arizona 1300-serie med planskrivere til produksjon av mellomstore volumer med skilt og displaygrafikk. Med den nye serien kan kundene øke produksjonseffektiviteten og imøtekomme markedsetterspørselen etter større applikasjonsvariasjon, hevdes det fra Canon i et presseskriv.

Publisert av: