Canon med storformatserie til spesialisert bruk

Océ ColorWave 3500

Canon lanserer storformatserien Océ ColorWave 3000 myntet på arkitektsektoren, ingeniørsektoren og industrisektoren, i tillegg til bygg- og anleggsvirksomhet.

Canon har lansert en ny Océ ColorWave 3000-serie med storformatskrivere for kunder som spesialiserer seg på DAK, GIS og ulike grafiske applikasjoner. De nye systemene retter seg mot utskriftsbehovet i arkitektsektoren, ingeniørsektoren og industrisektoren, i tillegg til bygg- og anleggsvirksomhet eller andre ulike større bedrifter. Med Océ ColorWave 3000-serien får kundene større fleksibilitet og kan enkelt skrive ut et bredere spekter av utskriftstyper – alt fra tekniske dokumenter i sort-hvitt, tegninger og kart til grafisk fullfargeproduksjon av for eksempel plakater og rullebannere til bruk innendørs eller kortere perioder utendørs.

Den nye Océ ColorWave 3000-serien består av to modeller: Océ ColorWave 3500 og Océ ColorWave 3700, som begge dekker behovet til bedrifter med mellomstore utskriftsvolumer. Begge modellene er dessuten tidsbesparende og gir raskere avkastning på investeringen.Her er litt tekst fra Canons eget presseskriv om den nye printerserien:

Konsekvent fargekvalitet
De nye skriverne har Océ CrystalPoint-teknologi som er velprøvd gjennom ti år. Teknologien kombinerer det beste av toner og blekk i Océ TonerPearls, som smeltes til en tonergele som krystalliseres på utskriftsmediet. Siden lanseringen av Océ CrystalPoint-teknologien i 2008, har Canon installert over 10 000 skrivere med denne teknologien på verdensbasis. Med Océ CrystalPoint kan kundene bruke rimeligere utskriftsmedier uten at utskriftskvaliteten forringes.Océ CrystalPoint-teknologien gir utskrifter som er tørre idet de kommer ut av skriveren, slik at de kan håndteres, stables eller falses med det samme.

Océ TonerPearls gir ripebestandige utskrifter med utmerket vedheft og skarpe linjer med minimal utflyting for dokument- og grafikkutskrift av høy kvalitet. Océ TonerPearls gir også vannfaste utskrifter slik at bedrifter kan produsere utskrifter til bruk utendørs i kortere perioder.

Océ ColorWave 3000 serien har også Océ PAINT (Piezo Acoustic Integrated Nozzle Technology) som løser dyseproblemer på direkten for mer forutsigbar og konsekvent utskriftskvalitet, og mindre daglig vedlikehold.

Med etterbehandlingsløsninger som Océ Folder Express 3011, Océ Folder Professional 6011/6013 og Océ Stacker Select gir en kompakt utskrifts- og etterbehandlingsløsning med automatisert falsing og stabling for miljøer som krever rask produksjon.

Mye mer enn tekniske tegninger
Océ ColorWave 3000-serien er brukervennlig og gir kundene mulighet til å tilby nye tjenester og applikasjoner utover tekniske tegninger i sort-hvitt, slik at de kan utvide produksjonen med større volum og jobber som krever høyere kvalitet.

Océ ColorWave 3700 støtter nærmere 40 ulike medietype med tykkelse på opptil 0,8 mm. Med Océ MediaSense-teknologien justeres avstanden mellom skrivehodet og mediet automatisk til optimal avstand, dette gir bedrifter mulighet til å skrive ut på et enda større spekter av medier, inkludert ubestrøket papir.

– Om kundene fremdeles vil skrive ut DAK-dokumenter eller ønsker å utvide applikasjonsmulighetene ved å produsere ulike grafikkutskrifter, gir Océ ColorWave 3000-serien mulighet til å gjøre begge deler. Kundene kan ta en innovativ visjon, gjøre den om til en plantegning og deretter bringe det hele til live i fargeillustrasjoner skrevet ut på Océ ColorWave 3000, og som leverer gjennomgående høy utskriftskvalitet igjen og igjen, sier produktsjef Hannah Sophie Narvhus.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Gullrangering til Epson for bærekraft

Epson er tildelt EcoVadis’ gullrangering for bærekraft for andre år på rad, noe som plasserer Epson blant de topp tre prosent beste selskapene. Epson får også “outstanding” i kategoriene miljø og bærekraftige anskaffelser, i tillegg til “excellent achievements” innen arbeidskraft, menneskerettigheter og etikk.

Publisert av: 

Gjennombrudd for PDF til emballasjeproduksjon

Gent Workgroup (GW), den internasjonale organisasjonen for utvikling og formidling av beste praksis innenfor grafisk produksjon, gleder seg over at det arbeidet de startet om “Prosesstrinn til emballasje- og etikettproduksjon”, nå er vedtatt som en internasjonal standard. Den nye ISO-standarden er et viktig skritt mot å standardisere og automatisere produksjonsprosessen for emballasje basert på PDF-filformatet.

Publisert av: