Ny salgssjef for Commercial Print i Canon Norge

PUBLISERT: 10 september 2018
OPPDATERT: 21 mars

Erik Soelberg tiltrer stillingen som salgssjef for Canon sin portefølje av digitale produksjonsløsninger rettet mot grafisk bransje. Den nye salgssjefen får ansvaret for å lede Canon sin vekst og utvikling innenfor området.

Erik Soelberg er et kjent navn i bransjen og har gjennom sin karriere innehatt sentrale roller i blant annet 3M, Xerox og Pitney Bowes. Han kommer mest nylig fra stillingen som Key Account Manager i Canon Norge, der han har jobbet med Canon sine storkunder.

Magnus Blegen, Direktør for forretningsområdet Industrial Production Solutions i Canon Norge, sier: – Vi er svært glad for å få Erik Soelberg med på laget. Han har en unik innsikt i grafisk bransje og har gjennom sin erfaring vist at han har fokus på kundene. Han kan vise til gode resultater, både i de rollene han har hatt, men ikke minst hos de kundene han har jobbet med. Erik en erfaren leder, god samarbeidspartner og en respektert fagmann, som jeg er sikker på at både kollegaer i Canon og våre kunder vil ha stor glede av å bygge business sammen med.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324