Ny salgssjef for Commercial Print i Canon Norge

Erik Soelberg tiltrer stillingen som salgssjef for Canon sin portefølje av digitale produksjonsløsninger rettet mot grafisk bransje. Den nye salgssjefen får ansvaret for å lede Canon sin vekst og utvikling innenfor området.

Erik Soelberg er et kjent navn i bransjen og har gjennom sin karriere innehatt sentrale roller i blant annet 3M, Xerox og Pitney Bowes. Han kommer mest nylig fra stillingen som Key Account Manager i Canon Norge, der han har jobbet med Canon sine storkunder.

Magnus Blegen, Direktør for forretningsområdet Industrial Production Solutions i Canon Norge, sier: – Vi er svært glad for å få Erik Soelberg med på laget. Han har en unik innsikt i grafisk bransje og har gjennom sin erfaring vist at han har fokus på kundene. Han kan vise til gode resultater, både i de rollene han har hatt, men ikke minst hos de kundene han har jobbet med. Erik en erfaren leder, god samarbeidspartner og en respektert fagmann, som jeg er sikker på at både kollegaer i Canon og våre kunder vil ha stor glede av å bygge business sammen med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Gullrangering til Epson for bærekraft

Epson er tildelt EcoVadis’ gullrangering for bærekraft for andre år på rad, noe som plasserer Epson blant de topp tre prosent beste selskapene. Epson får også “outstanding” i kategoriene miljø og bærekraftige anskaffelser, i tillegg til “excellent achievements” innen arbeidskraft, menneskerettigheter og etikk.

Publisert av: 

Gjennombrudd for PDF til emballasjeproduksjon

Gent Workgroup (GW), den internasjonale organisasjonen for utvikling og formidling av beste praksis innenfor grafisk produksjon, gleder seg over at det arbeidet de startet om “Prosesstrinn til emballasje- og etikettproduksjon”, nå er vedtatt som en internasjonal standard. Den nye ISO-standarden er et viktig skritt mot å standardisere og automatisere produksjonsprosessen for emballasje basert på PDF-filformatet.

Publisert av: