Ny salgssjef for Commercial Print i Canon Norge

Erik Soelberg tiltrer stillingen som salgssjef for Canon sin portefølje av digitale produksjonsløsninger rettet mot grafisk bransje. Den nye salgssjefen får ansvaret for å lede Canon sin vekst og utvikling innenfor området.

Erik Soelberg er et kjent navn i bransjen og har gjennom sin karriere innehatt sentrale roller i blant annet 3M, Xerox og Pitney Bowes. Han kommer mest nylig fra stillingen som Key Account Manager i Canon Norge, der han har jobbet med Canon sine storkunder.

Magnus Blegen, Direktør for forretningsområdet Industrial Production Solutions i Canon Norge, sier: – Vi er svært glad for å få Erik Soelberg med på laget. Han har en unik innsikt i grafisk bransje og har gjennom sin erfaring vist at han har fokus på kundene. Han kan vise til gode resultater, både i de rollene han har hatt, men ikke minst hos de kundene han har jobbet med. Erik en erfaren leder, god samarbeidspartner og en respektert fagmann, som jeg er sikker på at både kollegaer i Canon og våre kunder vil ha stor glede av å bygge business sammen med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Tre dager hos Horizon

Automatisering og lenkede systemer var den røde tråden under Horizons arrangement Finishing…

Pangstart på messen

Messen er i gang. Det dreier seg om Sign, Print & Pack-messen – bransjens største møteplass som pågår 19.-20. september. Messen avholdes på X Meeting Point like utenfor Oslo og er denne gangen dobbelt så stor som forrige messe. Bransjemessen samler kollegaer, konkurrenter, leverandører og kunder. Se bilder vi tok i går!

Publisert av: 

Enda en storformatserie fra Canon til kontorbruk

I forrige uke fortalte vi om den nye Océ ColorWave 3000-serien, som var myntet på arkitektsektoren, ingeniørsektoren og industrisektoren, i tillegg til bygg- og anleggsvirksomhet. Denne uken er det en ny ImagePROGRAF TM serie for storformatutskrift i høy kvalitet beregnet på blant annet bedrifter, butikker og utdanningsinstitusjoner som lanseres.

Publisert av: