Ny salgssjef for Commercial Print i Canon Norge

Erik Soelberg tiltrer stillingen som salgssjef for Canon sin portefølje av digitale produksjonsløsninger rettet mot grafisk bransje. Den nye salgssjefen får ansvaret for å lede Canon sin vekst og utvikling innenfor området.

Erik Soelberg er et kjent navn i bransjen og har gjennom sin karriere innehatt sentrale roller i blant annet 3M, Xerox og Pitney Bowes. Han kommer mest nylig fra stillingen som Key Account Manager i Canon Norge, der han har jobbet med Canon sine storkunder.

Magnus Blegen, Direktør for forretningsområdet Industrial Production Solutions i Canon Norge, sier: – Vi er svært glad for å få Erik Soelberg med på laget. Han har en unik innsikt i grafisk bransje og har gjennom sin erfaring vist at han har fokus på kundene. Han kan vise til gode resultater, både i de rollene han har hatt, men ikke minst hos de kundene han har jobbet med. Erik en erfaren leder, god samarbeidspartner og en respektert fagmann, som jeg er sikker på at både kollegaer i Canon og våre kunder vil ha stor glede av å bygge business sammen med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *