Ricoh forteller om sin deltakelse på Sign, Print & Pack

Puslespill – vil du se hele bildet må du komme innom Ricoh på stand E:45

Forener produktivitet og kreativitet på Norges største messe for grafisk bransje: Nyhetene strømmer inn på demorommet og Sign, Print & Pack-messen nærmer seg. Der vil Ricoh vise frem sine beste løsninger tilpasset produktive og kreative bedrifter.

– Standen måtte bli stor i år, vi har mye nytt å vise frem, forteller Kurt Bye leder for Ricohs avdeling for produksjonstrykk. Alt vil han ikke avsløre, men at Ricohs satsning mot digitaltrykk, både innen arkbaserte produksjonspresser, og storformat med rull-til-rull og flatbed-løsninger, vil kreve sin plass i markedet er han ikke i tvil om.

Nye utgaver av gamle favoritter

Ricoh har stor suksess med sine produktive digitalpresser i høyvolumsegmentet. Disse har hjulpet mange trykkerier i overgangen fra analog til digitalt produksjon. Nå har maskinene kommet i nye og forbedrede utgaver og de første har allerede vært i produksjon i noen måneder.

Muligheter for kreativitet

– På den kreative siden viser vi blant annet hvordan tilleggsfarger hever inntrykket og byr på enda flere muligheter for å gi trykksakene ekstra finesse. Vi har også viet plass til flere nye programvareløsninger for fargestyring, arbeidsflyt og bestillingsløsninger for trykksaker. Det vil være noe for alle som har interesse for trykk, enten det er fra et produktivt trykkeriperspektiv eller fra et kreativt markeds og designperspektiv, sier produktansvarlig Erik Barø.

Messe med bred relevans

– Det er gøy å se at Sign, Print & Pack messen utvikler seg sammen med markedet, skriver Ricoh i en pressemelding. – Den har eksistert i over 20 år og er i dag Norges største innen bransjen. I år utvider messen området sitt og inkluderer emballasjemarkedet.

– Arrangøren AGI har de siste årene også tatt inn over seg at de tradisjonelle grafiske bedriftene ikke lenger bare er trykkerier, men at de nå fremstår mer som komplette mediehus med andre oppgaver og utfordringer enn de hadde før.

Reklamebyråer og markedsavdelinger

Endringene har gjort at messen nå også tiltrekker seg oppmerksomhet fra reklamebyråer, markedsavdelinger og andre som jobber på det kreative feltet. Sist messen ble arrangert i Norge var et hundretalls bedrifter som identifiserer seg som reklamebyråer på listen over deltakerne. Oppmerksomheten omfavnes av arrangøren som nå legger enda mer til rette for dette segmentet blant annet gjennom foredragsholdere.

Flere utstillere, deriblant Ricoh, ser også dette som en styrke for messen og tar dette inn over seg i sin kommunikasjon og prioriteringer standen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Tre dager hos Horizon

Automatisering og lenkede systemer var den røde tråden under Horizons arrangement Finishing…

Pangstart på messen

Messen er i gang. Det dreier seg om Sign, Print & Pack-messen – bransjens største møteplass som pågår 19.-20. september. Messen avholdes på X Meeting Point like utenfor Oslo og er denne gangen dobbelt så stor som forrige messe. Bransjemessen samler kollegaer, konkurrenter, leverandører og kunder. Se bilder vi tok i går!

Publisert av: 

Enda en storformatserie fra Canon til kontorbruk

I forrige uke fortalte vi om den nye Océ ColorWave 3000-serien, som var myntet på arkitektsektoren, ingeniørsektoren og industrisektoren, i tillegg til bygg- og anleggsvirksomhet. Denne uken er det en ny ImagePROGRAF TM serie for storformatutskrift i høy kvalitet beregnet på blant annet bedrifter, butikker og utdanningsinstitusjoner som lanseres.

Publisert av: