Ricoh forteller om sin deltakelse på Sign, Print & Pack

Puslespill – vil du se hele bildet må du komme innom Ricoh på stand E:45

Forener produktivitet og kreativitet på Norges største messe for grafisk bransje: Nyhetene strømmer inn på demorommet og Sign, Print & Pack-messen nærmer seg. Der vil Ricoh vise frem sine beste løsninger tilpasset produktive og kreative bedrifter.

– Standen måtte bli stor i år, vi har mye nytt å vise frem, forteller Kurt Bye leder for Ricohs avdeling for produksjonstrykk. Alt vil han ikke avsløre, men at Ricohs satsning mot digitaltrykk, både innen arkbaserte produksjonspresser, og storformat med rull-til-rull og flatbed-løsninger, vil kreve sin plass i markedet er han ikke i tvil om.

Nye utgaver av gamle favoritter

Ricoh har stor suksess med sine produktive digitalpresser i høyvolumsegmentet. Disse har hjulpet mange trykkerier i overgangen fra analog til digitalt produksjon. Nå har maskinene kommet i nye og forbedrede utgaver og de første har allerede vært i produksjon i noen måneder.

Muligheter for kreativitet

– På den kreative siden viser vi blant annet hvordan tilleggsfarger hever inntrykket og byr på enda flere muligheter for å gi trykksakene ekstra finesse. Vi har også viet plass til flere nye programvareløsninger for fargestyring, arbeidsflyt og bestillingsløsninger for trykksaker. Det vil være noe for alle som har interesse for trykk, enten det er fra et produktivt trykkeriperspektiv eller fra et kreativt markeds og designperspektiv, sier produktansvarlig Erik Barø.

Messe med bred relevans

– Det er gøy å se at Sign, Print & Pack messen utvikler seg sammen med markedet, skriver Ricoh i en pressemelding. – Den har eksistert i over 20 år og er i dag Norges største innen bransjen. I år utvider messen området sitt og inkluderer emballasjemarkedet.

– Arrangøren AGI har de siste årene også tatt inn over seg at de tradisjonelle grafiske bedriftene ikke lenger bare er trykkerier, men at de nå fremstår mer som komplette mediehus med andre oppgaver og utfordringer enn de hadde før.

Reklamebyråer og markedsavdelinger

Endringene har gjort at messen nå også tiltrekker seg oppmerksomhet fra reklamebyråer, markedsavdelinger og andre som jobber på det kreative feltet. Sist messen ble arrangert i Norge var et hundretalls bedrifter som identifiserer seg som reklamebyråer på listen over deltakerne. Oppmerksomheten omfavnes av arrangøren som nå legger enda mer til rette for dette segmentet blant annet gjennom foredragsholdere.

Flere utstillere, deriblant Ricoh, ser også dette som en styrke for messen og tar dette inn over seg i sin kommunikasjon og prioriteringer standen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ricoh og Watkiss byr på ny inline etterbehandler

Engelske Watkiss har lagd en online sadelstifter med trekantkutting til Ricohs flaggskip ProC 9210. I tre år har Watkiss arbeidet med utviklingen av denne maskinen, som er lagd for å holde til minst to generasjoner laserprintere. Så når printeren skal skiftes ut om fire-fem år kan man kople den nye printeren til Watkiss sadelstifteren. Ricoh […]

Publisert av: 

Canon lanserer ny utgave av tredje generasjon imageRUNNER ADVANCE-plattformen

Canon presenterer i dag en ny utgave av sin imageRUNNER ADVANCE-plattform, denne skal ha oppgradert sikkerhet og brukervennlighet. Tredje utgave av tredjegenerasjonen består av hele 26 produkter fordelt på syv serier, og gir full standardisering og et intuitivt grensesnitt på tvers av alle enheter. Den nye utgaven bygger videre på tidligere versjoner og gir partnerne enkel installasjon, sentralisert administrasjon og sikkerhet fra første sekund, hevder Canon i et presseskriv.

Publisert av: 

Integrert ferdiggjøring og automatisering i fokus i Luzern

Fallende opplag og tendensen til stadig mer individualisering stiller nye krav til trykke- og etterbehandlingsprosessene. Det er i dag kun mulig å oppnå en lønnsom produksjon av helt små opplag ved hjelp af høyt integrerte og automatiserte workflows, som overflødiggjør manuell håndtering.

Publisert av: 

Rekordresultat for Signcom

Foran 2019-utgaven av Sign & Print Scandinavia var forventningene høye. De besøkende ble møtt av et sterkt Signcom med ny glød og energi, stemningen var på topp og ble ytterligere forsterket av muligheten til å vinne en helt ny Mimaki UV LED Print & Cut UCJV300-75! Allerede dag to ante man at de var på vei mot et rekordsalg og dag tre var det et faktum.

Publisert av: 

Flere detaljer om Canons nye Océ Arizona 1300-serie

På Sign&Print Scandinavia lanserte Canon en ny Océ Arizona 1300-serie med planskrivere til produksjon av mellomstore volumer med skilt og displaygrafikk. Med den nye serien kan kundene øke produksjonseffektiviteten og imøtekomme markedsetterspørselen etter større applikasjonsvariasjon, hevdes det fra Canon i et presseskriv.

Publisert av: