Seminar på Grafkom

Seminar: Store muligheter med robotisering

Automatisering er kanskje det aller viktigste spørsmålet for produserende bedrfiter i dag. Derfor har Grafkom invitert RobotNorge for at de skal fortelle mer om hvordan man med små ressurser kan få inn roboter i produksjonen. På Grafkoms seminar 19. september på Sign, Print & Pack-messen kan du lære deg mer om roboter – og få en mengde andre ideer om din bedrifts utvikling. I tillegg kommer Kjetil Amundsen – konsernsjef i 07 Media – og forteller om sitt syn på bransjens fremtid. Stefan Blomquist fra 21grams kommer og forteller om hvilke muligheter man har når Posten reduserer sin postutdeling.

Ta med deg dine kolleger og kom på Grafkom I/O 19 september kl 14-17. Les mer og meld deg på Grafkom.se/io-oslo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: