Konica Minolta på Sign, Print & Pack

Dette er 6 gode grunner til å komme innom A25: f.v Pia Dehkes Friden, Svenn-Arne Norheim, Kjell Hertaas, Roger Wiig, Claus Christian Heide og Morten Hegge

Konica Minolta har sendt oss 5 grunner til hvorfor du bør besøke deres stand A25 på Sign, Print & Pack.

1. Skill deg ut: Med Augmented Reality:

Om du ønsker å tilføre trykksaken en økt merverdi, tilføre interaktivitet og koblinger mot et digitalt innhold kan Augmented Reality løsninger fra Konica Minolta være noe for deg. På en svært enkel måte kan man inkludere en utvidet digital virkelighet i f.eks en DM, brosjyre, bok eller etikett for å øke opplevelsen til mottaker. Her er det mulighet for svært mange kreative løsninger med innhold som trigger en digital og interaktiv kommunikasjon. På Konica Minoltas stand A25 vil det være spesialister fra Konica Minolta Innovation senter tilstede som viser hele prosessen fra ide til gjennomføring.

2. Ta del i det raskt voksende etikettmarkedet:

Konica Minolta kjører etikettproduksjon begge messedager. Salgssjef Roger Wiig er overbevist om at selskapet kan hjelpe trykkerier inn i dette voksende markedet, – med Accurio Label 190. Wiig sier: – Med rundt 30 installasjoner i Europa så langt i 2018, viser dette at vi har truffet mellomvolum-segmentet for etikettprint med denne modellen svært godt. Kom innom A25 for en demo!

3. For ikke å glemme storformat..:

En storformatprinter kan åpne dører til nye markeder og gir et stort bruksområde med flere produkter og kunder. Hele 2 stk av den markedsledende Epson S-serien er tilgjengelig på messen. Her produseres medier både for innendørs og utendørs bruk, og med mulighet for å printe hvitt og sølv, tapet, folie etc.

4. Opplev ny, innovativ teknologi:

Konica Minolta vil vise en ny løsning på digitaltrykk med automatisk sikring av stabil fargeføring og tosidig pasning gjennom hele opplaget. Hvert eneste ark blir målt og vurdert gjennom hele produksjonen. I tillegg fikser maskinen selv problemer som striper, flekker og andre ujevnheter som kan oppstå. En slags teknikker og fargespesialist. Dette må du se!

Markedssjef for hopplandslaget, Bjørn Einar Romøren, står klar med VR- briller på stand A25.

5. Heng med markedets hyggeligste leverandør!;)

På Konica Minoltas stand finner du bransjefolk som ønsker at du skal komme innom for en kaffe og fagprat. Vi lar oss gjerne utfordre! Eller tar DU utfordringen?? Hva med å hoppe i Kollen?! Kanskje ikke helt da. Men markedssjef Bjørn Einar Romøren og sportssjef Clas Brede Bråthen, i NSF Hopp, har med seg VR- briller og hjelper deg å komme over kulen i kollen.

Sign, Print & Pack er den største møteplassen for grafisk bransje og finner sted denne uken!

X Meeting Point Norway

Adresse: Kragerudveien 50, 2013 Skjetten (Hellerudsletta)

Åpningstider
Onsdag 19. september 2018
kl 09.00-17.00
Torsdag 20. september 2018
kl 09.00-16.00

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: