Adobe med ny generasjon Creative Cloud

Formgivning: Adobe melder om store oppdateringer i alle flaggskipsprogrammene sine og forhåndsviser iPad-versjoner av Photoshop og en ny tegne-app.

Som vanlig bruker selskapet den store, årlige konferansen Adobe MAX som arena for lanseringer og oppdateringer i sin Creative Cloud-portefølje, herunder i Photoshop, Lightroom, Illustrator, InDesign, Premiere Pro og XD.

Adobe forhåndsviser også nye iPad-versjoner av Photoshop CC og en ny tegne-app med prosjektbetegnelsen Project Gemini.

Noen av nyhetene i PC-applikasjonene er en ny Content-Aware Fill-funksjon i Photoshop CC, flere arbeidsflytforbedringer i Lightroom CC og Lightroom Classic, mulighet for å designe med fotorealistiske Freeform-graderinger i Illustrator CC og en ny Content-Aware Fit-funksjon i InDesign CC. Brukere av bildetjenesten Adobe Stock kan glede seg over forbedret søkefunksjonalitet takket være AI og maskinlæring, og et nytt bibliotek av klipp fra GoPro.

Det har blitt gjort store oppdateringer – inkludert over et dusin nye funksjoner drevet av Adobe Sensei – på tvers av Creative Cloud-applikasjoner, inkludert Photoshop CC- og Lightroom-økosystemene, designverktøyene InDesign CC, Illustrator CC og Dimension CC. I tillegg er Spark Post on Android ute av beta og tilgjengelig i Google Play Store.

Man har valgt å inkludere Adobe Fonts (tidligere Typekit) i alle Creative Cloud-abonnementer og fjerning av begrensninger for font-synkronisering. Det innføres dypere integrasjon mellom Creative Cloud, Adobe Stock og Adobe Experience Manager som forener arbeidsflyt mellom kreative og markedsførere – i tillegg til en ny og mer intuitive måte å navigere og administrere innhold i Creative Cloud.

Mer info finner du på Adobes blogg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.