Adobe med ny generasjon Creative Cloud

Formgivning: Adobe melder om store oppdateringer i alle flaggskipsprogrammene sine og forhåndsviser iPad-versjoner av Photoshop og en ny tegne-app.

Som vanlig bruker selskapet den store, årlige konferansen Adobe MAX som arena for lanseringer og oppdateringer i sin Creative Cloud-portefølje, herunder i Photoshop, Lightroom, Illustrator, InDesign, Premiere Pro og XD.

Adobe forhåndsviser også nye iPad-versjoner av Photoshop CC og en ny tegne-app med prosjektbetegnelsen Project Gemini.

Noen av nyhetene i PC-applikasjonene er en ny Content-Aware Fill-funksjon i Photoshop CC, flere arbeidsflytforbedringer i Lightroom CC og Lightroom Classic, mulighet for å designe med fotorealistiske Freeform-graderinger i Illustrator CC og en ny Content-Aware Fit-funksjon i InDesign CC. Brukere av bildetjenesten Adobe Stock kan glede seg over forbedret søkefunksjonalitet takket være AI og maskinlæring, og et nytt bibliotek av klipp fra GoPro.

Det har blitt gjort store oppdateringer – inkludert over et dusin nye funksjoner drevet av Adobe Sensei – på tvers av Creative Cloud-applikasjoner, inkludert Photoshop CC- og Lightroom-økosystemene, designverktøyene InDesign CC, Illustrator CC og Dimension CC. I tillegg er Spark Post on Android ute av beta og tilgjengelig i Google Play Store.

Man har valgt å inkludere Adobe Fonts (tidligere Typekit) i alle Creative Cloud-abonnementer og fjerning av begrensninger for font-synkronisering. Det innføres dypere integrasjon mellom Creative Cloud, Adobe Stock og Adobe Experience Manager som forener arbeidsflyt mellom kreative og markedsførere – i tillegg til en ny og mer intuitive måte å navigere og administrere innhold i Creative Cloud.

Mer info finner du på Adobes blogg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Gullrangering til Epson for bærekraft

Epson er tildelt EcoVadis’ gullrangering for bærekraft for andre år på rad, noe som plasserer Epson blant de topp tre prosent beste selskapene. Epson får også “outstanding” i kategoriene miljø og bærekraftige anskaffelser, i tillegg til “excellent achievements” innen arbeidskraft, menneskerettigheter og etikk.

Publisert av: 

Gjennombrudd for PDF til emballasjeproduksjon

Gent Workgroup (GW), den internasjonale organisasjonen for utvikling og formidling av beste praksis innenfor grafisk produksjon, gleder seg over at det arbeidet de startet om “Prosesstrinn til emballasje- og etikettproduksjon”, nå er vedtatt som en internasjonal standard. Den nye ISO-standarden er et viktig skritt mot å standardisere og automatisere produksjonsprosessen for emballasje basert på PDF-filformatet.

Publisert av: