Marius Andressen til Visutech

Svenske Visutech har rekruttert Marius Andressen til sitt salgsteam i Norge.

Visutech fortsetter å vokse og styrker organisasjonen med en ny rekruttering. Fra og med 1. oktober 2018 er det Marius Andressen som er ansvarlig på Visutech for salg og kundeutvikling i segmentet General Commercial Print i Norge.
Marius har mer enn 20 års erfaring fra grafisk bransje og kommer nå fra Canon, der han hadde stilling som Key Account Manager, IPS Graphics & Communication Providers og var ansvarlig for salg i Oslo og Akershus samt drev forretningsutvikling for eksisterende kunder.

Visutech har i snart  30 år vært en leverandør på det nordiske marked når det gjelder digitale løsninger for grafisk bransje. Visutech er HP Indigos partner i Norden siden lanseringen i 1994. Virksomheten opererer i Sverige, Norge, Danmark og Finland med hovedkontor i Gøteborg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Gullrangering til Epson for bærekraft

Epson er tildelt EcoVadis’ gullrangering for bærekraft for andre år på rad, noe som plasserer Epson blant de topp tre prosent beste selskapene. Epson får også “outstanding” i kategoriene miljø og bærekraftige anskaffelser, i tillegg til “excellent achievements” innen arbeidskraft, menneskerettigheter og etikk.

Publisert av: 

Gjennombrudd for PDF til emballasjeproduksjon

Gent Workgroup (GW), den internasjonale organisasjonen for utvikling og formidling av beste praksis innenfor grafisk produksjon, gleder seg over at det arbeidet de startet om “Prosesstrinn til emballasje- og etikettproduksjon”, nå er vedtatt som en internasjonal standard. Den nye ISO-standarden er et viktig skritt mot å standardisere og automatisere produksjonsprosessen for emballasje basert på PDF-filformatet.

Publisert av: