Marius Andressen til Visutech

Svenske Visutech har rekruttert Marius Andressen til sitt salgsteam i Norge.

Visutech fortsetter å vokse og styrker organisasjonen med en ny rekruttering. Fra og med 1. oktober 2018 er det Marius Andressen som er ansvarlig på Visutech for salg og kundeutvikling i segmentet General Commercial Print i Norge.
Marius har mer enn 20 års erfaring fra grafisk bransje og kommer nå fra Canon, der han hadde stilling som Key Account Manager, IPS Graphics & Communication Providers og var ansvarlig for salg i Oslo og Akershus samt drev forretningsutvikling for eksisterende kunder.

Visutech har i snart  30 år vært en leverandør på det nordiske marked når det gjelder digitale løsninger for grafisk bransje. Visutech er HP Indigos partner i Norden siden lanseringen i 1994. Virksomheten opererer i Sverige, Norge, Danmark og Finland med hovedkontor i Gøteborg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Roland DG melder seg på markedet for DTG-print

Roland DG Corporation lanserer VersaSTUDIO BT-12, som er deres første DTG-printer (direct-to-garment, direkte-på-tøyet) til print direkte på bomullsbaserte produkter. Printeren er kompakt og dermed plasseringsvennlig, og ferdiggjøringsenheten kan stables med printeren. Produsenten ser for seg en rekke kundegrupper for den nye maskinen.

Publisert av: