Marius Andressen til Visutech

Svenske Visutech har rekruttert Marius Andressen til sitt salgsteam i Norge.

Visutech fortsetter å vokse og styrker organisasjonen med en ny rekruttering. Fra og med 1. oktober 2018 er det Marius Andressen som er ansvarlig på Visutech for salg og kundeutvikling i segmentet General Commercial Print i Norge.
Marius har mer enn 20 års erfaring fra grafisk bransje og kommer nå fra Canon, der han hadde stilling som Key Account Manager, IPS Graphics & Communication Providers og var ansvarlig for salg i Oslo og Akershus samt drev forretningsutvikling for eksisterende kunder.

Visutech har i snart  30 år vært en leverandør på det nordiske marked når det gjelder digitale løsninger for grafisk bransje. Visutech er HP Indigos partner i Norden siden lanseringen i 1994. Virksomheten opererer i Sverige, Norge, Danmark og Finland med hovedkontor i Gøteborg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: