Marius Andressen til Visutech

Svenske Visutech har rekruttert Marius Andressen til sitt salgsteam i Norge.

Visutech fortsetter å vokse og styrker organisasjonen med en ny rekruttering. Fra og med 1. oktober 2018 er det Marius Andressen som er ansvarlig på Visutech for salg og kundeutvikling i segmentet General Commercial Print i Norge.
Marius har mer enn 20 års erfaring fra grafisk bransje og kommer nå fra Canon, der han hadde stilling som Key Account Manager, IPS Graphics & Communication Providers og var ansvarlig for salg i Oslo og Akershus samt drev forretningsutvikling for eksisterende kunder.

Visutech har i snart  30 år vært en leverandør på det nordiske marked når det gjelder digitale løsninger for grafisk bransje. Visutech er HP Indigos partner i Norden siden lanseringen i 1994. Virksomheten opererer i Sverige, Norge, Danmark og Finland med hovedkontor i Gøteborg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Digitalprint i små formater mangler standardisering

I en nylig undersøkelse utført av Ghent Workgroup ble digitalprint identifisert som et nøkkelområde som mangler gode retningslinjer for bruken av PDF. Digitalprint svarer til tradisjonelt kommersielt trykk, men de benytter metoder og utstyr som er forskjellig nok til å kreve deres egne spesifikke retningslinjer.

Publisert av: