Canon har fokus på etikettmarkedet med Océ LabelStream 4000

Océ LabelStream

I juni lanserte Canon deres Océ LabelStream, som deres første profesjonelle produkt til emballasjemarkedet. På Scanpack-messen i Gøteborg i forrige uke ble det vist etiketter som var produsert på LabelStream maskinen. Selve printeren var for stor til å ha med.

Etiketter printet på Océ LabelStream 4000 ble vist frem i Gøteborg

Canons Océ LabelStream er basert på inkjet-teknologi. Løsningen gir mulighet for personaliserte etiketter, noe som betyr at den er velegnet til produksjon av f.eks. spesielle produkter målrettet kundegrupper eller segmenterte grupper, siden den er priseffektiv på korte serier. Basert på en gjennomsnittlig etikettstørrelse kan LabelStream produsere 480 etiketter i minuttet eller 28 800 i timen.

Lanseringen av Océ LabelStream 4000 er en del af Océ utviklingsprogram innenfor nye inkjetprintere, som f.eks. Océ VarioPrint i300, som ble lansert i 2015 og Océ Colorado 1640 og Océ ProStream 1000 som kom på markedet i fjor.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Roland DG melder seg på markedet for DTG-print

Roland DG Corporation lanserer VersaSTUDIO BT-12, som er deres første DTG-printer (direct-to-garment, direkte-på-tøyet) til print direkte på bomullsbaserte produkter. Printeren er kompakt og dermed plasseringsvennlig, og ferdiggjøringsenheten kan stables med printeren. Produsenten ser for seg en rekke kundegrupper for den nye maskinen.

Publisert av: