Canon har fokus på etikettmarkedet med Océ LabelStream 4000

Océ LabelStream

I juni lanserte Canon deres Océ LabelStream, som deres første profesjonelle produkt til emballasjemarkedet. På Scanpack-messen i Gøteborg i forrige uke ble det vist etiketter som var produsert på LabelStream maskinen. Selve printeren var for stor til å ha med.

Etiketter printet på Océ LabelStream 4000 ble vist frem i Gøteborg

Canons Océ LabelStream er basert på inkjet-teknologi. Løsningen gir mulighet for personaliserte etiketter, noe som betyr at den er velegnet til produksjon av f.eks. spesielle produkter målrettet kundegrupper eller segmenterte grupper, siden den er priseffektiv på korte serier. Basert på en gjennomsnittlig etikettstørrelse kan LabelStream produsere 480 etiketter i minuttet eller 28 800 i timen.

Lanseringen av Océ LabelStream 4000 er en del af Océ utviklingsprogram innenfor nye inkjetprintere, som f.eks. Océ VarioPrint i300, som ble lansert i 2015 og Océ Colorado 1640 og Océ ProStream 1000 som kom på markedet i fjor.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Gullrangering til Epson for bærekraft

Epson er tildelt EcoVadis’ gullrangering for bærekraft for andre år på rad, noe som plasserer Epson blant de topp tre prosent beste selskapene. Epson får også “outstanding” i kategoriene miljø og bærekraftige anskaffelser, i tillegg til “excellent achievements” innen arbeidskraft, menneskerettigheter og etikk.

Publisert av: 

Gjennombrudd for PDF til emballasjeproduksjon

Gent Workgroup (GW), den internasjonale organisasjonen for utvikling og formidling av beste praksis innenfor grafisk produksjon, gleder seg over at det arbeidet de startet om “Prosesstrinn til emballasje- og etikettproduksjon”, nå er vedtatt som en internasjonal standard. Den nye ISO-standarden er et viktig skritt mot å standardisere og automatisere produksjonsprosessen for emballasje basert på PDF-filformatet.

Publisert av: