Canon har fokus på etikettmarkedet med Océ LabelStream 4000

PUBLISERT: 1 november 2018
OPPDATERT: 1 november
Océ LabelStream

I juni lanserte Canon deres Océ LabelStream, som deres første profesjonelle produkt til emballasjemarkedet. På Scanpack-messen i Gøteborg i forrige uke ble det vist etiketter som var produsert på LabelStream maskinen. Selve printeren var for stor til å ha med.

Etiketter printet på Océ LabelStream 4000 ble vist frem i Gøteborg

Canons Océ LabelStream er basert på inkjet-teknologi. Løsningen gir mulighet for personaliserte etiketter, noe som betyr at den er velegnet til produksjon av f.eks. spesielle produkter målrettet kundegrupper eller segmenterte grupper, siden den er priseffektiv på korte serier. Basert på en gjennomsnittlig etikettstørrelse kan LabelStream produsere 480 etiketter i minuttet eller 28 800 i timen.

Lanseringen av Océ LabelStream 4000 er en del af Océ utviklingsprogram innenfor nye inkjetprintere, som f.eks. Océ VarioPrint i300, som ble lansert i 2015 og Océ Colorado 1640 og Océ ProStream 1000 som kom på markedet i fjor.

 

Les videre

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12