Heder til Rolands TrueVis VG skjæreplotterserie

Medlemmer av Roland DG-teamet aksepterer stolt to prestisjefylte priser fra Ross Chapman fra Keypoint Intelligence (ytterst til venstre).

Keypoint Intelligence’s Buyers Lab (BLI) er en av verdens ledende uavhengige leverandører av tester og analyser innenfor print- og bildeindustrien. Etter en omfattende laboratorieevaluering har Roland DGs TrueVIS VG-serie vunnet to prestisjefylte Buyers Lab-priser. Det er i kategoriene Outstanding Enhanced CMYK Eco Solvent/Latex 54″/64″ printer (7 farger) og CMYK Eco-Solvent/Latex 54″/64″ printer (Dual CMYK) i Roland DGs TrueVIS VG-serie (VG-640, VG-540) har vunnet prisene.

Vinnerne er funnet ved å sammenligne prints fra en rekke forskjellige konkurrenter på en rekke utvalgte parametre, herunder bildekvalitet, nytte og hastighet. Ifølge analysen har Roland DGs TrueVIS VG-serie (VG-640, VG-540) utvist en meget høy kvalitet, selv ved printing på de mest produktive hastighetsinnstillingene. VG serien ble også rost for å produsere det bredeste spektrum av lyse, mettede farger samt glatte hudtoner med meget fine høylysdetaljer og god kontrast. Utover dette viste testene at TrueVIS VG er ytterst dimensjonsstabil og fargekonsistent.

Ved vurderingen av ​​brukervennligheten bemerket BLI at VersaWorks Dual RIP-software, som medfølger både VG-640 og VG-540, er meget intuitiv når det gjelder tiling og nesting, administrasjon av jobbkø og overvåking av fargeforbruk samt evnen til å enkelt endre prosess- og PANTONE farger. BLI-analytikerne var også imponert over andre VG-seriefunksjoner, deriblant et utskiftingssystem av blekkposer, som reduserer den samlede mengde avfall samt fjernstyring av printerovervåking via iOS- og Android-enheter.

På en presentasjonsseremoni på SGIA Expo i Las Vegas lykkeønsket David Sweetnam, direktør for forskning og laboratorietjenester til Keypoint Intelligence, Roland DG og sa:
– Denne skjæreplotteren handler om hurtig avvikling uten å ofre kvalitet. Vi ble også imponert av VG med 7-farger plus hvit, som produserte det største fargeområdet vi har testet til dags dato og leverte fremragende fargematching i vår test med gjennomsnittelig kun 3,45 Delta E00. Både VG-640 og VG-540 har oppnådd meget gode karakterer overalt for bildekvalitet, hastighet, funksjonalitet og brukervennlighet.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.