Allkopi benyttet som case study for Ricoh Europe

Allkopi NetPrint er utvalgt som eksempelfirma i en brosjyre fra Ricoh Europa. Grunnen er at de har kjøpt inn tre Ricoh Pro C9110 digitale presser, som de har installert i produksjonssenteret i Oslo. De gikk over fra sin forrige leverandør til Ricoh etter grundige tester. maskinene fra Ricoh benyttes til å produsere brosjyrer, hefter, årsrapporter, foldere, flygeblad og plakater. Du kan laste ned case studyen (som er på engelsk) her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Digitalprint i små formater mangler standardisering

I en nylig undersøkelse utført av Ghent Workgroup ble digitalprint identifisert som et nøkkelområde som mangler gode retningslinjer for bruken av PDF. Digitalprint svarer til tradisjonelt kommersielt trykk, men de benytter metoder og utstyr som er forskjellig nok til å kreve deres egne spesifikke retningslinjer.

Publisert av: