Allkopi benyttet som case study for Ricoh Europe

Allkopi NetPrint er utvalgt som eksempelfirma i en brosjyre fra Ricoh Europa. Grunnen er at de har kjøpt inn tre Ricoh Pro C9110 digitale presser, som de har installert i produksjonssenteret i Oslo. De gikk over fra sin forrige leverandør til Ricoh etter grundige tester. maskinene fra Ricoh benyttes til å produsere brosjyrer, hefter, årsrapporter, foldere, flygeblad og plakater. Du kan laste ned case studyen (som er på engelsk) her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Gullrangering til Epson for bærekraft

Epson er tildelt EcoVadis’ gullrangering for bærekraft for andre år på rad, noe som plasserer Epson blant de topp tre prosent beste selskapene. Epson får også “outstanding” i kategoriene miljø og bærekraftige anskaffelser, i tillegg til “excellent achievements” innen arbeidskraft, menneskerettigheter og etikk.

Publisert av: 

Gjennombrudd for PDF til emballasjeproduksjon

Gent Workgroup (GW), den internasjonale organisasjonen for utvikling og formidling av beste praksis innenfor grafisk produksjon, gleder seg over at det arbeidet de startet om “Prosesstrinn til emballasje- og etikettproduksjon”, nå er vedtatt som en internasjonal standard. Den nye ISO-standarden er et viktig skritt mot å standardisere og automatisere produksjonsprosessen for emballasje basert på PDF-filformatet.

Publisert av: