Allkopi benyttet som case study for Ricoh Europe

Allkopi NetPrint er utvalgt som eksempelfirma i en brosjyre fra Ricoh Europa. Grunnen er at de har kjøpt inn tre Ricoh Pro C9110 digitale presser, som de har installert i produksjonssenteret i Oslo. De gikk over fra sin forrige leverandør til Ricoh etter grundige tester. maskinene fra Ricoh benyttes til å produsere brosjyrer, hefter, årsrapporter, foldere, flygeblad og plakater. Du kan laste ned case studyen (som er på engelsk) her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Roland DG melder seg på markedet for DTG-print

Roland DG Corporation lanserer VersaSTUDIO BT-12, som er deres første DTG-printer (direct-to-garment, direkte-på-tøyet) til print direkte på bomullsbaserte produkter. Printeren er kompakt og dermed plasseringsvennlig, og ferdiggjøringsenheten kan stables med printeren. Produsenten ser for seg en rekke kundegrupper for den nye maskinen.

Publisert av: