Konica Minolta – blogg til inspirasjon

PUBLISERT: 25 november 2018
OPPDATERT: 21 mars

Job Wizards gir informasjon og inspirasjon til beslutningstakere om en arbeidsverden i stadig forandring. Å forstå retninger og verktøy i den digitale tidsalderen vil føre til bedre valg for medarbeidere og bedrifter. Det er bakgrunnen for at Konica Minolta har begynt å blogge.

– Hvorfor starte blogg om noe folk i utgangspunktet synes er kjedelig?

Dette måtte Konica Minolta gå mange runder på før de startet Job Wizards blogg. Spesielt med tanke på at de har gjort dette før, uten særlig hell.

– Vi har erfart at det vanskelig å få folk til å lese om noe de i utgangspunktet synes er kjedelig, sier markedssjef Rolf-Gunnar Solhaug i Konica Minolta. – Og om du ikke har noe spennende å si, så trenger du heller ikke å dele det.

Har mye på hjertet
– Heldigvis er vi overbevist om at vi har noe verdifullt å fortelle, legger Solhaug til. Derfor la vi sjela vår i tekst, temaer og visuelle uttrykk i utarbeidelsen av ny blogg med god hjelp av vårt europeiske hovedkontor. Vi la vekk tankegangen om å smug-selge, og fokuserte på vårt brennende ønske om å dele nyheter, saker og ideer om en digitaliseringsverden Konica Minolta kan mye om. En verden de også er overbevist om at kan inspirere og informere.

Videreføring av Konica Minoltas ekspertise
Teknologi har alltid vært i Konica Minoltas DNA. Konica Minolta Norge er en del av et verdensomspennende høyteknologisk selskap med flere enn 43.000 ansatte globalt, hvor den tekniske ekspertisen ligger i å hjelpe bedrifter med å håndtere overgangen til digitalisering av dokumenter, data og informasjon. Selskapet mener de alltid har hatt en evne til nytenkning, noe som har gjort de i stand til å levere bærekraftige løsninger til et privat- og offentlig næringsliv i stadig endring.

Den rykende ferske bloggen «Job Wizards» kan derfor kalles en videreføring av Konica Minoltas iherdige arbeid med å gi bedrifter ny innsikt i fremtidens måter å jobbe på. Nyttige tips om nye verktøy i den digitale tidsalderen, innsikt og råd om fremtidens arbeidsplass, inspirerende tanker rundt det å  jobbe smartere, sikrere og mer fleksibelt, er noe av det leseren vil få med seg.

– Å forstå retninger i den digitale tidsalderen vil føre til bedre valg for medarbeidere og bedrifter, mener Solhaug. Derfor er Job Wizard en nyttig, informativ og inspirerende  plattform om (ja for å svare på innledende spørsmål) noe folk i utgangspunktet trodde var drepende kjedelig!

Noen av sakene på Konica Minoltas blogg:

Visste du at bedriftskultur ofte er det største hinderet for digitalisering?

Er du oppdatert på temaet sikkerhet? Hackerangrep kan faktisk ramme alle bedrifter.

Hvordan står det til med ditt digitale ordforråd.Ta en test!

Les videre

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

Kreativiteten flyter i Lommedalen

Med helt unike løsninger som blander trykte produkter med digital signage, har Adpoint blitt et selskap hvor tallene stadig peker oppover. Og den reisen har bare så vidt begynt spør du grunnleggeren Pawel Karalus.
Adpoint lucka

Amedia med stor påskegave til abonnentene

I disse dager kommer Amedias eget påskemagasin i postkassene til rundt 220.000 abonnenter i 82 aviser over hele landet. Uten ekstra kostnad for abonnentene dukker det 48-siders magasinet opp som innstikk i lokalavisene.
paskemagasinet_amedia

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1