Konica Minolta – blogg til inspirasjon

Job Wizards gir informasjon og inspirasjon til beslutningstakere om en arbeidsverden i stadig forandring. Å forstå retninger og verktøy i den digitale tidsalderen vil føre til bedre valg for medarbeidere og bedrifter. Det er bakgrunnen for at Konica Minolta har begynt å blogge.

– Hvorfor starte blogg om noe folk i utgangspunktet synes er kjedelig?

Dette måtte Konica Minolta gå mange runder på før de startet Job Wizards blogg. Spesielt med tanke på at de har gjort dette før, uten særlig hell.

– Vi har erfart at det vanskelig å få folk til å lese om noe de i utgangspunktet synes er kjedelig, sier markedssjef Rolf-Gunnar Solhaug i Konica Minolta. – Og om du ikke har noe spennende å si, så trenger du heller ikke å dele det.

Har mye på hjertet
– Heldigvis er vi overbevist om at vi har noe verdifullt å fortelle, legger Solhaug til. Derfor la vi sjela vår i tekst, temaer og visuelle uttrykk i utarbeidelsen av ny blogg med god hjelp av vårt europeiske hovedkontor. Vi la vekk tankegangen om å smug-selge, og fokuserte på vårt brennende ønske om å dele nyheter, saker og ideer om en digitaliseringsverden Konica Minolta kan mye om. En verden de også er overbevist om at kan inspirere og informere.

Videreføring av Konica Minoltas ekspertise
Teknologi har alltid vært i Konica Minoltas DNA. Konica Minolta Norge er en del av et verdensomspennende høyteknologisk selskap med flere enn 43.000 ansatte globalt, hvor den tekniske ekspertisen ligger i å hjelpe bedrifter med å håndtere overgangen til digitalisering av dokumenter, data og informasjon. Selskapet mener de alltid har hatt en evne til nytenkning, noe som har gjort de i stand til å levere bærekraftige løsninger til et privat- og offentlig næringsliv i stadig endring.

Den rykende ferske bloggen “Job Wizards” kan derfor kalles en videreføring av Konica Minoltas iherdige arbeid med å gi bedrifter ny innsikt i fremtidens måter å jobbe på. Nyttige tips om nye verktøy i den digitale tidsalderen, innsikt og råd om fremtidens arbeidsplass, inspirerende tanker rundt det å  jobbe smartere, sikrere og mer fleksibelt, er noe av det leseren vil få med seg.

– Å forstå retninger i den digitale tidsalderen vil føre til bedre valg for medarbeidere og bedrifter, mener Solhaug. Derfor er Job Wizard en nyttig, informativ og inspirerende  plattform om (ja for å svare på innledende spørsmål) noe folk i utgangspunktet trodde var drepende kjedelig!

Noen av sakene på Konica Minoltas blogg:

Visste du at bedriftskultur ofte er det største hinderet for digitalisering?

Er du oppdatert på temaet sikkerhet? Hackerangrep kan faktisk ramme alle bedrifter.

Hvordan står det til med ditt digitale ordforråd.Ta en test!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ricoh og Watkiss byr på ny inline etterbehandler

Engelske Watkiss har lagd en online sadelstifter med trekantkutting til Ricohs flaggskip ProC 9210. I tre år har Watkiss arbeidet med utviklingen av denne maskinen, som er lagd for å holde til minst to generasjoner laserprintere. Så når printeren skal skiftes ut om fire-fem år kan man kople den nye printeren til Watkiss sadelstifteren. Ricoh […]

Publisert av: 

Canon lanserer ny utgave av tredje generasjon imageRUNNER ADVANCE-plattformen

Canon presenterer i dag en ny utgave av sin imageRUNNER ADVANCE-plattform, denne skal ha oppgradert sikkerhet og brukervennlighet. Tredje utgave av tredjegenerasjonen består av hele 26 produkter fordelt på syv serier, og gir full standardisering og et intuitivt grensesnitt på tvers av alle enheter. Den nye utgaven bygger videre på tidligere versjoner og gir partnerne enkel installasjon, sentralisert administrasjon og sikkerhet fra første sekund, hevder Canon i et presseskriv.

Publisert av: 

Integrert ferdiggjøring og automatisering i fokus i Luzern

Fallende opplag og tendensen til stadig mer individualisering stiller nye krav til trykke- og etterbehandlingsprosessene. Det er i dag kun mulig å oppnå en lønnsom produksjon av helt små opplag ved hjelp af høyt integrerte og automatiserte workflows, som overflødiggjør manuell håndtering.

Publisert av: 

Rekordresultat for Signcom

Foran 2019-utgaven av Sign & Print Scandinavia var forventningene høye. De besøkende ble møtt av et sterkt Signcom med ny glød og energi, stemningen var på topp og ble ytterligere forsterket av muligheten til å vinne en helt ny Mimaki UV LED Print & Cut UCJV300-75! Allerede dag to ante man at de var på vei mot et rekordsalg og dag tre var det et faktum.

Publisert av: 

Flere detaljer om Canons nye Océ Arizona 1300-serie

På Sign&Print Scandinavia lanserte Canon en ny Océ Arizona 1300-serie med planskrivere til produksjon av mellomstore volumer med skilt og displaygrafikk. Med den nye serien kan kundene øke produksjonseffektiviteten og imøtekomme markedsetterspørselen etter større applikasjonsvariasjon, hevdes det fra Canon i et presseskriv.

Publisert av: