Color Systems satser stort på Sign&Print Skandinavia

PUBLISERT: 28 november 2018
OPPDATERT: 21 mars
Color Systems salgs- og markedsansvarlige Magnus Edfelt.

Color Systems fokuserar på smarte løsninger og arbeidsflyt med automatisering av etterbehandling og mottak på Sign&Print Scandinavia, 5-7. februar.

Color Systems har store forventninger til at det kommer mange besøkere deres stand på messen i begynnelsen av februar.

– Vi har vår største stand noensinne og håper det blir like vellykket som sist, på Sign&Print 2017. Da satte vi salgsrekord i forbindelse med en messe, sier Color Systems salgs- og markedsansvarlige Magnus Edfelt.

Selskapet kommer blant annet til å vise et automatisk print – og skjæreflyt med strekkodeløsning. Det blir gjort med storformatprinteren Epson SC-S80600 tillsammans med en Summaskjærer.

Et antall Roland DG-maskiner kommer også til å breie seg på standen. Dels den nye 8-fargeren Roland VersaEXPRESS RF-640 8c, dels Roland VersaUV LEF-200. Mulig får vi se også en TrueVIS “print and cut” som gjør det mulig å printe og kutte i en operasjon.

Videre blir det vist en 64-tommers rull-til-rull-printer fra Canon:

– Vi kjører plakatproduksjon i markedets raskeste 64-tommer printer, Colorado 1640, hvor plakatene etter på blir automatisk renskåret i en Flexa Miura II XY-trimmer, sier Magnus Edfelt og legger til at de også viser monteringsbordet Rollover som sparer tid og arbeidstimer for en skiltmaker. Det blir også etterbehandling av forskjellige storformatprodukter i kutt- og fresebordet Summa F1612.

Hva tror dere blir den største snakkisen på standen deres?
– Hvor smart og effektivt man kan produsere med forholdsvis standarmodeller som SC-S80600 sammen med en Summa S Class 2 160T.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324