Color Systems satser stort på Sign&Print Skandinavia

Color Systems salgs- og markedsansvarlige Magnus Edfelt.

Color Systems fokuserar på smarte løsninger og arbeidsflyt med automatisering av etterbehandling og mottak på Sign&Print Scandinavia, 5-7. februar.

Color Systems har store forventninger til at det kommer mange besøkere deres stand på messen i begynnelsen av februar.

– Vi har vår største stand noensinne og håper det blir like vellykket som sist, på Sign&Print 2017. Da satte vi salgsrekord i forbindelse med en messe, sier Color Systems salgs- og markedsansvarlige Magnus Edfelt.

Selskapet kommer blant annet til å vise et automatisk print – og skjæreflyt med strekkodeløsning. Det blir gjort med storformatprinteren Epson SC-S80600 tillsammans med en Summaskjærer.

Et antall Roland DG-maskiner kommer også til å breie seg på standen. Dels den nye 8-fargeren Roland VersaEXPRESS RF-640 8c, dels Roland VersaUV LEF-200. Mulig får vi se også en TrueVIS “print and cut” som gjør det mulig å printe og kutte i en operasjon.

Videre blir det vist en 64-tommers rull-til-rull-printer fra Canon:

– Vi kjører plakatproduksjon i markedets raskeste 64-tommer printer, Colorado 1640, hvor plakatene etter på blir automatisk renskåret i en Flexa Miura II XY-trimmer, sier Magnus Edfelt og legger til at de også viser monteringsbordet Rollover som sparer tid og arbeidstimer for en skiltmaker. Det blir også etterbehandling av forskjellige storformatprodukter i kutt- og fresebordet Summa F1612.

Hva tror dere blir den største snakkisen på standen deres?
– Hvor smart og effektivt man kan produsere med forholdsvis standarmodeller som SC-S80600 sammen med en Summa S Class 2 160T.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


App for opplæring i grafisk produksjon

Fagbokforlaget har utviklet et digitalt læremiddel i grafisk produksjonsteknikk. Det er en web-app som inneholder filmer, podkaster, animasjoner og oppgaver. Appen har god søkefunksjon, ordbok med korte forklaringer og illustrasjoner av faguttrykk, slik at elevene raskt kan finne informasjon om et aktuelt tema, og som forberedelse til fagprøven.

Publisert av: