Color Systems satser stort på Sign&Print Skandinavia

Color Systems salgs- og markedsansvarlige Magnus Edfelt.

Color Systems fokuserar på smarte løsninger og arbeidsflyt med automatisering av etterbehandling og mottak på Sign&Print Scandinavia, 5-7. februar.

Color Systems har store forventninger til at det kommer mange besøkere deres stand på messen i begynnelsen av februar.

– Vi har vår største stand noensinne og håper det blir like vellykket som sist, på Sign&Print 2017. Da satte vi salgsrekord i forbindelse med en messe, sier Color Systems salgs- og markedsansvarlige Magnus Edfelt.

Selskapet kommer blant annet til å vise et automatisk print – og skjæreflyt med strekkodeløsning. Det blir gjort med storformatprinteren Epson SC-S80600 tillsammans med en Summaskjærer.

Et antall Roland DG-maskiner kommer også til å breie seg på standen. Dels den nye 8-fargeren Roland VersaEXPRESS RF-640 8c, dels Roland VersaUV LEF-200. Mulig får vi se også en TrueVIS “print and cut” som gjør det mulig å printe og kutte i en operasjon.

Videre blir det vist en 64-tommers rull-til-rull-printer fra Canon:

– Vi kjører plakatproduksjon i markedets raskeste 64-tommer printer, Colorado 1640, hvor plakatene etter på blir automatisk renskåret i en Flexa Miura II XY-trimmer, sier Magnus Edfelt og legger til at de også viser monteringsbordet Rollover som sparer tid og arbeidstimer for en skiltmaker. Det blir også etterbehandling av forskjellige storformatprodukter i kutt- og fresebordet Summa F1612.

Hva tror dere blir den største snakkisen på standen deres?
– Hvor smart og effektivt man kan produsere med forholdsvis standarmodeller som SC-S80600 sammen med en Summa S Class 2 160T.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ricoh og Watkiss byr på ny inline etterbehandler

Engelske Watkiss har lagd en online sadelstifter med trekantkutting til Ricohs flaggskip ProC 9210. I tre år har Watkiss arbeidet med utviklingen av denne maskinen, som er lagd for å holde til minst to generasjoner laserprintere. Så når printeren skal skiftes ut om fire-fem år kan man kople den nye printeren til Watkiss sadelstifteren. Ricoh […]

Publisert av: 

Canon lanserer ny utgave av tredje generasjon imageRUNNER ADVANCE-plattformen

Canon presenterer i dag en ny utgave av sin imageRUNNER ADVANCE-plattform, denne skal ha oppgradert sikkerhet og brukervennlighet. Tredje utgave av tredjegenerasjonen består av hele 26 produkter fordelt på syv serier, og gir full standardisering og et intuitivt grensesnitt på tvers av alle enheter. Den nye utgaven bygger videre på tidligere versjoner og gir partnerne enkel installasjon, sentralisert administrasjon og sikkerhet fra første sekund, hevder Canon i et presseskriv.

Publisert av: 

Integrert ferdiggjøring og automatisering i fokus i Luzern

Fallende opplag og tendensen til stadig mer individualisering stiller nye krav til trykke- og etterbehandlingsprosessene. Det er i dag kun mulig å oppnå en lønnsom produksjon av helt små opplag ved hjelp af høyt integrerte og automatiserte workflows, som overflødiggjør manuell håndtering.

Publisert av: 

Rekordresultat for Signcom

Foran 2019-utgaven av Sign & Print Scandinavia var forventningene høye. De besøkende ble møtt av et sterkt Signcom med ny glød og energi, stemningen var på topp og ble ytterligere forsterket av muligheten til å vinne en helt ny Mimaki UV LED Print & Cut UCJV300-75! Allerede dag to ante man at de var på vei mot et rekordsalg og dag tre var det et faktum.

Publisert av: 

Flere detaljer om Canons nye Océ Arizona 1300-serie

På Sign&Print Scandinavia lanserte Canon en ny Océ Arizona 1300-serie med planskrivere til produksjon av mellomstore volumer med skilt og displaygrafikk. Med den nye serien kan kundene øke produksjonseffektiviteten og imøtekomme markedsetterspørselen etter større applikasjonsvariasjon, hevdes det fra Canon i et presseskriv.

Publisert av: