Color Systems satser stort på Sign&Print Skandinavia

Color Systems salgs- og markedsansvarlige Magnus Edfelt.

Color Systems fokuserar på smarte løsninger og arbeidsflyt med automatisering av etterbehandling og mottak på Sign&Print Scandinavia, 5-7. februar.

Color Systems har store forventninger til at det kommer mange besøkere deres stand på messen i begynnelsen av februar.

– Vi har vår største stand noensinne og håper det blir like vellykket som sist, på Sign&Print 2017. Da satte vi salgsrekord i forbindelse med en messe, sier Color Systems salgs- og markedsansvarlige Magnus Edfelt.

Selskapet kommer blant annet til å vise et automatisk print – og skjæreflyt med strekkodeløsning. Det blir gjort med storformatprinteren Epson SC-S80600 tillsammans med en Summaskjærer.

Et antall Roland DG-maskiner kommer også til å breie seg på standen. Dels den nye 8-fargeren Roland VersaEXPRESS RF-640 8c, dels Roland VersaUV LEF-200. Mulig får vi se også en TrueVIS “print and cut” som gjør det mulig å printe og kutte i en operasjon.

Videre blir det vist en 64-tommers rull-til-rull-printer fra Canon:

– Vi kjører plakatproduksjon i markedets raskeste 64-tommer printer, Colorado 1640, hvor plakatene etter på blir automatisk renskåret i en Flexa Miura II XY-trimmer, sier Magnus Edfelt og legger til at de også viser monteringsbordet Rollover som sparer tid og arbeidstimer for en skiltmaker. Det blir også etterbehandling av forskjellige storformatprodukter i kutt- og fresebordet Summa F1612.

Hva tror dere blir den største snakkisen på standen deres?
– Hvor smart og effektivt man kan produsere med forholdsvis standarmodeller som SC-S80600 sammen med en Summa S Class 2 160T.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: