Ny selger og fortsatt vekst

Eddie Horvath fra Fredrikstad er nyansatt selger for Scandraft AB i Norge. Selskapet er Nordens ledende leverandør av forbruksvarer til  grafisk industri.

Horvath har mer enn 30 års erfaring fra den grafiske bransjen i Norge. Eddie har bred erfaring med wrapping og ekspertkunnskap om vinyl. Eddie var ansatt hos Scandraft AS for fire år siden og etter det drevet egen virksomhet med montering av vinyl.

– Det er ekstra hyggelig at vi ønsker velkommen en tidligere godt likt og erfaren selger til Scandraft. Dette vil forsterke vår tilstedeværelse hos våre norske kunder og hjelpe de å utvikle sin virksomhet med riktig produkter til riktig tid, forteller Anders Trillkott, administrerende direktør, Scandraft AB

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.