Ink on satser på Canon ImagePRESS

PUBLISERT: 29 november 2018
OPPDATERT: 21 mars
Lars Dybwad fra Canon gratulerer eier og leder Lars Gundersen i C-you

Digitaltrykkeriet Ink on er et av 11 selskaper i C-you, en gruppe med produksjonsselskaper der det knapt finnes grenser for hva som kan utføres. Hos Ink On har de som mål å holde kapasitet og automatisering på aller høyeste nivå, derfor bestilte de nylig en fullutrustet Canon imagePRESS C10000VP.

Det er fristende å kalle C-you et grafisk supermarked, med tjenester innenfor design, web, bilfoliering, 3dprint, skilt, dekor, trykk/brodering, digital reklame, storformat og det aller meste av trykksaker. Eier og daglig leder Lars Gundersen kan nå glede seg til at produksjonskapasitet og automatisering bringes til et nytt toppnivå. – Med en fullutstyrt Canon imagePRESS C10000VP kan vi produsere det meste av hefter og andre standardtrykksaker nærmest uten manuelle operasjoner. Ferdig trimmede hefter leveres rett i esken fra denne produksjonsmaskinen, det blir det høy effektivitet og tilsvarende lønnsomhet av, sier Lars Gundersen.

Bedriften har to imagePRESS-maskiner fra tidligere, og valgte nå å gå for toppmodellen. Den er for sikkerhets skyld utstyrt med full inline etterbehandling i form av fals, stift og trim fra Plockmatic, samt puncher for spiralisering. Lars Gundersen legger ikke skjul på at gode Canon-erfaringer var utslagsgivende for at det offensive produksjonsselskapet også denne gangen valgte Canon-teknologi.

– Erfaringene fra imagePRESS 600 og 700 er gode, det samme gjelder storformatløsninger fra Canon som vi har i C-you. Canon har teknologi som leverer, både på kvalitet og driftssikkerhet. Like viktig er det med lokal tilstedeværelse fra en leverandør. Vi har et suverent samarbeid med Canons lokale kontor her i Tønsberg, de bistår oss med førsteklasses oppfølging både på salg og service. Vi pleier å si ”Sammen vinner vi” til kundene våre, men det er et uttrykk som i høyeste grad er like gjeldende for vårt samarbeid med Canon, sier Lars Gundersen.

Les videre

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag