Ink on satser på Canon ImagePRESS

Lars Dybwad fra Canon gratulerer eier og leder Lars Gundersen i C-you

Digitaltrykkeriet Ink on er et av 11 selskaper i C-you, en gruppe med produksjonsselskaper der det knapt finnes grenser for hva som kan utføres. Hos Ink On har de som mål å holde kapasitet og automatisering på aller høyeste nivå, derfor bestilte de nylig en fullutrustet Canon imagePRESS C10000VP.

Det er fristende å kalle C-you et grafisk supermarked, med tjenester innenfor design, web, bilfoliering, 3dprint, skilt, dekor, trykk/brodering, digital reklame, storformat og det aller meste av trykksaker. Eier og daglig leder Lars Gundersen kan nå glede seg til at produksjonskapasitet og automatisering bringes til et nytt toppnivå. – Med en fullutstyrt Canon imagePRESS C10000VP kan vi produsere det meste av hefter og andre standardtrykksaker nærmest uten manuelle operasjoner. Ferdig trimmede hefter leveres rett i esken fra denne produksjonsmaskinen, det blir det høy effektivitet og tilsvarende lønnsomhet av, sier Lars Gundersen.

Bedriften har to imagePRESS-maskiner fra tidligere, og valgte nå å gå for toppmodellen. Den er for sikkerhets skyld utstyrt med full inline etterbehandling i form av fals, stift og trim fra Plockmatic, samt puncher for spiralisering. Lars Gundersen legger ikke skjul på at gode Canon-erfaringer var utslagsgivende for at det offensive produksjonsselskapet også denne gangen valgte Canon-teknologi.

– Erfaringene fra imagePRESS 600 og 700 er gode, det samme gjelder storformatløsninger fra Canon som vi har i C-you. Canon har teknologi som leverer, både på kvalitet og driftssikkerhet. Like viktig er det med lokal tilstedeværelse fra en leverandør. Vi har et suverent samarbeid med Canons lokale kontor her i Tønsberg, de bistår oss med førsteklasses oppfølging både på salg og service. Vi pleier å si ”Sammen vinner vi” til kundene våre, men det er et uttrykk som i høyeste grad er like gjeldende for vårt samarbeid med Canon, sier Lars Gundersen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ricoh og Watkiss byr på ny inline etterbehandler

Engelske Watkiss har lagd en online sadelstifter med trekantkutting til Ricohs flaggskip ProC 9210. I tre år har Watkiss arbeidet med utviklingen av denne maskinen, som er lagd for å holde til minst to generasjoner laserprintere. Så når printeren skal skiftes ut om fire-fem år kan man kople den nye printeren til Watkiss sadelstifteren. Ricoh […]

Publisert av: 

Canon lanserer ny utgave av tredje generasjon imageRUNNER ADVANCE-plattformen

Canon presenterer i dag en ny utgave av sin imageRUNNER ADVANCE-plattform, denne skal ha oppgradert sikkerhet og brukervennlighet. Tredje utgave av tredjegenerasjonen består av hele 26 produkter fordelt på syv serier, og gir full standardisering og et intuitivt grensesnitt på tvers av alle enheter. Den nye utgaven bygger videre på tidligere versjoner og gir partnerne enkel installasjon, sentralisert administrasjon og sikkerhet fra første sekund, hevder Canon i et presseskriv.

Publisert av: 

Integrert ferdiggjøring og automatisering i fokus i Luzern

Fallende opplag og tendensen til stadig mer individualisering stiller nye krav til trykke- og etterbehandlingsprosessene. Det er i dag kun mulig å oppnå en lønnsom produksjon av helt små opplag ved hjelp af høyt integrerte og automatiserte workflows, som overflødiggjør manuell håndtering.

Publisert av: 

Rekordresultat for Signcom

Foran 2019-utgaven av Sign & Print Scandinavia var forventningene høye. De besøkende ble møtt av et sterkt Signcom med ny glød og energi, stemningen var på topp og ble ytterligere forsterket av muligheten til å vinne en helt ny Mimaki UV LED Print & Cut UCJV300-75! Allerede dag to ante man at de var på vei mot et rekordsalg og dag tre var det et faktum.

Publisert av: 

Flere detaljer om Canons nye Océ Arizona 1300-serie

På Sign&Print Scandinavia lanserte Canon en ny Océ Arizona 1300-serie med planskrivere til produksjon av mellomstore volumer med skilt og displaygrafikk. Med den nye serien kan kundene øke produksjonseffektiviteten og imøtekomme markedsetterspørselen etter større applikasjonsvariasjon, hevdes det fra Canon i et presseskriv.

Publisert av: