Lavoppløste logotyper blir proff vektorgrafikk

Bransjeorganisasjonen SGIA (Specialty Graphics and Imaging Association) har kåret programvaren Graphic Tracer til årets produkt. Mats Løfberg på Graphic Powers som står bak produktet sier at programvaren er blitt kjent i grafisk industri i USA som den beste løsningen for å gjenskape profesjonelle originaler.

Lavoppløste bitmapbilder forvandles til vakker vektorgrafikk. Produktet blir demonstrert på Sign&Print Scandinavia i februar. Hittil har selskapet konsentrert seg om salg i USA, men Mats Løfberg håper at Graphic Tracer også skal slå rot i Skandinavia.

– En av grunnene til at vi deltar på messen, er at vi søker etter nye distributører som vil utvide sine porteføljer med et meget interessant produkt, sier Løfberg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *