Nye partnere på fals og søm

Smyth og Tecnau lanserer et nytt partnerskap for å produsere et fals og tråd-søm system med mating fra en rullmater for digitalt trykte bøker og kataloger.

Denne systemløsningen; rull-mater/Un-winder, kutter og stabler 4-siders og 8-siders trykte signaturer; Disse blir deretter foldet og akkumulert for å danne større signaturer som deretter sys i sammen.
Takket være Tecnau-inngangsmater, som består av en Un-winder u10 og en Cutter TC 7000 HS, er det mulig å behandle variabel sidelengder med total automatisering uten operatørintervensjon og med innmatingskapasitet på opptil 600 signaturer per minutt.
Kutteren er utstyrt med et svært presist dynamisk skjæringssystem for å muliggjøre umiddelbare hastighetsendringer og stopp, noe som forenkler bok-blokk separasjonsprosessen under sying.

Det meget allsidige systemet garanterer dramatisk tid og kostnadsreduksjoner under produksjonen, samtidig som den gir ekstrem brukervennlighet, slik at hele produksjonsprosessen kan styres av en enkelt operatør.

“Sammen har vi skapt et fullt integrert system for trådsydde bokblokk-produksjoner fra en kontinuerlig mater/feeder i høye hastigheter”, sier Stefano De Marco, salgsansvarlig ved Tecnau. “Rull-feed/matinngang -maksimerer digital utskriftsproduksjon, garanterer høye volumer, reduserte kostnader og med et stadig økende krav til utskriftskvalitet som passer godt sammen med denne sluttkvaliteten på de trådsydde bøkene.”

Sabrina Pronotto, administrerende direktør ved Smyth, la til: “Denne tankevekkende utviklede løsningen kan enkelt håndtere et stort antall applikasjoner fra korte til middels serier av bøker på etterspørsel. Det er en integrert prosess som kombinerer ekstrem pålitelighet og en svært høy presis produktivitet.

Smyth’s DX-70 PLUS, med false/foldesystemet med (2) parallelle lommer etterfulgt av samle-stasjonen, tillater dette også produksjon av flere 16-siders signaturer (en unik funksjon) trykt på et enkelt ark, som effektivt reduserer kostnader og produksjonstid samtidig som operatørintervensjonen minimeres.

Dette nyutviklede systemet fra Smyths og Tecnaus demonstrerer deres felles ønske om å bygge det eksklusivt integrert system hvor en eksepsjonell teknologi er i stand til å oppfylle de høyeste kvalitetsstandardene for tråd-sydde kommersielle trykte produksjoner, selv ned til svært små opplag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ricoh og Watkiss byr på ny inline etterbehandler

Engelske Watkiss har lagd en online sadelstifter med trekantkutting til Ricohs flaggskip ProC 9210. I tre år har Watkiss arbeidet med utviklingen av denne maskinen, som er lagd for å holde til minst to generasjoner laserprintere. Så når printeren skal skiftes ut om fire-fem år kan man kople den nye printeren til Watkiss sadelstifteren. Ricoh […]

Publisert av: 

Canon lanserer ny utgave av tredje generasjon imageRUNNER ADVANCE-plattformen

Canon presenterer i dag en ny utgave av sin imageRUNNER ADVANCE-plattform, denne skal ha oppgradert sikkerhet og brukervennlighet. Tredje utgave av tredjegenerasjonen består av hele 26 produkter fordelt på syv serier, og gir full standardisering og et intuitivt grensesnitt på tvers av alle enheter. Den nye utgaven bygger videre på tidligere versjoner og gir partnerne enkel installasjon, sentralisert administrasjon og sikkerhet fra første sekund, hevder Canon i et presseskriv.

Publisert av: 

Integrert ferdiggjøring og automatisering i fokus i Luzern

Fallende opplag og tendensen til stadig mer individualisering stiller nye krav til trykke- og etterbehandlingsprosessene. Det er i dag kun mulig å oppnå en lønnsom produksjon av helt små opplag ved hjelp af høyt integrerte og automatiserte workflows, som overflødiggjør manuell håndtering.

Publisert av: 

Rekordresultat for Signcom

Foran 2019-utgaven av Sign & Print Scandinavia var forventningene høye. De besøkende ble møtt av et sterkt Signcom med ny glød og energi, stemningen var på topp og ble ytterligere forsterket av muligheten til å vinne en helt ny Mimaki UV LED Print & Cut UCJV300-75! Allerede dag to ante man at de var på vei mot et rekordsalg og dag tre var det et faktum.

Publisert av: 

Flere detaljer om Canons nye Océ Arizona 1300-serie

På Sign&Print Scandinavia lanserte Canon en ny Océ Arizona 1300-serie med planskrivere til produksjon av mellomstore volumer med skilt og displaygrafikk. Med den nye serien kan kundene øke produksjonseffektiviteten og imøtekomme markedsetterspørselen etter større applikasjonsvariasjon, hevdes det fra Canon i et presseskriv.

Publisert av: