Skangraf fusjonerer med Schneidler Norge

Anne Lise Torp, gründer og daglig leder i Skangraf

Skangraf AS som i 2017 ble kjøpt opp av Spandex, og er i disse dager i ferd med og fusjoneres med Schneidler Norge AS (også et Spandex selskap). Etter at fusjonen er gjennomført vil foretaksnavnet være Skangraf Schneidler AS.

Det nye selskapets kontoradresse vil være Hegdalringen 27b, 3261 Larvik. Kontor og lager på Tranby i Dølasletta 6 vil fortsette som tidligere. Endelig gjennomføring av fusjonen forventes å skje i slutten av desember

Skangraf AS er en anerkjent leverandør av dekor, printmedier og displayprodukter i over 23 år på det norske markedet og velkjent for sitt høye servicenivå med samme dags forsendelse fra firmaets base i Larvik.

Selskapet er en offisiell Orafol distributør og er av Orafol utnevnt til en av deres få “Premier Distributors”. Skangraf AS selger hele Orafols produktspekter fra skjærefolier, printfolier og laminater til storformat, refleksfolier til tosidig tape til industrien. I tillegg forhandler selskapet produkter fra R-tape, Stahls, Dataplot, Lintec, AT Graphix mm.

Spandex’ oppkjøp av aksjene i Skangraf AS følger overtakelsen av Schneidler Grafiska AB i 2016 med tilhørende Schneidler Norge AS. Både Skangraf og Schneidler vil fortsette under egne navn og som separate selskap, men vil samarbeide slik at kundene og markedet vil kunne oppleve alle fordelene med dette partnerskapet.

Schneidler omsetter 40 millioner i Norge mens Skangraf omsetter 54 millioner. I samarbeid, og med en bredere produktportefølje burde de kunne nå 100 millioner i omsetning.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.