Ricoh presenterer nye patenter for baneprint

På Hunkeler Innovation days 2019 vil Ricoh presentere en ny teknologi. Mens patentsøknaden ferdigbehandles planlegger Ricoh verdenslanseringen av Ricoh Pro™ VC70000, blekkpresse for baneprint, på Messe Lucerne, 25-28 februar.

På verdens største begivenhet for spesialister på baneprint vil Ricoh presentere den nye Pro VC70000 og dens nylig patenterte tørketeknologi for blekk. Tørketeknikken gjør at blekket får bedre dekkevne og hindrer samtidig at papiret bølger seg. Maskinen trykker 12 000 ark i timen, og sikrer rask og konsekvent høy utskriftskvalitet ved hjelp av Ricohs egenutviklede blekk. Blekket støtter tradisjonelle bestrøkede overflater for offset. Den sistnevnte funksjonaliteten vises ved hjelp av et vell av bestrøkede papirapplikasjoner for offset trykk, inkludert en 225 mm kvadratisk syt og innbundet fotobok som er trykt på 150 gsm media, samt flygeblader og brosjyrer.

Fleksibilitet og responstid er det som vises med den kompakte Ricoh Pro ™ V20000, en svart-hvitt rullmatet blekkpresse. Med dette systemet kan utskriftsleverandører produsere et bredt spekter av applikasjoner, fra medisinbrosjyrer til transaksjonsutskrifter som fakturaer, kontoutskrifter og offisielle dokumenter, samt bøker og brosjyrer.

Innenfor segmentet for arkmatede digitale produksjonspresser viser Ricoh sin Pro ™ C9200, som er bygget på den svært vellykkede teknologiplattformen Ricoh ProTM C9100. Pro C9200 byr på økt bildekvalitet med enestående hastighet.

For å støtte effektiv og strømlinjeformet produksjon både innen baneprint og arkmatet produksjon, presenterer Ricoh de nyeste tilskuddene til sin programvareportefølje og fremhever funksjonaliteten til Ricohs TotalFlow, BatchBuilder og ProcessDirector.

–Vår plattform for baneprintproduksjon vokser raskt, og vi gleder oss til at de besøkende på Hunkeler Innovation days 2019 får bli de første til å se den nyskapende teknologien i systemene til Pro VC70000, sier Eef De Ridder, Visepresident for kommersiell og industrielt trykk i Ricoh Europa.
–Kombinasjonen av Ricohs egen teknologi, som nå inkluderer den unike tørketeknologien og våre nye varianter av blekk, støtter trykk på offset medier og åpner dermed en helt ny verden av produksjonsmuligheter, avslutter han.

Ricoh vil sammen med andre produsenter av utskriftsløsninger delta på paneldebatten “Successful With Automation” i løpet av partnerkonferansen og er stolte av å nok en gang være sponsor for DOXNETs foredrag og nettverksarrangement.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ricoh og Watkiss byr på ny inline etterbehandler

Engelske Watkiss har lagd en online sadelstifter med trekantkutting til Ricohs flaggskip ProC 9210. I tre år har Watkiss arbeidet med utviklingen av denne maskinen, som er lagd for å holde til minst to generasjoner laserprintere. Så når printeren skal skiftes ut om fire-fem år kan man kople den nye printeren til Watkiss sadelstifteren. Ricoh […]

Publisert av: 

Canon lanserer ny utgave av tredje generasjon imageRUNNER ADVANCE-plattformen

Canon presenterer i dag en ny utgave av sin imageRUNNER ADVANCE-plattform, denne skal ha oppgradert sikkerhet og brukervennlighet. Tredje utgave av tredjegenerasjonen består av hele 26 produkter fordelt på syv serier, og gir full standardisering og et intuitivt grensesnitt på tvers av alle enheter. Den nye utgaven bygger videre på tidligere versjoner og gir partnerne enkel installasjon, sentralisert administrasjon og sikkerhet fra første sekund, hevder Canon i et presseskriv.

Publisert av: 

Integrert ferdiggjøring og automatisering i fokus i Luzern

Fallende opplag og tendensen til stadig mer individualisering stiller nye krav til trykke- og etterbehandlingsprosessene. Det er i dag kun mulig å oppnå en lønnsom produksjon av helt små opplag ved hjelp af høyt integrerte og automatiserte workflows, som overflødiggjør manuell håndtering.

Publisert av: 

Rekordresultat for Signcom

Foran 2019-utgaven av Sign & Print Scandinavia var forventningene høye. De besøkende ble møtt av et sterkt Signcom med ny glød og energi, stemningen var på topp og ble ytterligere forsterket av muligheten til å vinne en helt ny Mimaki UV LED Print & Cut UCJV300-75! Allerede dag to ante man at de var på vei mot et rekordsalg og dag tre var det et faktum.

Publisert av: 

Flere detaljer om Canons nye Océ Arizona 1300-serie

På Sign&Print Scandinavia lanserte Canon en ny Océ Arizona 1300-serie med planskrivere til produksjon av mellomstore volumer med skilt og displaygrafikk. Med den nye serien kan kundene øke produksjonseffektiviteten og imøtekomme markedsetterspørselen etter større applikasjonsvariasjon, hevdes det fra Canon i et presseskriv.

Publisert av: