Ricoh presenterer nye patenter for baneprint

PUBLISERT: 6 desember 2018
OPPDATERT: 6 desember

På Hunkeler Innovation days 2019 vil Ricoh presentere en ny teknologi. Mens patentsøknaden ferdigbehandles planlegger Ricoh verdenslanseringen av Ricoh Pro™ VC70000, blekkpresse for baneprint, på Messe Lucerne, 25-28 februar.

På verdens største begivenhet for spesialister på baneprint vil Ricoh presentere den nye Pro VC70000 og dens nylig patenterte tørketeknologi for blekk. Tørketeknikken gjør at blekket får bedre dekkevne og hindrer samtidig at papiret bølger seg. Maskinen trykker 12 000 ark i timen, og sikrer rask og konsekvent høy utskriftskvalitet ved hjelp av Ricohs egenutviklede blekk. Blekket støtter tradisjonelle bestrøkede overflater for offset. Den sistnevnte funksjonaliteten vises ved hjelp av et vell av bestrøkede papirapplikasjoner for offset trykk, inkludert en 225 mm kvadratisk syt og innbundet fotobok som er trykt på 150 gsm media, samt flygeblader og brosjyrer.

Fleksibilitet og responstid er det som vises med den kompakte Ricoh Pro ™ V20000, en svart-hvitt rullmatet blekkpresse. Med dette systemet kan utskriftsleverandører produsere et bredt spekter av applikasjoner, fra medisinbrosjyrer til transaksjonsutskrifter som fakturaer, kontoutskrifter og offisielle dokumenter, samt bøker og brosjyrer.

Innenfor segmentet for arkmatede digitale produksjonspresser viser Ricoh sin Pro ™ C9200, som er bygget på den svært vellykkede teknologiplattformen Ricoh ProTM C9100. Pro C9200 byr på økt bildekvalitet med enestående hastighet.

For å støtte effektiv og strømlinjeformet produksjon både innen baneprint og arkmatet produksjon, presenterer Ricoh de nyeste tilskuddene til sin programvareportefølje og fremhever funksjonaliteten til Ricohs TotalFlow, BatchBuilder og ProcessDirector.

–Vår plattform for baneprintproduksjon vokser raskt, og vi gleder oss til at de besøkende på Hunkeler Innovation days 2019 får bli de første til å se den nyskapende teknologien i systemene til Pro VC70000, sier Eef De Ridder, Visepresident for kommersiell og industrielt trykk i Ricoh Europa.
–Kombinasjonen av Ricohs egen teknologi, som nå inkluderer den unike tørketeknologien og våre nye varianter av blekk, støtter trykk på offset medier og åpner dermed en helt ny verden av produksjonsmuligheter, avslutter han.

Ricoh vil sammen med andre produsenter av utskriftsløsninger delta på paneldebatten «Successful With Automation» i løpet av partnerkonferansen og er stolte av å nok en gang være sponsor for DOXNETs foredrag og nettverksarrangement.

Les videre

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Epson går i personaliseringens spor

Mindre serier med tilpassede produkter, det er en klar trend i den grafiske bransjen. Epson lanserte to nyheter i dette segmentet på Fespa: en UV-printer og en DTF/DTG-printer. Begge inngangsmodeller av desktop-størrelse.
Epson-6-1024x683

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1