Flisa trykkeri ekspanderer

PUBLISERT: 7 januar 2019
OPPDATERT: 7 januar
Nyansatte hos Flisa Trykkeri: Halvor Nørstegård, Yngvar Sparby og Ingunn Andresen. Foto: Flisa Trykkeri

Flisa trykkeri ruster opp og nå er det storformat det satses på. Det er snakk om betydelige investeringer innen storformat-print, både når det gjelder utstyr og personale. Ny flatbed-plotter med mulighet for både hvitt og lakk er på plass. I tillegg har den mulighet til taktilt print (f.eks. blindeskrift).
For display, eskeproduksjon, utfresing og spesialskjæring så er det også et Zund flatbed skjærebord på plass. I tillegg er det investert i Epson plotter og annet utstyr som passer i en slik avdeling.
Satsingen inkluderer foliering og helfoliering av biler. Skilt– og displayproduksjon og alt innen klistremerker og folie.

Alle disse maskinene krever også operatører, og Flisa trykkeri har derfor ansatt mer personale. Halvor Nørstegård startet 1. januar som rådgiver på den nye storformat-avdelingen. Han kommer fra stillingen som salgssjef fra Expoline og har mange års erfaring innen rådgivning på storformatprodukter, messestand etc. Halvor vil jobbe ut fra firmaets kontor på Jessheim Storsenter. Yngvar Sparby er også nyansatt og skal jobbe som operatør på avdelingen. Han er sertifisert innen bilfoliering og har mange års erfaring innen dette segmentet av bransjen. Ingunn Andresen begynte også hos Flisa trykkeri den 2. januar som designer og operatør.

Storformatavdelingen har allerede landet en stor kontrakt med PEAB på produksjon av skilt, klistremerker og andre storformatprodukter som flagg etc. Samtidig blir det laget en bestillingsportal slik at de forskjellige avdelingene enkelt kan bestille ifra. Peab er et nordisk bygg- og anleggsselskap med 15.000 ansatte og en omsetning på cirka 52 milliarder kroner.

Les videre

Landa Printing overrasker stort

Med overraskende salgstall og presentasjon av to nye trykkpresser var Landa en av de store overraskelsene på Pre-Drupa Press Briefing i Düsseldorf i slutten av mars.
Landa_01

Epson går i personaliseringens spor

Mindre serier med tilpassede produkter, det er en klar trend i den grafiske bransjen. Epson lanserte to nyheter i dette segmentet på Fespa: en UV-printer og en DTF/DTG-printer. Begge inngangsmodeller av desktop-størrelse.
Epson-6-1024x683

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Kan bli den største europeiske Fespa-messen noensinne

FESPA og European Sign Expo 2024 er bare dager unna, og messene forbereder seg på å vise frem sine nyeste produkter og løsninger innen skilting og visuell kommunikasjon.
European_Sign_Expo-800x532-1

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1