Flisa trykkeri ekspanderer

Nyansatte hos Flisa Trykkeri: Halvor Nørstegård, Yngvar Sparby og Ingunn Andresen. Foto: Flisa Trykkeri

Flisa trykkeri ruster opp og nå er det storformat det satses på. Det er snakk om betydelige investeringer innen storformat-print, både når det gjelder utstyr og personale. Ny flatbed-plotter med mulighet for både hvitt og lakk er på plass. I tillegg har den mulighet til taktilt print (f.eks. blindeskrift).
For display, eskeproduksjon, utfresing og spesialskjæring så er det også et Zund flatbed skjærebord på plass. I tillegg er det investert i Epson plotter og annet utstyr som passer i en slik avdeling.
Satsingen inkluderer foliering og helfoliering av biler. Skilt– og displayproduksjon og alt innen klistremerker og folie.

Alle disse maskinene krever også operatører, og Flisa trykkeri har derfor ansatt mer personale. Halvor Nørstegård startet 1. januar som rådgiver på den nye storformat-avdelingen. Han kommer fra stillingen som salgssjef fra Expoline og har mange års erfaring innen rådgivning på storformatprodukter, messestand etc. Halvor vil jobbe ut fra firmaets kontor på Jessheim Storsenter. Yngvar Sparby er også nyansatt og skal jobbe som operatør på avdelingen. Han er sertifisert innen bilfoliering og har mange års erfaring innen dette segmentet av bransjen. Ingunn Andresen begynte også hos Flisa trykkeri den 2. januar som designer og operatør.

Storformatavdelingen har allerede landet en stor kontrakt med PEAB på produksjon av skilt, klistremerker og andre storformatprodukter som flagg etc. Samtidig blir det laget en bestillingsportal slik at de forskjellige avdelingene enkelt kan bestille ifra. Peab er et nordisk bygg- og anleggsselskap med 15.000 ansatte og en omsetning på cirka 52 milliarder kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *