Snakk til printeren!

Du kan snakke til PIXMA TS705 – og den kan fortelle deg hvordan blekknivået er.

Mange av dere har kanskje fått en smart høyttaler til jul – med innebygd Google Home Assistant? Nå kan du be Google om en utskrift fra printeren din! Canon har nemlig lansert en femfargers hjemmeprinter som er kompatibel både med Googles home assistant og Alexa, som er tilsvarende system fra Amazon.

Canon lanserer i dag selskapets minste blekkskriver med fem farger. Canon PIXMA TS705 er et utmerket valg for mindre kontorer og hjemmeutskrift. Printeren er utstyrt med toveis papirmating med kapasitet på 350 ark, en rekke tilkoblingsmuligheter, inkludert Amazon Alexa- og Google Home-integrering. Den har støtte for ulike papirtyper, samt kreative apper som gir ubegrensede muligheter for personlig tilpasset utskrift.

Brukere med sans for smarthusteknologi vil sette pris på at PIXMA TS705 er kompatibel med Amazon Alexa- og Google Home-aktiverte enheter for enkel integrering i brukernes hverdag og hjem. Foreløpig må du imidlertid snakke engelsk (eller japansk) til de for å interagere med printeren. Du kan for eksempel be Alexa og Google Assistant gi Canon PIXMA TS705 beskjed om å skrive ut fargeleggingsark til barna, sudoku-oppgaver eller nyttige sjekklister og rapportmaler. Tilkoblingsteknologien gir deg også en muntlig oppdatering på Canon PIXMA TS705s status og blekknivå.

Canon PIXMA TS705 kommer for salg i februar 2019.

Du finner mer informasjon på https://www.canon-europe.com/printers/pixma-ts705/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Digitalprint i små formater mangler standardisering

I en nylig undersøkelse utført av Ghent Workgroup ble digitalprint identifisert som et nøkkelområde som mangler gode retningslinjer for bruken av PDF. Digitalprint svarer til tradisjonelt kommersielt trykk, men de benytter metoder og utstyr som er forskjellig nok til å kreve deres egne spesifikke retningslinjer.

Publisert av: