Snakk til printeren!

Du kan snakke til PIXMA TS705 – og den kan fortelle deg hvordan blekknivået er.

Mange av dere har kanskje fått en smart høyttaler til jul – med innebygd Google Home Assistant? Nå kan du be Google om en utskrift fra printeren din! Canon har nemlig lansert en femfargers hjemmeprinter som er kompatibel både med Googles home assistant og Alexa, som er tilsvarende system fra Amazon.

Canon lanserer i dag selskapets minste blekkskriver med fem farger. Canon PIXMA TS705 er et utmerket valg for mindre kontorer og hjemmeutskrift. Printeren er utstyrt med toveis papirmating med kapasitet på 350 ark, en rekke tilkoblingsmuligheter, inkludert Amazon Alexa- og Google Home-integrering. Den har støtte for ulike papirtyper, samt kreative apper som gir ubegrensede muligheter for personlig tilpasset utskrift.

Brukere med sans for smarthusteknologi vil sette pris på at PIXMA TS705 er kompatibel med Amazon Alexa- og Google Home-aktiverte enheter for enkel integrering i brukernes hverdag og hjem. Foreløpig må du imidlertid snakke engelsk (eller japansk) til de for å interagere med printeren. Du kan for eksempel be Alexa og Google Assistant gi Canon PIXMA TS705 beskjed om å skrive ut fargeleggingsark til barna, sudoku-oppgaver eller nyttige sjekklister og rapportmaler. Tilkoblingsteknologien gir deg også en muntlig oppdatering på Canon PIXMA TS705s status og blekknivå.

Canon PIXMA TS705 kommer for salg i februar 2019.

Du finner mer informasjon på https://www.canon-europe.com/printers/pixma-ts705/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


HP åpner senter for 3d-printing i Barcelona

I Barcelona åpnet HP deres nye “3D Printing and Digital Manufacturing Center of Excellence” på nesten 14.000 kvadratmeter 12. juni. Med denne åpningen etablerer HP ett av verdens største og mest avanserte utviklingsanlegg, og samler samtidig hundrevis av verdens ledende eksperter innen 3D-printing og utvikling under samme tak.

Publisert av: